72

Анонимен

преди 3 години

За съжаление в България е така Тук в Дания никой не го е страх..но пък тук няма ГЕРБ и се живее нормално

71

Анонимен

преди 3 години

Тоя тъй наречен Пу. тьо, ще го сравня с великия чорап, невероятния кауън, негово величество *** Радефф олигоффренски.1.Плевналиев имаше смелост и доблест, да инициира референдум по искане на Славчо. Бацето беше тотално против и двамата се скараха. *** *** зове що не направи референдум?2.Плевчо направи София тех парк и договори суперкомпютър в БГ. А Алф Зеления чорап????3. Деси Банова сравнена с онзи кон

70

Да

преди 3 години

Браво добре е да го показват, зада се посмее човек и да си направим равносметка повече никога ОПГЕРБ.

69

До 65 кой

преди 3 години

С офшорни фирми като е прал пари на политици и престъпници

68

Иде 10:00

преди 3 години

След 5 минути е 10:00 и троловете от офисите на ГЕРБ започват работа.Следете какво ще се случи с плюсовете/минусите и как ще се изменят коментарите.ТРОЛОВЕТЕ ИДАТ!

67

Анонимен

преди 3 години

ЗАДАЧАТА на Б.Борисов е да осигурява Пари и РАбота на нас, българите. .. А в момента Б.Борисов дава Работа и Пари на ВРАГОВЕТЕ араби, не.г.ри и китайци. Пуснал някакви мароканци да вземат работата на българските лекоатлети на СОфийския маратон... Трябва да МАХНАТ БОрисов и после двама или трима българи да взимат неговата заплата и да ни осигуряват пари и работа на нас, българите.

66

Анонимен

преди 3 години

Светлинни години пред зеления чорап.

65

Анонимен

преди 3 години

Интервю с магаре.

64

Анонимен

преди 3 години

Защото народа така масово мрази ГЕРБ ,че се страхувате и знаете,че без манипулации, няма да спечелите никакви избори,защото ГЕРБ не е печелил никога избори,а ги манипулира и чрез всяване на страх у хора и институции,бизнеси,чиновници,чрез заплахи,както и с купуване на гласове заграбваше властта!

63

o-o-o-o-o-o!

преди 3 години

Ако искам мнението на Плевнелиев ще питам Борисов.

62

Кой

преди 3 години

Защо никой не се пойнтересува как този елемент е станал милионер?!

61

Млад и богат тарикат

преди 3 години

Условията в които ни се налага да живеем са много сериозни, а Бойко НЕ СЕ справя.Искаме нови предсрочни избори, за да си изберем можещ човек.

60

Анонимен

преди 3 години

"Половината олигарси са ударени жестоко, но другата половина не са. Това показва селективност"И още нещо! "Олигарх" е този, който престъпно се обогатява заради връзките си с управляващите. Няма олигарх без връзки с управляващите! Ако има "ударени олигарси", трябва да има и ударени управляващи! А такива няма!

59

Пльольо

преди 3 години

Не е ли добре? Ще се счупи държавата, нали? Водим държавата към дъното?Ако искате даже, за ГЕРБ, може да отложим и следващите избори. Бе направо да ги закрием - да няма избори изобщо? Така устройва ли ви другари от ГЕРБ?

58

Ха-ха-ха...

преди 3 години

До РОСЕН-ВЕЛИК ПАТРИОТНа какво немско е възпитаник възпитаника на ВМЕИ,,В.И.Ленин"- София ФРЕ? Беше комсомолски секретар, беше член на БКП и благодарение на това се дипломира.. Пишше доноси какво се говори в общежитието.. НЕМСКИ ВЪЗПИТАНИК - ИДИОТЩИНИ!

57

Анонимен

преди 3 години

Не ви ли свършиха парите да пишете филипики в защита на най-омразната герберастка пасмина!

56

Мъдю

преди 3 години

Избори трябваше да има отдавна. Тия не са избирани да управляват при криза и пандемия

55

FFF

преди 3 години

До запознатаСрам нямаш ли да сравняваш този плев*ел с великите български владетели?!

54

бг

преди 3 години

Гледахте ли по НОВА репортаж за една другарка от изпълнителното бюро на БСП Пловдив с фалшива диплома? И когато я разобличиха че лъже тя заплаши репортерката със съда .Интересно е да стане съдебна разправия за да лъсне лъжливия червен маймунски подкръстник .Това е защото калинката е червена на бели точки , а не обратно.

53

D

преди 3 години

Абе теб никой не те броеше за жив, докато се правеше на президент, сега ми тръгнал мнения да изказва. Айде *** си се с жена си там като тийнейджър и не се обаждай, където не ти е работа.