34

Хабер тв

преди 3 години

Свобода за Кюрдистан !!

33

Анонимен

преди 3 години

Ердоган, от опита си да радикализира Турция, ще радикализира Европа.

32

Анонимен

преди 3 години

Ще видим какво ще стане. Според мен турците ще загубят войната и това ще бъде края на Турция. Цариград отново ще стане цивилизован град.

31

Хабер тв

преди 3 години

Ще ни видят с ръката гърците...Горко ни....

30

Анонимен

преди 3 години

Ние и война с какво,ние хора нямаме,въоражение, икономика, министър ни е Шкембе войводата,той може да стреля, него ще пратим,чакаме наддаване,кой даде повече,минуса е само че яде за цяла армия.

29

Анонимен

преди 3 години

До Дроновете идватПрекалено много вярваш на въпросните дронове. А и няма да стане. Гърците ще се бият до последния човек, ако се наложи, дори и да е остане жив грък след тях, но щетите ще са огромни и за двете страни.

28

Анонимен

преди 3 години

Аааа не! Германия иска тези острови и скоро, германия ще стане отново нациска, ама тоя път знае, да не закача Русия. Ще закачи вас!

27

Анонимен

преди 3 години

Турция е на ръба на икономически апокалипсис а ислямиста Ердоган се е взел за султан. Тюркието няма да приключи добре - ще се разпадне на 2 до 4 по малки държавици след кървава баня!

26

Воден пищак

преди 3 години

Турците имат един от най-развитите флотове. Но пък гърците имат зад гърба си подкрепата на НАТО.Ако стане конфликт, ще бъде доста голяма касапница.

25

Играта е следната...

преди 3 години

Според член 5 на НАТО ако две държави членки воюват НАТО ще застане срещу агресора т.е. никой не иска да напада пръв.

24

Дроновете идват

преди 3 години

Гърция да внимава довечера да не кръжат 200 безпилотни самолета над Гърция че войната ще свърши без нито 1 жертва от турската част.

23

НАТу

преди 3 години

Прекрасен пример за Соломончо ПасЕ и българанчовците -атлантици , колко НАТО може да защити членките си от атака и боенно нападение ..... Хахаха.Основно правило в НАТО : Ако са заплашени интересите на САЩ и само на САЩ тогава НАТО мобилизира всичките си сили и напада агресора . Другите участващи във алианса в положението си на слуги и помощен персонал да си се оправят както могат и да не безпокоят американския си господар с глуупости.

22

Анонимен

преди 3 години

До Тарапана 28Ами да. Какво ще и завличат? ВОйанта е добра за бинзеса, братле! Ще продаваме, на който предложи повече, ще взимаме бежанци и ще ги караме, да ни слогуват. Тва е!

21

Анонимен

преди 3 години

Островите не са отделна част от Гърция. Островите са Гърция. Следователно имат и морска зона. Турците голям го вадят, ама мек. И Хитлер се правеше на велик, ама накрая изяде гъбата с оцета.

20

Тарапана

преди 3 години

Не си мислете, че Турция и Гърция няма да завлечат и България в тая война.Идва ли 3-тата Балканска война? На това ми мирише.

19

Рахат Локум

преди 3 години

Гръцките шопари са си повярвали че ще победят Турция. При евентуална не само ще загубят островите но и половина Гърция.

18

Хабер тв

преди 3 години

Цялата Турция е изконна гръцка земя и пак ке биде предадоха турските медии..

17

Анонимен

преди 3 години

Как островите не могат да имат континентален шелф като те са от континента като земя над нивото на водата в световната океани-морска шир и принадлежат към държавите към които се отнасят в границите очертани дори по линии на акваториите определени за тях как държавна принадлежност за подземни,подводни богатства за националните стопанства,а туй че в линии очертани по повърхноста на водната шир не означава,че подводната земна площ не е към континента и част от него и държава определена за развитие.

16

Бонбон!

преди 3 години

Ан тъй. Само една война ни трябва на южната граница.

15

Иван

преди 3 години

Слаб превод от турски. Това не е Журналистика а проста турска пропаганда...