45

Анонимен

преди 3 години

Това ми прилича на гъби брани от гъбар в гората.Яжте от тях първо виеи ако ви няма нищо ще ям после и аз.Не на руските ролетки.

44

Анонимен

преди 3 години

ВАКСИ РЕКЕТЬОРИ РЕВАТ И ПАДАТ И ***

43

Krom

преди 3 години

Мне! Другаря Президент и по важен от мен. За това му отстъпвам доброволно моя ред.

42

Анонимен

преди 3 години

Колко проост трябва са си за да се ваксинираш с ваксина произведена от съмнителния компютърен специалист *** Гейтс

41

Анонимен

преди 3 години

ЖИВОТЪТ НА ВСИЧКИ Е ЕДНАКВО ЦЕНЕН! БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА!

40

Анонимен

преди 3 години

Тоз са измъква по тарлички, страх лозе пази.

39

някой

преди 3 години

До: Топа на ТопаАма ти какво имаш против концлагера Аушвиц Биркенау?Та там е работил един от най-добрите германски лекари, казва се доктор Йозеф Менгеле!Ти значи не слушаш докторите, а? Не чу ли какво каза наскоро доктор Тодор Кантарджиев?Цитирам по памет - каза, че не понася хора, които не са лекари като него да разсъждават какви странични ефекти имали ваксините!Еми, трябва да слушаш докторите, включително доктор Менгеле - с каквото те ваксинира, все ще ти е полезно! Щото не си лекар!

38

Mopcku_

преди 3 години

Ся нека да докарат всичките ваксини, ама да ги наредят на поляната на ТехПарка и да викнат всичките 60 000 от първата група. Един от тях да излезне и на случаен принцип да отвори един хладилник и да избере една ваксина, с която да ваксинират първо Толупа Тиквонии, а след него и другите.

37

Тодар Живков

преди 3 години

Държава, която 30 години е мащеха на народа си и не му е дала 1 стотинка обратно, излиза и изведнъж ще раздава ваксини и то БЕЗПЛАТНО..Е те тука трябва да ви светне червената лампичка... безплатно е само сиренцето в капана на мишката.

36

Барселона

преди 3 години

А може да се тълкува и така...нека да види какво става с простолюдието и чак тогава да се ваксинира...

35

Анонимен

преди 3 години

Ваксината е за параноични хипохондрици. Нормалните хора няма да си я сложат.

34

някой

преди 3 години

Хитър е нашият президент. Не е глyпав. Глyпавите да се наредят на опашката първи да се ваксинират, че да не свършат ваксините!И аз така - давам реда си на всеки нуждаещ се и желаещ да се ваксинира!Между другото, вече започна да се разкрива измамата с ваксините, тъй като от много места признават вече, че никъде няма одобрена нито една ваксина.А кога ще бъде одобрена само Господ знае!Пише си го на официалния сайт на европейската лекарствена агенция - и това ли е конспиративна теория?

33

доктАр

преди 3 години

Ако имаше и 1% шанс да се ваксинирам, след тази статия вече няма и толкова.Няма да се ваксинирам, решил съм го окончателно.

32

Анонимен

преди 3 години

Първо ЕС ще пробута ваксините на българите, защото ние сме опитнизайчета.Ако нямат странични лошипоказатели тогава ще се използватот развитие държави.

31

Анонимен

преди 3 години

Който го е изкарал, също ли трябва да се ваксне? Нали вече има антитела?

30

Василев

преди 3 години

Това е много силно послание към хората, една или две ваксини не са проблем за държавата, да се ваксинира президента!Президентът с една дума казва е.е.е си майката , не вярвам на вашите ваксини, хора внимавайте и бъдете бдителни, някой не ви мисли доброто!!!А президентът чете и има много класифицирана и секретна информация!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

29

Бау

преди 3 години

хахаха, как се направи :D Радев ясен антиваксер си :D

28

Топа на Топа

преди 3 години

Естествено, че ще е по желание.Аз да не съм в лагера Аушвиц Биркенау, че да ме "ваксинират" насила?

27

Анонимен

преди 3 години

Сигурно чака руснаците да му сложат от тяхната

26

Тома

преди 3 години

Няма да се ваксинирам.Не знам страничните ефекти на тези ваксини.Може да ми пораснат ц-ци след това.Плюс това на България при всички положения ще и пробутат ваксини менте.