10

викайте Пази Боже !

преди 3 години

Щото много българи не можеха да си изядат киселото зеле, а и да си изпият виното и ракията.И не е виновен само Ковид, а така нареченото лечение ... дето ги прати на небето.

9

Анонимен

преди 3 години

HIV НЕ причинява спин. 100% от лекувалите се от HIV са развили спин, което е вследствие на пропбутаните експериментални лекарства за химиотерапия, която срива имунитета на "болните". HIV е предшественика на корона по коспиративни изплънения. отне повече от 20 години хората да забравят за този тъй СТРАШЕН вирус HIV , сигурно 20 години ще говорим и за СТРАШНАТА КОРОНА...

8

Серсем

преди 3 години

Абсолютно е прав Мангърката! Почти всички ще го приболедуват или без да знаят са изкарали вируса докато Бокьо заточва иглите за спринцовките.Отделно ваксината има смисъл само ако се прави като в Израел ,а не кога има днеска ,утре ,след година тогава.

7

Анонимен

преди 3 години

Майсторски провал на ваксинирането.

6

:(

преди 3 години

Нещата повече няма да приключат. Поне веднъж годишно, всяка година, ще се играе пак тази комедия с масовото ваксиниране, като за оправдание вероятно ще се дават все нови и нови МУТИРАЛИ ВИРУСИ, и всяка година стотици милиарди ще се наливат за безполезни противогрипни ваксини, само че вече ТОЛКОВА ВАЖНИ. За да си върнем живота, нали така.

5

Мутафчийски

преди 3 години

Няма такова нещо като излишни ваксини! Даже преболедувалите трябва да се ваксинират, защото иначе няма сертификат! Такива са указанията на института Роберт Кох-Германия!

4

Анонимен

преди 3 години

Лекарство има.. току магически хората не се оправят... Като най-новото одобрено такова е Remdesivir (над 2000 лекари и специлисти се бяха заровили в книгите и правиха тестове да видят кое лекарство и как би повлияло от същестуващите) Еми това работи и прави чудеса.. Но нали трябва да продаваме ваксини и да лАжем хората...

3

Анонимен

преди 3 години

Според тази джумерка нещата трябваше да приключат до края на лятото. Лъжец и манипулатор, заради който и други подобни, хиляди загубиха живота си!

2

Анонимен

преди 3 години

Браво !

1

Анонимен

преди 3 години

Тоя човек ме кефи, прави на смешни всики в управлението на държавата, заедно с калинките в здравеопазването, които са избутани на преден план.