67

до 65

преди 3 години

До АнонименУнгарците наричат държавата си магяр , но целият сват ги нарича Хунгари т.е Хоногури защото българите Хуногури основават държавата им .И сега там има фамилии болгар ,Полгар ,Боглар и пр. освен това има поне 150 думи еднакви с българския .Чети книгите на унгарски професор историк Геза Фехер който изследва това и доказнва че българите са създатели на унарската държава.

66

Анонимен

преди 3 години

държавата не е северна македония а македония за осведомление на този на снимката.самият факт,че с такъв оскърбителен и високомерен тон говорите за държавата, в която живеете е достатъчно показателен за отншението към вас г-да българи в македония.правите се на по-големи католици от папата.

65

Анонимен

преди 3 години

До До 41Самата гръцка история е измислена и създадена през фанариотството - насилственото погърчване и асимилация на населението на Балканите през 16-17 и 18 век,срещу което се вдигат на бунт населението навсякъде на Балканите!Това е една измислена история от късното Средновековие.

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66К'ви агенти имат в БГ-то, некакви плюнчици, просто медиите им са останали от времето на изкуствено създадената Югославия, като погледнеш сръбската физиономия на президента им ти става ясно :))

63

Истината

преди 3 години

Какви пък толкова доказателства трябват ?! Тесалоники ( по нашему Солун) е наречен на сестрата на Александър Македонски - Тесалия. И въобще към 4-3 век преди Христа , когато още не е била създадена концепцията за гръцкия народ македонците и Македонската държава са били периферия и някой дори не са ги смятали за гърци, въпреки, че са говорили езика. Истинските прото-гърци са били в Атина, Спарта и съюзните полиси.

62

Каторай наглост

преди 3 години

Слиш слух , им сказал що они прекратят етагава геноцит върху болгарии если они не будет наказателно преследвани, так поинаму сказал если вии оставите меня харчите своегава денги каторай я откраднал от образование и будищи молодой я прекратит . ..Скажите его що ест 5,45 и 7,62 он може избор сделат!

61

до 62

преди 3 години

чуети за император Василий Македонец -това е от византийски източници , не от рууските които вероятно ползваш.

60

до 62

преди 3 години

До АнонименЧети!!! извади си главата от *** -по чист въздух ще дишаш!https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B9_I_%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%86

59

Василев

преди 3 години

Според мен колкото по-твърда е българската дипломация, толкова повече ще накараме сърбите и македонците да ни уважават!!!Руската посланничка Елеонора Митрофанова дойде, защото се очакват много бурни процеси на балканите, в това число е истински демографски,икономически,културен бум на турската велика държава!!!Бати Бойко е велик , а вие сте селяни прости!!!Агент Глен Ходжис!ЦРУ!!!

58

Анонимен

преди 3 години

българите в македония никога няма да бъдат равни с остналите,защото отричат македонската националност.никой македонец в българия не си позволява подобен оскърбителен език спрямо българите...така че ттози на снимката трябва да бъде привикан от службите и да му обяснят някои неща от македонската история.

57

Няма траки

преди 3 години

До запомнетеКогато първите "гърци" населяват Балканите по вода заварват местното население безкрайно добродушно и необуздано, дивак, не подлежи на възпитание го наричат ТРАКИ---Не ми пиши измислени съчинения,дай ДОКАЗАТЕЛСТВА,а доказателствата са ,че възстанията са вдигани непрекъснато от българи през турското робство,хайдушкото движение,бунтовете срещу фанариотството,българските боляри на север от Дунав, всичко това са славяни и българи до 18 век,когато се намесват чужди сили на Балканите

56

Анонимен

преди 3 години

РС Македония е под контрола на Белград, от Сърбия идва цялата омараза и пропаганда срещу България. Това става с много бройните им агенти антибългария на македонска земя, те тероризират и малтретират българите там, които са над 80% . Ние трябва да ги защитаваме от сърбомакедонистичния тормоз. Браво на Захариева и правителството! БСП и Станишев навремето си мълчаха.

55

Анонимен

преди 3 години

До 48Произхода на българите не е ясен, това за тракийците е малко вероятно, отдавна да се бяха опънали на ромеите къде къде по рано, просто са дошли прабългарите и са им разказали играта :))) Най-голмите ни съюзници са били куманите на първо място, татарите и маджарите, сърбетата защо мислиш толкова реват :)))

54

до 48

преди 3 години

До До 41Траки на гръцки значи дърдорещи .Така са ги наричали защото не са разбирали езикяа им , така както руснаците хнаричат немци германците -за тях са неми -не говорят руски .Руснаците наричат татаре народите около Крим което значи дърдорещи -т.е говорещи неразбрано. Траките са много и различни народи и племена , поради което не са се обедилнили в една силна държава. а моменти са били съюзници на гърците -например в илиада идват на помощ на Агамемнон при обсадата на Троя.

53

Анонимен

преди 3 години

Стига с предизборната агитация за ВМРО ! Трябва да влезе стабилно да има правителство

52

Анонимен

преди 3 години

До до 31в източната римска империя областите са наричани теми .Тема Македония се е наричала областта около Адрианополис-сегашен Одрин.Дори има император от тази област -отначало бил охрана на действащия император след това прави преврат и става той император-нещо като наш Бойко-----Дай достоверни факти за това,което твърдиш,аз също виждам,че отбелязват област "Македония" в Одринско на старите карти,но къде са доказателствата? Много история и карти са фалшифицирани в късното Средновековие

51

Анонимен

преди 3 години

Поклонете се пред македонското слънце! Или живейте вечно в сянката на Боко Тиквата.

50

Василев

преди 3 години

Бати Бойко е велик, вие ще кудкудякате на селски диалект!Агент Родж Птерсън!ЦРУ!!!

49

Анонимен

преди 3 години

Тази агресия ще струва скъпо на българия., говорили са на македонски. Сега какво?

48

до 48

преди 3 години

До Анонименвладичестквото на турците над българите е една непрекъсната 500 годишна война през всеки век са ставали поне по пет-шест големи въстания . и самите турци са разбрали че насила хубост не става. И са имали икономическа изгода българите да работят за империята и са ги оставяли да работят .същото става с гърци , арменци , сирийци египтяни и др. народи в рамките на османската империя.