11

Аз

преди 3 години

А как ще обясни значително повишената смъртност в Швеция /страна със ограничени мерки/ през първата половина на тази година в сравнение с предходната.

10

Ъхъ...

преди 3 години

До кажетеШе носят, Ще носят или Не носят - как да се чете?

9

Анонимен

преди 3 години

Добре бе, дами и господа журналисти, този вече тотално се дискредитира. Защо продължавате да му давате трибуна? Този вече направо на некадърна врачка заприлича, дето не й се сбъдва нито едно "предсказание". Нали лятото (още юни) коронката щеше да изчезне?

8

Анонимен

преди 3 години

Напротив, не е доказано, че хората със самоделни маски заразяват повече. Доказано е, че там намаляването на вирусния товар е доста малък, но в никакъв случай не е повече от при другите. То и как би могъл да е. Този човек трябва да спре да говори, защото говори глупости. Светът се подготвя за тежка зима, освен ако не вярвате, че сме богоизбрани, този вирус няма да ни подмине. Трябва да имаме план за действие. И той е вероятно да е свързан с нови карантини, за съжаление.

7

Аз Съм с Мангъра

преди 3 години

за Шеф на СЗО - само той може да спаси Света!!

6

Анонимен

преди 3 години

слушайте мангърски и правете обратното :)

5

Анонимен

преди 3 години

Мангъров като шеф на инфекционна клиника да внесе писменно предложение ,да застане официялно и да поеме отговорност.Лесно се дават идеи и друг да отговаря.

4

Генади

преди 3 години

Ако поне едно от предсказанията му се беше сбъднало ок, обаче сега е редно да се скрие и да мълчи!

3

кажете

преди 3 години

в Германия децата ше носят маски на територията на училищата и в час . дали е правилно което там се прави или това което казва Мангъров , не знам .

2

Простотии или не?

преди 3 години

"Страх лозе пази" гласи българска поговорка. Има и друга - "На чужд гръб и 100 тояги са малко" и "когато каруцата се обърне, пътища много"

1

Анонимен

преди 3 години

Точно за ефективността на маските има изследвания вече, но мангъра не разбира английски и не знае как да си включи интернета...