106

ДА

преди 3 години

Хахаха,че ти какво очакваше,бре!?Европа не е отворила нищо,затяга,той предизборно отваря!Хвалипръцко!Хората вече започваха да разхлабват предпазливо,ние както винаги отваряме,затваряме,*** ми,дойди ми!Виждам как за изборите ,може да минем и на смс при излизане,като гърците,а те тогава вече ще са по кръчмите!Зор беше сега да се отворят наще,а плановите операции да се спрат.Грам мозък нямаш,ей!

105

хах

преди 3 години

Каква икономика ?

104

Случайност?

преди 3 години

Случайност ли е , че почнаха ваксинациите и се увеличиха болните и заразените ? Хм, ами не мисля ! Гледайте , до година две какво ще стане с ваксинираните !

103

Анонимен

преди 3 години

Милиционерите като Норисов - управляват с призиви. Демек спасението на давещия се.

102

Анонимен

преди 3 години

АМ"Струма"се срути, дефилето се срути,метрото се срути, пътят за Рилски и той се срути, гоним отново първо място по смъртност само правителството - на стабилна почва

101

Анонимен

преди 3 години

тикфата на бесилото

100

Анонимен

преди 3 години

ЦЯЛАТА ПОЛИТИКА НА ГЕРБ Е ПРОВАЛ ТОЧНО КАТО НА БКП, ОСОБЕНО ОПИТЪТ ДА СИ КУПИ МАКЕДОНИЯ СЪС СТОТИНКИ ХАХА

99

Анонимен

преди 3 години

Как се решава да се отварят моловете, кръчмите и да пуснат големите ученици присъствено ? Да се пробва кой ще оцелее и кой ще умре! Този министър е марионетка без мнение, бяга от отговорност и се държи неадекватно .Няма ли някой със здрав разум около него? Всички се нагаждат ,за да се харесат на Винету.То бива безгръбначност,но плачат за колективно измитане от властта .

98

Анонимен

преди 3 години

"Крайно време е за ГРАЖДАНСКА ВОЙНА"И кой ще я финансира? Всичките пари са в чекмеджето.

97

аз-ът

преди 3 години

значи .. аз отдавна съм казал, че с българин не се спори и на българин не се помага. И в двата случая ще съжаляваш. Мили мои съселяни... ами не се ваксинирайте (аз се ваксинирах). Не спазвайте мерките. Друсайте си дебелите шкембаци и д*риници по кръчмите. Не носете маски, придавайте сии важност(ще пръднете на к*ра на дявола, ква важност бе шматки..) Днес сутринта 150 човека - гидти. Еха.. еми 150 т*пака по-малко в тази държава и ще има повече място за мен. Мерси. Сериозно. Благодаря Ви !!!!

96

Анонимен

преди 3 години

Трябваше още преди повече от месец да се пресече нарастващата зараза . Мухльовците не посмяха . Досвидя им и да включат по-широко тестване и и проследяване , което може до голяма степен да замести тоталният локдаун . Ако откриеш всички контактували с един заразен и ги поставиш под карантина и/или направиш тест навреме , може дори да се изчисти напълно вируса ,както го постигнаха в Тайван и някои подредени и разумни нации .

95

Анонимен

преди 3 години

Цялата истина е, че тук в България става дума само за интереса на малка група хора който се стремят да присвоят колкото се може повече без да се интересуват за здравето и битието на хората.

94

Анонимен

преди 3 години

Те имат план за миналата, имат за бъдещата пандемия, ама за сегашната нямат!

93

Анонимен

преди 3 години

Не можеда си сред първите в Европа или в света по бедност, корупция, мръсен въздух, убити по пътищата, конспиративни теории, ав една пандемия да не си пръвпо смъртност. Няма как да лъжеш смъртта - тя не е евроинституция, на която да и замажеш очите.

92

таксиметаржия

преди 3 години

Пуснете Алибега да се изкаже

91

Анонимен

преди 3 години

Ето така стигнахме дотук: докато властта ни успокояваше как всичко било под контрол, животът всекидневно ни поднасяше покъртителни примери за хаос и смърт.

90

ЛЛ

преди 3 години

Пуснахте л'ентяите в Занзибар - сега ще ви донесат нигерийски щам. Нещастна история.

89

Анонимен

преди 3 години

ЗАТЯГАЙ КОМУНИСТИТЕ ВМЕСТО ИКОНОМИКАТА

88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92Няма никакво "увеличение". Като направиш 1000 теста ще има 200 положителни. Ако ти трябват 1000 положителни правиш 5000 теста и готово.

87

аз-ът

преди 3 години

Алибега.. ? Здрасти, джипси, как си :)))))))