73

истина

преди 3 години

поговорка - Луд не умалява,провал на вето след вето но продължава.Радев натиска износена спирачка, малко пушек се вдига, но животът продължава.

72

Шопо

преди 3 години

Е па добре ,че имаме президент.......друго като немаме.

71

74778

преди 3 години

Колко му остана от мандата на тоя?

70

Само Радев

преди 3 години

Може да оправи тази държава.

69

паника на Дондуков 2

преди 3 години

Треперят му оаканите *** на асковския *** и треска го тресе , че след закономерния крах на този псевдо протест, той отново е на челно място в списъка на прокуратурата. Падне ли му имунитета, заедно с уличените му в престъпления и държавна измяна aверчeта , ще търка нарoветe в пандeлатa.

68

Радев спасителя

преди 3 години

Радев ела но оправи държавата

67

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... до сега никой не е постигал 2 500 000 гласа..... Гласовете са 2 050 000 бе бабикянче. Като махнеш от тях 500 000 от ДПС и още толкова от Каракачанов ще видиш какво е спечелило недоразумението. В първи тур спечели под милион с около 100 000 повече от Цецка.

66

Анонимен

преди 3 години

Е,тоя вече просто не мога да го гледам. Особено от вчера, когато онези к-ви занесоха болното дете в НС и го подложиха на нечуван стрес само да може Манолова и тайфата и да се доберат до власт. И се държи така като че ли няма нищо общо с цялата тази мерзост.РАДЕВ, ЕДИН ДЕН ЩЕ ТИ СЕ ВРЪЩА!

65

учуден

преди 3 години

До Анонимен 65Затова ли Пардю нарича бац мекият вариант на Путин?

64

Премъдър е Радев

преди 3 години

Каквото е рекъл Радев премъдър е той слушайте го герберюги за да сте напътени към добруването и вечните благини несретници недни каквото е рекъл Радев премъдър е той...

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59 С машинното гласуване може и да докара 10 000 000 гласа. Малко излишни бройки ще има ,ама това не е проблем за тях, те обичан да увеличават бройките и на протестиращи и на гласували.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62Не така.Бяха родени,но бяха членове на бкп.Ако не са били родени,сега защо са изродени?

61

Анонимен

преди 3 години

Натискат се защото се надяват руснаците да хакнат машините, наясно са че по нормален начин никога повече няма да видят власт, да не мислите че дъртия им електорат може да гласува с машини.

60

злобен безделник

преди 3 години

3ащо Румен Радев продължава с яростната конфронтация, истеричните брифинги и лавината от обвинения към всички останали??? Явно да отклони вниманието от себе си и поредицата от афери в собствения си екип. За да ни подтикне да спрем да питаме какво всъщност работи той самият, как изпълнява ролята си на държавен глава, за какво получава петцифрената си заплата. Откакто Гешев му разрови блатото на Дондуков 2 , съвсем е озверял, виждайки как кирливите му ризи ще лъснат.

59

Чебурашка

преди 3 години

До БАЦО С КАСКА...... НЕ РЕВИ А ПЕИ.... Реве националният предател и разделител на нацията Румен Георгиев Радев и троловете му. След време ревът ще прерасне в истерично квичене!

58

Анонимен

преди 3 години

Когато БСП и ДПС си пазаруваха избори, Герб още не бяха родени.

57

Анонимен

преди 3 години

Защо толкова се натискат за машинно гласуване ? Всичко е ясно ,машината може да се манипулира,а с хартията е малко по трудно.Аз лично предпочитам да гласувам с бюлетина,а не да натискам копчета и някой програмист да насочи вота ми в невярна посока.

56

Анонимен

преди 3 години

Радев недосегаемия метежник и борец против власта и прокурора сам част от властта се изказва от името на 100-те протестъри твърдейки че те са народа! Ако не беше отвратително щеше да е смешно!

55

Анонимен

преди 3 години

Квото и да пушите за Радев ,помнете че след година отново ще е президент,за тук пишещите явно забравихте че до сега никой не е постигал 2 500 000 гласа

54

избирател

преди 3 години

до БАЦО С КАСКАБих те допълнил...Боже,дай и на двамата,това къде нямат!!!МОЗЪК !!!АКЪЛ !!!