115

Анонимен

преди 3 години

Нямам проблеми да го прибият, но да не правят същото, когато направят грешка с гео локацията и не влязат в апартамента ми с децата и жената.

114

Активист на БСП

преди 3 години

Трябвало е просто да го очистят на място! Ред трябва в тая държава!!! След 4 април НИЕ ще сложим ред в България!!!

113

Защо дрогиран ?!

преди 3 години

Може да е ваксиниран с Астра Зенека.....

112

stiling

преди 3 години

Всичко това което се разиграва с тия видеоклипове и последващо постване и коментари как полицията бие невинни граждани води да следното. Аз като полицай на смяна, ако видя някой да изтръгва чантата от ръцете на жена ти, просто ще извърна глава на другата страна все едно нищо не съм видял и ще чакам да ми свърши смяната и накрая на месеца да си взема заплатата, а след 25 години да си взема пенсията! АЗ НЕ ИСКАМ ПРОБЛЕМИ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ОТСТРАНЯВАНИЯ ОТ РАБОТА ПОНЕЖЕ СЪМ ИСКАЛ ДА ПОМОГНА НА ГРАЖДАНИ

111

Анонимен

преди 3 години

За съжаление не съм виждал така досега да съветват някой от тези с джиповете, даже и на кафенце ходеха навремето при един министър.

110

Гашо

преди 3 години

Това бой ли е?

109

Да

преди 3 години

Малко му е боя на тоя ром

108

Анонимен

преди 3 години

Малко ми е било. Най-обичам разни п утьовци да снимат отстрани без идея да имат за какъв рецидивист става въпрос. Същите тези п утьовци ако вас ви нападнат няма да помогнат, а само ще извадят телефона да снимат или ще се скрият. Браво на полицаите. Така беше преди 1989 и имаше респект. Сега всеки *** им се прави на интересен, а нормалните хора страдат заради такива рецидивисти. Да се чудиш кого защитава закона, престъпника или жертвата.

107

Койчо

преди 3 години

Това не е бой ами просто полицията го сурвака за здраве

106

67890-.

преди 3 години

Браво на полицията, така трябва, вършили са си работата и не са позволили по-неприятни инциденти. ТОВА не е полицейско насилие .Бягал, не се подчинил рецидивист, какво с ласкави думи ли да му се молят да се предаде.

105

Анонимен

преди 3 години

Къде в НК пише, че е допустимо ошамарване? Именно заради тези неправомерни действия покрай задържането му може да отърве затвора. Кога най-накрая бившата Народна милиция ще разбере, че е Полиция и че трябва да спазва закона при задържане на заподозрени? Подчертавам - заподозрени! Да припомня ли случая за уж скъсаните пагони на офицер от първо РПУ в София?

104

Анонимен

преди 3 години

Така само така господа полицаи,някъкъв наркоман ще ги разиграва с часове.Бой и пак бой,да не може да го разпознаят...Този индивид трябва да изгние в затвора без право на обжалване!

103

Много е късно

преди 3 години

До Петър МладеновЕдно време нямаше подобни случаи. А и щом знаеш кой е Петър Младенов, знаеш и това.

102

Анонимен

преди 3 години

Ей до това ни води гербаджикството. За непознаващи те законите, момчето е невинно до доказване на противното. Нямат право да го пипат. Камили да го удрят. Но с милиционер мутра на власт ще е така. На 4ти трябва да ги изхвърлим. ДА! Можем !

101

Професор пръц

преди 3 години

Всички ще плащаме за този цирк,когато тоя осъди държавата в Стразбург...законите са за всички...така че цирка не е безплатен,всеки плаща...

100

Анонимен

преди 3 години

До Василев Вярвай ми бил съм сод на младини ударите със пластмасова или каучукова палка особено в кокал са изключително болезнени и не случайно този викаше с цяла сила!

99

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЩЕ ГО ГОНЯТ Я КАТО НЕ Е ВЗЕЛ ДОЗАТА ОТ ТЕХНИТЕ ХОРА

98

200 м свобода

преди 3 години

Неизвестен ако бягящия е терорист трябваше да го гръмнат и сега като го пуснат може да убие дете.

97

Не го отнасят

преди 3 години

До Анонимен 108Стрелят първи. Заради това има разни бунтове, чат-пат.Но не им дреме особено. Пак стрелят първи.

96

Dam

преди 3 години

Браво на полицаите! Така трябва и като има страх няма да има престъпност! Сега ги наградете!