274

Анонимен

преди 3 години

Сега аз започвам да нося маската - налага се ...

273

Анонимен

преди 3 години

Оставка и затвор на доктАрите от снимката

272

Анонимен

преди 3 години

Ковид-19 не било вирус, а китайска краста. Щели да я лекуват с лекарството за краста Ивермектин, произведено , разбира се, от Домус Лудогорски. На заблудените като бонус ще ги боднат и с по една ваксина с чипиране за да развият автоимунни заболявания, безплодие, световъртеж, полудяване и да им дръпнат шалтера, когато наближи време за пенсия и вече са напълно изстискани!

271

пияница мистик

преди 3 години

Ваксините, не говоря за тази за К19 по принцип са много спорен елемент, другари и другарки. Затова не се слагат, когато си болен, драскат те да видят дали не си алергичен. На една моя позната сина й стана аутист, след като му сложиха полиомиелитна ваксина. И сега значи ли, че не трябва да си сложа такава срещу К19? Гледал съм и конспиративните филми на онзи, дебелия американец, той обича така да печели пари. Няма спор, че може да ти се случи нещо от ваксина, но това е малък %

270

друг пиещ

преди 3 години

А бе нали + - 2 седмици не трябва да се пие алкохол. Ами то какви дни избраха ...

269

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да се ваксинират децата,бременните,възрастните над 65 год.,хората с автоимунни и алергични заболявания,сърдечно болни и онкоболни също.Та,кой остана тогава?

268

Хм

преди 3 години

Аааа, не така!

267

До смешния пяница

преди 3 години

Попитах те конкретно нещо бе *** - 1, 5 милиона дози ваксини за умните 20% кога ще има в България?

266

Бау

преди 3 години

До До Баумне, до края на 2021 ще има за всички. Пияницата хубаво ще си поръча, ама кой ще му издаде документа, че е ваксиниран?

265

Сата НАТО

преди 3 години

до ЛекарДокторе, обясни ми, моля ти се, какво означават думите на Ангелов (цитирам по памет): "Няма причина изкаралите вируса да не се ваксинират, защото ние нито знаем какъв им е титърът на антителата, нито знаем НАД КАКВО КОЛИЧЕСТВО АНТИТЕЛА СМЕ В БЕЗОПАСНОСТ" Когато не можеш да измериш титъра на антителата и не знаеш каква е праговата стойност, над която говорим за имунитет, за каква ваксина и за каква ефективност говорим? Хайде отговори ако си лекар.

264

Анонимен

преди 3 години

Ба*ти, дали ще имаме друга коледа???

263

До Бау

преди 3 години

Точно така, ще отнеме време 2-3 години. Щото не всички имат прятели в америка кат пияницата да им пращат ваксини по пощата разбираш ли.

262

а защо?

преди 3 години

А защо при ваксиниране с ваксината срещу COVID-19 трябва да се подписва декларация, че си запознат с усложненията и нежеланите ефекти и си съгласен да те ваксинират за да не може да търсиш отговорност и да предяваш съдебни искове?

261

Шаши

преди 3 години

Като се замисли човек стига до извода, да има повече ваксинирани. Няма да пускат нови щамове. Ваксинираните ще гушнат китката, а и са все такива, дето може без тях.

260

Здрасти

преди 3 години

Костадине, гейчо. Пипнеш ли ми маската ще те съдя. Тоя страхливци запопват да ни изнудват.

259

пияница мистик

преди 3 години

До ЛекарЛекар си, колкото аз съм Брад Пит. Колко пъти вече, дори тук, в Днеса ви пуснаха точната медицинска формула на ваксината, показатели, как е направена и всички подробности. Ама е на английски, а не на съветски и явно не можеш да я прочетеш, "докторе" :)))

258

Анонимен

преди 3 години

На ваксините срещу к19 е указано да не се прилагат на бременни, а жени които се васкинират не трябва да забременяват следващите 2 месеца защото може да се увреди плода и да родят увредено дете. Но дали са само два месеца или две години - никой не знае. Вижте какво се случва с такива майки които вярват на медицината и на безопасните лекарства - потърсете информация и клипове за Thomas Quasthoff, гениален оперен певец, но роден без ръце! Много деца на Запад са родени като него тогава, но за това никой не говори.

257

Анонимен

преди 3 години

А Цвета кърджалийската....ще се ваксинира ли?Ако-да,и аз след нея.

256

Анонимен

преди 3 години

Мене AstraZeneca най ме кефи!

255

Анонимен

преди 3 години

Санта Клаус ни поднесе подаръка на сатана.