87

Анонимен

преди 3 години

За пръв път да кажа едно истинско браво на български политик!!!

86

Анонимен

преди 3 години

АКО НЯКОЙ ИСТОРИК СПОМЕНЕ ДУМИ КАТО КРАЖБА НА ИСТОРИЯ И ОБЩА ИСТОРИЯ НЕ Е НИКАКЪВ ИСТОРИК...ИЗНАЧАЛНО ТЕЗИ ПОНЯТИЯ СА ПОГРЕШНИ И БЕЗСМИСЛЕНИ И НАЙ-ВЕЧЕ ЛИШЕНИ ОТ КАКЪВТО И ДА БИЛО ИСТОРИЗЪМ!СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ОСВОБОДИТЕЛНА АРМИЯ...НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО ОСВОБОДИТЕЛНА АРМИЯ И ОСВОБОДИТЕЛНА ВОЙНА!АРМИИТЕ НА ТОЗИ СВЯТ СА СЪЗДАДЕНИ,ЗА ДА ОКУПИРАТ,А НЕ ДА ОСВОБОЖДАВАТ!

85

Чакаме

преди 3 години

Да се оплачат на ингилизите, които ги създадоха като апандесит на дебело черво.

84

Анонимен

преди 3 години

Ми, ще чакаме още 30г и ако ЕС съществува и новата генерация макета са се вразумили, може и да ги приемем, ако не са станали част от Велика Албания.

83

ТРЯБВА

преди 3 години

Тези съседи откачиха . В техните медии се пише че България е тяхна територия .Никога не съм вярвал че България ще осъмне с Нови Съседи с претенции за Двора и .Мисля си че е въпрос на време да има Терористични Актове в България от Мюсюлмани Албанци и Косовари . Ще станем като Израел и Палестина .

82

Анонимен

преди 3 години

След като англетата се махат от ЕС, с помоща на немци и французи дигаме глава. Това е похвално!!!

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонименисторията не е домат,че да я крадеш!НИКЪДЕ В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ НЯМА ТАКОВА ПОНЯТИЕ КРАЖБА НА ИСТОРИЯ!ИМА ДЕСЕТКИ СТОТИЦИ ПРИМЕРИ В СВЕТА НА "ОБЩА ИСТОРИЯ"(ТЕРМИН СЪЩО ДОСТА ПРОТИВОРЕЧИВ)-ПОЛЯЦИ И ЛИТОВЦИ,РУСНАЦИ И УКРАИНЦИ,ИСПАНЦИ И ПОРТУГАЛЦИ,ШВЕДИ И НОРВЕЖЦИ И ДАТЧАНИ И Т.Н. И Т.Н.САМО БЪЛГАРИТЕ ЕДИНСТВЕНИ НА ТОЯ СВЯТ СМЯТАТ,ЧЕ НЯКОЙ ИМ КРАДЕ ИСТОРИЯТА...

80

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам тоя пезевенк,където одумва министърката! А бе ти мъж ли си или евнух?

79

Ветеринар

преди 3 години

С бясно куче приятел не се става. Първо трябва да се излекува от бяса, пък после ще видим.

78

Анонимен

преди 3 години

Никакви компромиси. Лудите в лудницата.

77

Анонимен

преди 3 години

Шматолино, нали самата ти работа е да преговаряш, да правип дипломация. Всяко нещо се урежда, на една или друга цена. Ходи сега да клякаш на Ердоган.

76

Анонимен

преди 3 години

българската дора бакояни!помните когато тази критянка от атина сложи вето на членството на македония в нато 2008 г.тогава тя не блесна с кой знае какъв интелект,но факт,че почти всички в букурещ забелязаха големия и ***.така и захариева ще блесне я снеобръснати мустаци я с безвкусна рокля като пеньоар.защо ли на жените политици все им търсят кусури в облеклото и тялото...

75

Всё

преди 3 години

София иска македонците да признаят, че са били българи и че са говорили български език, преди да станат независима нация в резултат от историческа фалшификация.---Нищо друго не искаме.

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91Ами 30 години им търпяхме простотиите, време е да си платят че ни досаждат :)) Аз не разбирам едно, щом се чувстват като отделен народ от нас, защо трябва да ни крадат историята :)) Нали сме татари според тях, защо трябва да ни взимат царете, писмеността и т.н.... :))) Като си обичат сърбетата да си направят обща държава, боли на оная работа за макетата :))

73

Барселона

преди 3 години

Освен едно голямо ...Браво Захариева...не виждам какво друго може да се добави....

72

Анонимен

преди 3 години

тая е луда!

71

Анонимен

преди 3 години

българската позиция за македония е тотално неразбираема за останалия свят.луда умора няма е обяснението за българската позиция в момента. а и е безмислено македония да бърза...

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонименнещо не си осведомен относно демографските процеси при албанците като цяло...албанците от над 10-15 години са в демографски регрес.самата република албания има демографските характеристики на българия-намаляващо и застаряващо население.само за последните 10-15 години населението на албания е намаляло с почти 1 млн.същото се отнася и за албанците в косово и македония.истинският процент на албанците в македония е около 15 % а не 25 % както се твърди.

69

Mars

преди 3 години

In meanwhile в ЕС:Поклащат глави, като чуят българската позицияСофия иска македонците да признаят, че са били българи и че са говорили български език, преди да станат независима нация в резултат от историческа фалшификация.

68

Шаши

преди 3 години

До 34При този си личи и лична омраза. Само варненка е. А, и се опитва да копира Батето Славков, ама не му се получава.