249

америка1332002

преди 4 години

До Българинникой не ти е виновен че не можеш да печелиш пари. да си чел дебели книги да станеш лекар в англия щеше да печелиш

248

Анонимен

преди 4 години

До нфсб няма пролет за Коледа ще бъдете изхвърлени от власта. Ако заедно с герб вземете и 10 % ще е хубаво за вас Свиквайте вие сте аут от управлението на страната.

247

Анонимен

преди 4 години

Радев успя да разедини не само народа, а собствената си партия. Безидеен нарцис не ни трябва. Най-много да направи Грипените задължителен градски транспорт за едните комисионни.

246

Анонимен

преди 4 години

Що ли са увесили носове тия наши Гербери?

245

Анонимен

преди 4 години

Христо премиер, а Слави вице и министър на културата и после да си разпределят там министрите и ресорите както се разберат, това е решението.

244

Анонимен

преди 4 години

Нинова едва ли ще я изберат. Вчера в труд има супер интервю с един от заместниците й. Заглавието е Юмрукът на Радев се прехвърли върху БСП (и губим от това, е заключението). Тя позволи Радев и тя ще го отнесе за Радев.

243

Бау

преди 4 години

заклевам се, на моменти искам да си подаде оставката само да видя как живота на *** рязко ще се подобри :D

242

Анонимен

преди 4 години

ТЪЛКОВЕН РЕЧНИК - "ГЕРБ" - думата герб е израз, с който на кратко да се обазначава група хора - крадци, лъжци, корумпирани чиновници, полицаи биячи, кюлчета златни, .... на високи постове без капка капацитет, държавни служителчета пребиращи 50% от субсидии, които уреждат, а бе казано на кратко ГЕРП

241

Големите желания

преди 4 години

на младите,гледали на запад как живеят техните връстници.Само дето забравилида видят как се работи на запад,да направят сравнение не само в нивото на живота,а в нивото на работата.Сравняваме се със западняците като интелект,разбира се,че превъзхождаме някои,но не се сравняваме те как работят.Искаме пари като техните,но произвеждаме в пъти по-малко,с пъти по големи разходи на енергия и материали.Иначе сороските ни НПО-та са по-активни,отколкото "майките"им.За да получаваме,трябва да работим

240

НФСБ

преди 4 години

До 250 дрОгарю, има леви, ИМА ДЕСНИ ИМА ПАТРИОТИ ИМА И РУСКИ ПОДМЕТКИ, ти си от последните явно! Ако верно са ви набили, то е защото сте алчни за евразия, нагли за евразия и ПРЕДАТЕЛИ за евразия, но не ми се верва като ви знам ЛЪЖИТЕ И ФЕЙКОВЕТЕ само на измами карате!Важното е, че мълчаливото мнозинство Българи надделя над превратаджиите- " опАльченци"!Бог с нами и напролет ще ви утепаме на изборите!

239

Анонимен

преди 4 години

Само сега.бг на Овъргаз е на страната на протестиращите. Слочаеност?

238

Анонимен

преди 4 години

Оставка и стига празни приказки.Скоро.и подкрепата от ЕНП ще спре,взеха да се осъзнават и те. Все още има почтени ,дълновидни и родолюбиви хора в България които могат да поведат страната напред за едно по добро бъдеще .Винаги има алтернатива

237

Анонимен

преди 4 години

Изядоха ли шамарите най-после глезльовците? Браво, браво. Мачкай безделниците! Скоро и по различни кръстовища, да разтурят седянките.

236

Анонимен

преди 4 години

Радев е разединителят, той да си подава оставката! Освен това организаторите на протестите не искат нищо друго, а само да се докопат до кокала, че да отмъкнат каквото могат. Има ли смисъл да им се връзва човек? Просто ще има по-големи щети. Винаги, когато БСП дойде на власт, опустошава държавата и я оставя на следващите да се оправят както могат докато пак не се събере нещо, което да могат да откраднат. Е, не искаме пак този сценарии!

235

Fate

преди 4 години

30 години за държавните служители продължават да живеят по комунистически с всичките му държавни облаги , а аз народа ....брутален капитализъм ?!?Докога ? То май по цял свят е така

234

жар

преди 4 години

Не предлагай, а си тръгни!

233

НЕКОЙ

преди 4 години

Днес ме срещна гербераст. С ляво кроше и дясно мае гери, герберастът полегна в храстите. След това мацката му стенеше около 20 минути на задна прашка. Герберастът се пробуди едва, когато мацката му си оправяше поличката. След девет месеца ще е щастлив татко.

232

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 245 Тази "медия" няма да отрази това. Гласове като вашия се разчита да останат като в пустиня, поне тук.

231

Анонимен

преди 4 години

И като падне правителството кво ? - Нинова и Манолова ще ни оправят.50 - 100 души объркаха цяла София а като падне Бойко пак горе долу толкова ще опоскат България.И тогава ще бъдем щастливи !

230

Анонимен

преди 4 години

Хляб и зрелища, като в римско време. Народът това иска. Идеален начин да излезе ковид напрежението от седенето вкъщи.