50

Читател

преди 3 години

Втори месец,младата генерация българи,искат този незабавно да се омита от "Дондуков"-1,а той продължава де си разхожда запарения *** из държавата.Крие се като охранен съсел от хората които го ненавиждат вече с пълна сила.Разходките му с този *** джип и гавазите около него "ядат" пенсиите на стотици хиляди българи работили по 38-40-45 години на народното стопанство.Произвеждали,строили да има какво да крадат днешните не наситили се олигарси.Борисов,хората искат незабавно да слезеш от "коня"!

49

Иван

преди 3 години

Браво Бойко, за теб ще гласувам !

48

Анонимен

преди 3 години

До Ха-ха-ха...точно така е ние имаме магистрала тракия,но около нея няма нищо.я питайте ямболии,сливналии дали има някакви заводи след пускането на аутобана-отговорът е НЕ!така че този филм с магистралите и заводите вече сме го гледали.да има промяна около магистралите и тя е,че се ускори обезлюдяването и в ямбол,и в сливен...да не говорим за тези по-далече като елхово,котел,казанлък-там е майка плаче!

47

diana21

преди 3 години

Да! Бойко си е строител на пътища и в пряк и в преносен смисъл...Изчезнаха заводите ни не благодарение на Бойко, а благодарение на БСП и нейният преход на разруха и разграбване на страната, но това, че ще се строят нови заводи е чудесно! Не трябва да сме черногледи и да обвиняваме невинни хора, а да подкрепяме всичко положително.Как ще вървим напред ако някои непрекъснато дърпат нещата назад? Но някои хора, като тези наглеци от БСП, не само не трябва да припарват до властта, а трябва да се махат

46

леля Пена

преди 3 години

Хей хора,обикаля,защото друго не може да прави.Лошото е,че ние му позволихме така да се гаври с нас.Р.S. Извинете,може по-добре да краде,освен да кара държавен джип!

45

шубе

преди 3 години

Просто ходи да си вземе поредната пачка за чекмеджето с тия инспекции.Иначе какво разбира от строителство? Колко много тунели и мостове бе ***?Тук се строи скъпо и некачествено, защото поне 50% от парите не отиват за строителството.И пак го е страх да се появи пред хората. Показва се или извън страната или в Жипката.ОСТАВКА!!!

44

Анонимен

преди 3 години

До Ха-ха-ха...Умнико,виж историята на Южна Корея след корейската война, след това се прави на умен!Три ДИКТАТОРА са ги карали да строят като роби пътища,летища и пристанища.Не заводи!При по-голяма корупция от нашат,къде бяха, а виж ги СЕГА къде са! Хаха! Китай също.Строят пътища за да развият и вътрешността на страната!А не само тихоокенското крайбрежие.Това й работата на държавата.Образование,ниски данъци, сигурност и правосъдие.Но не като на"протестърката"СЪДИЯ Ченалова!"Белведере"виж!

43

Анонимен

преди 3 години

Човека по душа е шофьорче, я тираджия, я таксиметров шофьор. Как се объркаха така нещата? Това е един нещастен човечец, загубил пътя си отдавна. Дръж се Бойко!

42

Анонимен

преди 3 години

10 години имаха тея зовиди, тая работа и прочие. И кво стана - дойдоха фирмите отвънка, дето не смеехте да ги барнете и източиха и малкото мозък, дето не беше хукнал навън.

41

Granik

преди 3 години

Вече е пълна пародия това. Няма ли някой силен човек да сложи край на това безумие.

40

Анонимен

преди 3 години

Ех, ако си беше станал един бакшиш, светът щеше да е по-щастлив

39

Анонимен

преди 3 години

Ботевград-Мездра ... Видин-Ботевград! Почти половин милиард лева.Да, хората заслужават хубави пътища, ама с тея пари, можеше да се направи повече.Искам да вида, как ще попълят заводите между Видин и Благоевград!!!

38

Пачи

преди 3 години

До П.Р.Прилича на бияч, тръгнал да си нагледа раята. Заводи няма заради Коруп цията, колко и пътища и евтина работна ръка да има, никои не иска да инвестира в Държава=Мафия.

37

Ямболски цървул

преди 3 години

Кои заводи ве брат? Чуждите? Нещо като хранителните вериги,които си изнасят печалбите в Германия и Австрия!

36

Христина Калинова

преди 3 години

Пореден успешен проект на господин Борисов и управлението. Неуморим, не спря да работи и да прави полезни неща за хората, човек на който очевидно му пука за това хората да живеят добре и да се развиват, безспорно най-успешният ни държавник в цялата ни история, резултатите говорят. Не е като бездомните нехранимайковци, които хвьрлят риба на улицата, падение огромно ...Аз и цялото ми семейство ще подкрепим ГЕРБ на редовните избори, а победата ще е категорична !

35

???

преди 3 години

Защо не поставяте колани-ало ваз пътниците питам? Закона е за всички и не прави изключение!

34

121212

преди 3 години

По-нагъл човек не съм виждал.

33

Анонимен

преди 3 години

Спрете му филиите с мас че гледайте на какво е заприличал!

32

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Ех, ако този премиер беше работил поне един ден в живота си нямаше постоянно да говори глупости. Кога е влизал той в завод? Откъде да знае, че заводите могат да строят магистрали, истински при това, не ГЕРБ-ерски ментета. Откъде да знае той, че завод и на зелена поляна да се построи, след това не е проблем в нормална икономика да се изгради инфраструктура около него щом това е адекватно на печалбата, която носи. Не знае, че особено ценени са заводи с жп връзка...***..

31

Анонимен

преди 3 години

До ПендиТой си взима процента, няма какво да гледа.