627

Анонимен

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~Аз говорех за елитен персонал за елитна услуга, тъй че нещо не следиш за какво се говори. А такъв в България по време на Комунизма не е имало, и след това също, тъй че той няма как да "избЕга". В България не е имало и "средно платежоспособни" туристи. В България винаги са идвали туристи с ниски възможности. За такъв торузъм работехме и такъв имаме и винаги е било така по морето специално.

626

Анонимен

преди 3 години

До КурвиГЕРБ-СофияАванти пополус,Б.Б. е ваш...

625

До 661

преди 3 години

Не си го чувал да говори чужд език?Значи си чул само опорките на вожда и ги повтаряш като папагал.А Радев с всички западни партньори говори или на английски или на немски.Ама ти откъде да знаеш.С Тръмп си говореха тет а тет/очи в очи/на английски,с Меркел на немски и т.н.Ама що ли ти обяснявам.

624

фигуриста

преди 3 години

До АнонименЩом наричаш човек на този висок пост "фигурант", ти си в отбора на еснафите и невежите. Няма да има респект към институцията, и към нищо.

623

До 658

преди 3 години

А ти драги не разбра ли,че толкова кражби,колкото тия направиха,никое друго правителство не си е позволило.И толкова голям външен дълг-също.Кой мислиш,ще плаща дълг от 40 милиарда?Всички ние,ако не се сещаш.

622

Анонимен

преди 3 години

За 10 години нито една реформа, страхотен успех, не че БСП някога са правили реформи де, та за това сме на това дередже.

621

Анонимен

преди 3 години

До До 653аз никога не съм чувал фигуранта да говори на чужд език. А образованието не означава, че си умен. Фигуранта е крещящото доказателство, че със зубрене не става. Да си беше стоял в армията, където пак нищо не правеше, той така си е свикнал.

620

БСП активиз

преди 3 години

Много ми се краде, изберете ни на следващите избори. Моля ви!

619

До 653

преди 3 години

От правописа ти разбирам,че едва ли си завършил 8-ми клас,но пък си се научил да плюеш и дори се опитваш да разсъждаваш.Нищо,че не ти се получава,де.А нареченият от теб фигурант е завършил с отличие математическа гимназия,има две висши образования и знае 4 езика.Спирам до тук,защото едва ли и това ще схванеш.

618

ЧНГ НА БСП

преди 3 години

ВЕЧЕ СТЕ 3-та, ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА. БАЛКАНСКИЯ ПОТОК, ВИ ИЗДАВИ ЕЛЕКТОРАТА.НАЙ-МИ НАПРАВИ УДОВОЛСТВИЕ, ТИЯ ДНИ ДА ГЛЕДАМ КАК, АЗЕРСКИТЕ ДРОНОВЕ, ОТВАРЯТ РУСКИТЕ ТАНКОВЕ НА АРМЕНИЯ, КАТО КОНСЕРВЕНИ КУТИИ.ЗНАЧИ, ИМАЛО ГОСПОД.... ХАХАХААА

617

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 650Драги колкото и да не ти се вярва и да не ти с е иска това правителство наистина има успехи които може да не са толкова големи но на фона на абсолютното нищоправене на другите правителства доста силно изпъкват. защото в тази държава се прави нещо за самата нея,не само се краде. Да речем че и обстоятелствата са помогнали. Но каквото и да е никога няма да се съглася крадецът да вика Дръжте крадеца.А в този момент става точно това - одрисканото БСП крещи до небесата Хайде де!

616

БРЦК

преди 3 години

Вече има льохмани мижетурки .Слагайте минуси те са за вас и семействата ви

615

КурвиГЕРБ-София

преди 3 години

Бойко е най добрият и ще го избереме отново на пролет

614

Анонимен

преди 3 години

Успехът на Ботисов...ха...ха...ха...това някаква новогодишна шега ли е...пилците се броят напролет...

613

А успехите на

преди 3 години

Фигурата какви са... Един пуч не можа да направи като хората... И едно яко изритванне от ЕстонояФигурант! А и Фигурантшата се покри нейде.... По рано ни развеселяваше поне

612

БРЦК

преди 3 години

Аз не съм пророк а реалист. Много мъки предстоят за изчезващия Български народец . От главата и ината си тегли народа. Или саби накръст или х... в г..... Средно положение няма . България изчезва загива . Сега заповядайте мижетурките да слагате минуси

611

Калеко Алеко

преди 3 години

Ами остави лудите да се налудуват, бесните да побесуват, клошарите и катунарите да помърсуват, фигурантите да пророкуват ... манджата сложена да се претопля попрекипя и след като Черепа и ген.Решетников престанаха да я подклаждат с пачки, се слегна мирно и кротко пак в тенджерата ... !!!

610

Анонимен

преди 3 години

Успехите на примитива БорисоФ това виц ли е?Да имаше незавидни успехи с пълненето на шкафчетя с пари, апартаменти за Герберската клика, калинки, Кърджалийски пуйки, списъкът е дълъг с простотии.Но нищо същественно да се подобри живота на обикновенния Българин.Съсипано здравеопазване, икономика, образование и супер ниски доходи и това нищожество на снимката ми говори за успехи.Територията България и остава макс 25 години съществуване ако това на снимката продължи може и по малко.

609

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 645Дрън дрън, дрънкам та се късам. да се смея ли да плача ли защото ако също съм толкова глупава като този 645 бих могла да изрева: всички радевшилняци и компания са се впуснали да защитават вожда, пръскайки слюнки по опонентите. Но слава богу някой се е постарал да ми да де акъл.

608

До 643

преди 3 години

Севде,ти ли си,***?А твоята къща за 1 милион от закуските ли си спести или от чекмеджето чопна?