41

Анонимен

преди 3 години

Опозиционерите трябва да се поучат от бате им Навални. Трябва да започнат да вият и реват и Меркел ще дойде да ги вземе. Питаха къде е Меркел. Меркел чака да я повикат с вой и рев и ще прати самолета и парите в подкрепа на протестиращите. 54 милиона евро чакат да дойдат от Европейския съюз.

40

хаха

преди 3 години

До Банкянския оракулБезбожник голяма богородица вече мина.

39

Каскета

преди 3 години

До ДА ПОМОГНЕМНали им кофискуваха казана. Така, че джанките ще им скиснат. Пък и струва ми се и други работи вече на някои са им скиснали.

38

Протестиращ

преди 3 години

Боко се клати ке падне ! Те и на коча мъдурките се клатят ама не падат бре ! Надайте се другаре ама зимата че ви измръзнат дупетата бре хо хо хо

37

Анонимен

преди 3 години

Меркел ще прати самолет да вземе "Отровното трио". Те се борят срещу Бокошенко.

36

Смях

преди 3 години

На контрапротеста има повече хора отколкото на Орлов. Голям смях!

35

Нагли "майки&qu

преди 3 години

Увредените майки реват във фб, някой да ходи да им носи храна и вода, не разбирам защо, те лежат, а ние да им носим, не могат ли да си купят шише вода, а за хранене, хвърлят тонове храна по сградите, изключително нагли! Само цигари не са поискали, висша наглост

34

Анонимен

преди 3 години

Искаш да кажеш на Малка Богородица -08.09.2020 г.

33

Банкянския оракул

преди 3 години

Бойко ке падне на Голяма Богородица !!!

32

Анонимен

преди 3 години

Един герберски размахва юмрук всяка събота в шапката си на предаването. Махнете го юмрука, харизанов да му го махне, той е шефа на Гербеновска и Гербогнянов.

31

Активист на БСП

преди 3 години

Контрапротест с 36 души !!! Олелееееее...

30

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

29

Малеее

преди 3 години

Сега някой трябва да се отчита и да връща пари за несвършена работа ......

28

важна е процедурата

преди 3 години

Това да се разгледат нерегламентираните връзки на метежника с ГРУ.След това импийчмънт и раирана униформа.За да се тури край на практиката руски шпиони да застават начело на държавата.

27

Тъкмо отивах

преди 3 години

Тъкмо щях да лежа като пордот и аз. Викам един уикенд да излежа на Орлов, да хапна безплатна скара, да се налея с безплатна бира, да полежат в безплатна палатка пък даже и да взема нЕкви кинти, а те взели,че спрели всичко...

26

Три отровни гъби

преди 3 години

За да си вдигнат рейтинга им прелагам да поискат оставка та и на арменския поп - Бабикян. Не ги финансира, а вместо това се .

25

Анонимен

преди 3 години

Спонсорите май намалиха финансирането. Пропорционално и намаля броя на търкалящите се по кръстовищата консуматори на безплатна бира и кебабчета. Нещо и надницата май съкратиха или организаторите много крадат и не остава за протеста.

24

Причината:

преди 3 години

На съвещанието или в следващите дни Гешев ще опита да влезе в ролята на Робин Худ, който въздава историческо възмездие за приватизацията. Няма обаче да има отговор за бездействието на прокуратурата по тези казуси през изминалите години. Не може да не си давате сметка, че това ще бъде поредната пропагандна акция, преминаваща в безогледна репресия, която не може да има нищо общо с ролята на прокуратурата в едно правово и демократично общество. Не е задача на държавното обвинение да се занимава с преразглеждане на историята, особено когато за тази цел се жертват основни принципи на правото, които

23

тъй ще да е

преди 3 години

Още 150 дни протест и после избори.

22

Анонимен

преди 3 години

В Пловдив палатка не е осъмнала. Два пъти се правиха нещастни опити за окупация. Един път на Чефте баня - в 4 часа сутринта бяха ометени. Втори опит преди дни до Панаира в края на мост Марица - в 4 часа сутринта бяха закрити! В двата лагери установиха криминално проявени. За това ли искат оставката на Гл прокурор? Те не знаят какво искат. Не мога да се разберат. Разцепиха се отвътре. Първо имаха 4 точки. Трета точка беше ВНС. 4. Нова Конституция. София не е България!