114

Анонимен

преди 3 години

До ЕвропеецТака се случва понеже една партия си прави какво иска и не подава оставкаДа подава оставка и да приеме че няма да изкара мандата

113

Анонимен

преди 3 години

Категорично съм против да се клати лодката в интерес на русофилите Радев, Нинова и Божков който откупи свободата си в Дубай с помоща на руските тайни служби. Вместо Мутрите вън, истинкият лозунг който ще донесе свободата в България е Русия вън!

112

Винету агента Буда

преди 3 години

Аз със мирни протести не съм виждал сваляне на диктатор .А това че полицията беше повече от протестърите се виждаше .Сега нека полицията да си изработи заплатите сама .Аз няма да плащам данъци и такси за да пълна хазната за заплати наПазвантите на едно полицейско провителство с един вожд !

111

Анонимен

преди 3 години

Раделяй и владей , българи нападат българи.

110

Сз

преди 3 години

Като взимат рушвет скрити в храстите ги псувате, сега милите полисмени, с?

109

Калеко Алеко

преди 3 години

Такива са хората на черепа и фигуранта, криминално проявени ултраси ... не случайно Румбата след като беше отсвирен в Парламента излезна толкова гордо и спокойно при тях, защото знаеше кои са отпред ... тези от партия Възраждане, които гориха заедно с него знамето на ЕС на яз.Копринка ... !!!

108

Европеец

преди 3 години

Аз съм против какъвто и да бил вид насилия - вербално, физическо, психологическо.Въпросът е: Защо се случва всичко това?

107

Анонимен

преди 3 години

Бойко ке падне от власт.

106

Анонимен

преди 3 години

Направете си партия и участвайте в изборите!Не трябва да се подарява властта на Фашиста!Нищо добро не ни чака от шап..каря!От военен демокрация?!хахаха

105

Факт

преди 3 години

По изявлението на Биков днес на всички им стана ясно кой е организирал провокации те и това е Герб.

104

Анонимен

преди 3 години

Имало забранени неща в палатките. Абе аланкоолу, че кой да отиде и да претърси палатките вместо органите? Че това е непрофесионализъм, даже правонарушение по служба. Да знаеш и да не предприемеш нищо.

103

пфууу

преди 3 години

Това се нарича фашизъм или което правят червените другари в момента.

102

f

преди 3 години

Че като не иска да се маха от власт наглата мут-ра, каквъв друг начин?А кървавия Холивуд? Никаква прошка за ***-де-лленцата от сащ!

101

Крети

преди 3 години

Боко съден за кражби на коли в Чехия и Унгария е пратил младото поколение престъпници за да упорочи протеста.

100

пфууу

преди 3 години

Това,че са се пребоядисали не означава,че са други!Такъв беше сценария на интернационала,назначиха капиталисти чекисти да грабят и трепят народа за да се пролетаризира и да построят куманизъма.Но на чекистите ролята им хареса и Ниновица седи и дреме в чакалнята.Маркс (Мърдухай)любовника на Енгелс е писъл,но за миналия век.При социализма средствата за производство са държавни.Бенито Мусолини е доразвил социализма като допуска средства за производство в частни ръце,но държавата казва кой да назначаваш,по колко да му плащаш,за колко и на кой да продаваш.Това се нарича фашизъм или ко

99

Az

преди 3 години

Браво, утре не 80 а 800 еничари в майчиство да излезнат!! Милиция която пази диктатори не задлужава бели дни!

98

ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР

преди 3 години

КОЙ В БГ ИСКА КРЪВ И ПРОВОКАЦИИ!!!!В Бг единствено ТУЛУПА, ШАЙКАТА и КАСКЕТЯ искат кръв!!!!! ....само те са заинтересовани от насилие за да се разпашат и да се опитат със сила да задържат кокала и да потушат мирният протест, както и направиха!!!! Очаква се, а те вече снощи се появиха, в действие да влезнат и мутрите провокатори на ПИК, СИК и Каратиста с бомби, павета и т. н. мутренски арсенал!!!!А решението е простичко и само едно : ОСТАВКА и СЪД ЗА бай *** и ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин и бързи и честни избори!!!!

97

Михайлова

преди 3 години

Лекар в Пирогов съм и вчера бях потресена от това, колко много ранени полицаи бяха докарани при нас вчера. Охлузвания, счупвания, рани. Не смятам, че е редно полицаите да са хората, които понасят тежестта на протеста. Има много записи, виновните за това трябва да бъдат наказани. Хората които мятаха павета трябва да бъдат съдени за предумишлено убийство. Това не е нормално !

96

Сорос

преди 3 години

В една от палатките са открити два от новите ф16, а в друга и трите танка на Каракачанов.

95

Анонимен

преди 3 години

До ВикиПрава си, за жалост. Доживях да видя с очите си българоубийци!Помня превземането на парламента от СДС през 1997 г. , когато чупеха и биеха всичко, което им попадне, влизаха през прозорците на парламента и т. н. Тогава, повече от всякога в новата ни история, се налагаше намесата на полицията, но един истински българин Николай Добрев / баща на Кирил Добрев от БСП/ спря насилието и предотврати гражданската война