19

Анонимен

преди 3 години

Ще видим какво ще стане с активните случаиГадател, а не математик!

18

Вуте

преди 3 години

Виде се, че у герберастката ***, нема ни доктори ни здравеопазване...Айдук до айдука...

17

Анонимен

преди 3 години

Щом е прав за всичко хомогенерала,настоявам той да е първия ваксиниран в тази държава....КАЗАХ!!

16

Анонимен

преди 3 години

Носете маски, носете маски, носете маски. Как през маските се придобиват антитела защо вземате кръвна плазма сега от нас дето не носехме маски и ни глобявахте ?

15

Анонимен

преди 3 години

Основен фактор в заразяването и смъртността е ходенето на училище. В домашна среда ковида е в кърпа вързан, докато на работа не е съвсем сигурно, камо ли в кръчмата или мола. В началото бяхме отличници само заради неходенето на училище. Тогава условията не бяха леки - имаше бая връщания на заразени от чужбина, но до такива трагедии като сегашната не се стигна.

14

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски не позна нищо! Той имаше предвид пролетта, но нищо подобно не се случи, докато сега не дойдоха и много други вируси. Отделно и тоталния хаос в държава и здравеопазване

13

Анонимен

преди 3 години

Този и той са го возили на жипката, да чуе как шуми маркировката и пошляпат по баджака. Всички возили се при оня дето строи, гради, плаща и дето дрон му жужи в спалнята над евраците и кюлчетата, на мига стават ненадминати специалисти. Коварен вироз. Затова ваксинка първо на всички ушеви и висши държавни хрантутници, ако не измрат, да се направи и за лекари, учители и останалите хора.

12

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски каза, че яко ще се мре и затвори държвата, тези от другите държави дето не мислеха, че яко ще се мре постъпиха по-либерално и голяма част от хората се сдобиха със антитела при тях. Ние при втората вълна нямахме грам антитела. Е какво стана оглавихме ли челнитне класации в сравнение със тия държави дето не мислеха, че ще се мре яко.

11

Вирусът не е страшен

преди 3 години

Страшното е, че здравеопазването в България е ГОЛА ВОДА!!!Мутафчийски просто си знае кирливите ризи...Яко се мре в България от всякакви болести!Надежда да ви излекуват всяка оставете...

10

Анонимен

преди 3 години

Т.е. слизаме надолу, но........ не се споменава, че се правят 3 пъти по-малко тестове ? ВЕроятно съзнателно, за да се създава впечатление, че мерките "работят"

9

681

преди 3 години

А бе гл,уп.ак с г.лу.пака ти научи, ако не знаеш, че болестите не учат и не четат учебници! Няма как да предвидиш развитието на епидемия или измислената ваша пандемия ако не е чиста лъжа!

8

Влади

преди 3 години

Тук пак два трола се вихрят и говорят за д-р Смърт. Сигурен съм, че ако ги налази вируса, също като Гошо чикиБОЕЦА ще скимтят да ги приемат във ВМА. Тогава няма да са толкова куражлии.

7

Мутафчийски

преди 3 години

Позна, защото знае,че здравната ни система не работи,който влезе в болницата,ако не е от нашите...умира. Позна, защото знае, че пожарникар управлява здравеопазването и дава указания на лекарите,дори и кога конкретни болни кога да бъдат изписани. Позна, защото знае,че за народът вместо легло в болница ще има стълби пред болниците,а за Тиквата и тиквичките лекарски екипи в скромните им палати.

6

Анонимен

преди 3 години

Мутафчиев приказва за лятото, не за есента. Пуснаха учениците, въпреки че Израел доказа много важни неща за ходенето на училище.Естествено, виновни пак няма.

5

Вуте

преди 3 години

Нюрнберг за вас прошляци..

4

D

преди 3 години

Щабът да спре аерозолните пръскания с пневмонид!!!

3

Браво

преди 3 години

Как няма да е прав!Измряхме не от ковид,а от масовата психоза и отказът от здравеопазване!Из.роди,ще си платите един ден!

2

Анонимен

преди 3 години

Математик?!!! По-скоро ***, фен на генерал Смърт!

1

Бау

преди 3 години

за жалост Мутафчийски позна, а колко псувни изяде милият ...