132

Анонимен

преди 4 години

И тия пияндета и безделници, налягали по улиците се борели за демокрация. Ако не е да ги пази полицията, досега със сигурност щяха да са на друго място тия тунеядци.

131

Анонимен

преди 4 години

Дано никога не стана такава "майка".

130

+

преди 4 години

По лоши от Борисов са Винкелов, Билов и Магаришков, които крепят 10 годишното недоразумение ГЕРБ!Тотално отвратиха хората от себе си! Гнусно е дори да се споменават имената им!ОГРОМНО БРАВО И БЛАГОДАРЯ НА МЛАДИТЕ, УМНИ И ВЪЗПИТАНИ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ!!!ВРЕМЕТО Е ВАШЕ СКЪПИ МЛАДЕЖИ! ДЕРЗАЙТЕ И НИКАКВО ОТСТЪПЛЕНИЕ!!!

129

Българин

преди 4 години

Ама и Сестра Галева ли е била със специални нужди???Боже!Безкрайна е мъката на цоциалистите драпащи за власт и пари!!!

128

Анонимен

преди 4 години

До 124/Всеки, който пише различно от червен болен мозък и не е сред тия наркомани и лентяи не значи че е гербер. ***.

127

Анонимен

преди 4 години

Госпожо, а не сте ли разочарована първо от себе си, не сте ли подтисната от падението, лъжите и кражбите на политиците. С какви протекция сте години на сцената?!

126

България

преди 4 години

Правителството все още не знаело какво искат протестите!

125

Анонимен

преди 4 години

Червенушковците да измислят друг номер. Този с "майките" няма да мине.

124

Чебурашка

преди 4 години

Мая Манолова е известна със своята деструктивност. Тя е в състояние да омърси и опошли всичко до, което се докосне, при това го прави в огромно удоволствие. Напълно се вписва като достоен поддръжник на метежника Радев.

123

Анонимен

преди 4 години

А какво да кажат нормалните истински майки. Тия знаят ли как живеят останалите. Що за майка трябва да си за да се навреш в епицентъра на пандемията и да заявяваш, че се бориш за децата, разнасяйки зараза. И си мислят, че някой им вярва? Майките са при децата си, не по улиците.

122

помнещ

преди 4 години

Тази,ако беше станала истинска майка.По би и прилягал този пост! Гледах "гостуването" и при Светльо в 120 минути.Това момче е истински журналист! За разлика от останалите на заплатка в медиите ни частни и платени! Зададе и въпроси на които НЕ ОТГОВОРИ В ПРАВ ТЕКСТ! А само се "позоваваше на закона"! И не спря да повтаря какво Трябвало да се направи! 10 г малко ли ви беше бе госпожо? Та от тук на татък ЛИ ЩЕ ВИ ЧАКАМЕ? Е няма време и нерви българина вече!ОСТАВКА ***....!ПЪТНИЦИ СТЕ!ИЗБОРИ!

121

Анонимен

преди 4 години

Герберските *** ще се разчекнат от писане на монолози по сайтовете за 30 стотинки . Гнусотия. А тази може ли да спре да бъде абсолютен гнусорят поне за 1 минута ? Като всички герберасти...

120

Времето е пари

преди 4 години

Колкото по бързо паднат, по малко ще откраднат

119

ПроСоТо

преди 4 години

Само Емилия Масларова може да бъде социален министър!Много знае, много може и най важното - една честна и некорумпирана цоциалистка!!!:)

118

Анонимен

преди 4 години

Тия наркомани и *** на червени комунистически отрочета се изживяват по кръстовищата рамбовци. Лентяите и безделниците искали оставка? Най-голямата заслуга на Бойко е, че никога няма да допусне до власт комунистическата напаст.

117

-

преди 4 години

Чудя се ЗАЩО всички от ГЕРБ са ми противни??? Как няма поне един с доблест!? Как поне едничък не вдяна за 25 дни протест, че нещо не са прави и че народа ИМА право да им поиска оставката! Каква такава "болест" ги прихващав всички - заразна ли е, Борисов ли е "нулевия" пациент??? Абе неуважаеми гербери - не всичко е пари и власт бе! Утре ще се срамувате от себе си!!! Идете си с мир бе хора, оставете я пустата власт, уважавайте поне себе си, ако не уважавате хората! Просто е - оставка!!!

116

аз-ът

преди 4 години

гнусна женица...

115

Анонимен

преди 4 години

"Майките" са при децата си? А тия къде са? На паветата. Не се оядоха за пари и това е.

114

Сата НАТО

преди 4 години

Да, Сачева, майките също могат да имат политически искания. Да, ние, гражданите се инатересуваме от политика и желаем да тикаме полиса в удобна за нас посока. А не в удобна на вас - професионалните тикачи.

113

Анонимен

преди 4 години

Вижте й участието на тая св.иня в БТВ, колко е нагла. Не съм фен на телевизията, но, към момента, е най-независимата медия... Водещият я притисна (можеше и още), а тя, милата, не е свикнала да й задават удобни въпроси... Нека подкрепим честната и нападателна журналистика, а не *** на ДомусТВ!