89

Млад пенсионер

преди 3 години

Туй 'нещо" Радев е толкова нагло, че повече няма накъде! А бе тъпан такъв, излез и кажи лошо е постъпил, но всички през пубертета правим грешки. Всички ще приемат такива обяснение. Но това което правиш и по време на най-ретроградните години на социализъма 'другарите" не смееха да правят!

88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 87Щеш не щеш Радев е личност, тази тролска дейност му повдига рейтинга...:))) Може би Шехеризада не е запозната с обратния ефект, може да са ви научили само да плюете :))) На територията е сложно, не е достатъчно само да хванеш синчето да се хвали, друго е премиера да се откаже от хубави жени - Мата Хари :)))

87

Анонимен

преди 3 години

Май първо дебелия тулупп ще си замине.

86

нЕкой

преди 3 години

Заминава си в небитието от където дойде. Най-слабия президент досега. Съд и пандиз за него

85

Хайде по-спокойно

преди 3 години

Мутрите ги е страх от Радев ...... Кои мутри ?! Създателите на Радев ? Ами мутрите ги създаде БСП, която издигна и избра и Радев за президент ! Съмняваме се мутрите на БСП да ги е страх от техния Фигурант !

84

ко ша кайш

преди 3 години

До Анонимен 87За мен при Росица бяхме без Президент.

83

Анонимен

преди 3 години

Не съм вярвал, че е възможно някой да озбеличи до такава степен президентската институция... За мен от 4 години сме без президент. Накара ме да да си премахна традицията да слушаме новогодишното пожелание. Поне тогава да не сееше омраза. Живота не е само политика !

82

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

А такаааа, а Костадин беше СИГУРЕН!

81

Анонимен

преди 3 години

ченгеджийско-фатмашките номера на простия фигурант нямат край. Толква долу да паднеш, че да следиш с дрон опонентите си в къшата им.

80

До анонимен 18

преди 3 години

А не е ли отличен военен пилот? Какво общо м/у качествата му на пилот и някаква измислена история със синче?Всеки може да потърси филмчето на Тома Томов за пилото-ас Румен Радев преди да стане Президент.Как се деформира лицето му при 8-9 G и как успява да "яхне" колегата си, също първокласен пилот и да натисне гашетката мигновено, щом онзи му попадна на мушката!Само след това филмче ще разбереш, защо Радев е смел и решителен, за разлика от оплулите толупи, които само търсят за какво да го ядат!

79

Факт

преди 3 години

Колкото повече пускат лъжи и клевети срещу президента толкова повече хората ще го поткрепят.

78

Анонимен

преди 3 години

Радев, и без изцепките на невъзпитания ти синпоследната година натрупа доста грехове.От които най-големият и непростим е ,че всяваш омраза и се опита да свалиш чрез преврат законно правителство.Това е приоритет на разбойниците комунисти и ти го извърши и дори не се замисли, че България е не комунистическа диктатура, а парламентарна република.Та Радев, *** си с добрэо.Нищо не направи за 4 години освен да ходиш да си взимаш заплатата.

77

София

преди 3 години

Скандалът щеше да бъде режисиран ако синът ти си беше вкъщи, а почнат да пишат по медиите, че е бил на купон, рожден ден, празненство и т.н.При положение, че е бил хванат там - дължиш обяснение на онези, които са ти гласували доверие, а не да се държиш като хамалин и да отговаряш с пренебрежение. Нарича се уважение към онези, гласували ти доверие, защото, уважеми г-н Президент, утре може да не ти гласуват доверие и да глътнеш малко вода.

76

анонимен

преди 3 години

Радев, става въпрос за сина ти Иван. Не за ОЛАФ, не за митници и асфалт който не се яде. Не се мъчи да бягаш от това което се е случило. Ти остави жена си, остави и децата си.Явно си лош баща и лош президент. За това те нарекоха фигурант.

75

путин

преди 3 години

не случи на син зеления чорап

74

Мутри вън

преди 3 години

Мутрите ги е страх от Радев и започнаха даси изпускат нервите, идва краят им...

73

Христо Христов

преди 3 години

Абе цоциалистите, какво трябва да се случи, че да си признаете, че шофьора на самолет и близките му нарушават закона? Оргия с малолетни момченца и момиченца с участието на Десовия ли трябва да се появи в мрежата, или и тогава няма да е достатъчно и ще призовавате за международна експертиза? П. С. Както винаги съм казвал :Социализма и алкохола не са простили на никого!

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62На всеки в БГ му е ясно за чекмеджетата и пачките на Баце, нали сега се вживява на български "цар" нашия :))) Обаче Радев взе да прекалява, аз подкрепям Бойко за позицията му спрямо макетата, време беше малко самочувствие у българите :) Радев да излезе като военен и да се разграничи от Корни, синчето ще получи едно конско и всички ще живеем в мир :))

71

Анонимен

преди 3 години

До 36 "Утре? Утре само за Радев!"алооо, а къде забравяш вчера и днес?така че:Вчера, Днес и Утре само с Радев като Президент. След втория му мандат като Министър Председател!Колкото до Грипа и Грипените.Народе погледни ония гюметчии от НОЩа колко хора съсипаха,отровиха им живота и бъдещето а Грепените бяха по-ефтини и друго руските Миги имат огромен опит в боеве с eF-овете и никакъв с Грипените. Следва че правителството дефакто купиха опитни реални мишени за руснаците и тяхните Мигни

70

Ко става

преди 3 години

Абе кво става с кюлчетата с сто кила златен станиол, с принтианите евра, с измислената къща в Барселона , за която испанските власти ич абер си нямат. Абе вие - като ви лъжем защо не вярвате,Ние от ДС-то така сме се постарали ,а вие защо не вярвате на ДС-то.Има някои червени пенсии дето вярват,ама всички вие , останалите трябва да вярвате , както вярвахте по-рано на Работническо Дело