41

Анонимен

преди 3 години

Интересно червените хмери от БКП-БСП и техните олигарси се правят на херувимчета начело с поръчковия убиец Божкжв-черепа. Вие какво очаквате при тази агресия към праветелството и Гл. прокурор те какво да правят , да легнат и да ги тъпчат пияници и наркомани. Не и няма да стане.

40

Пиночет

преди 3 години

Така става който каже на тиквата мутра.

39

Йосарян

преди 3 години

Тази жена има психически отклонения. Говори несвързани глупости и обича да си пийва.

38

Ха-ха

преди 3 години

Едно време на това му викаха "профилактиране"!Е Симеоновската школа си казва думата...Впрочем,не е първия случай за тия 10 години.Много хора бяха сплашвани ако дадат дори и минимална заявка за участие в политиката извън статуквото.Впрочем,напразно пострада женицата-нямаше да стане служебен премиер.

37

Анонимен

преди 3 години

За умните от БСП...Ренета Инджова беше служебен премиер, назначен от Жельо Желев. За още по-умните бесепари.... Желев беше президент на СДС, и за да не тръгнете да се излагате ще ви кажа, че е лежал в Белене и наричаше комунистите фашисти. Преценете кой в действителност има интерес да бута Инжова!

36

дедо Ташунко

преди 3 години

Боже, колко злоба има в повечето от читателите и коментаторите на в. "Днес", Боже. Оплюхте и тази свястна, способна и умна жена. За сведение: ее е алкохоличка, не се дрогира и има 100 пъти повече акъл от някои от.реп.ки , коментиращи тук!!! Анатема за вас, ***.ло.ум.ни.ци! Неспасяеми и...ди..о..ти сте!

35

Анонимен

преди 3 години

тази алкохоличка изпаднала в делириум си търси оправдание...

34

Анонимен

преди 3 години

Капка човечност не е останала у повечето български граждани, а се праскат какви са загрижени за страната си и подскачат какво светло бъдеще ше си спретнат. С какви ценности?

33

Тази жена не е добре

преди 3 години

В Пирогов е казала, че е паднала в блока си.След това удобно си сменя версията.

32

Анонимен

преди 3 години

Пиандето и то иска място на новата трапеза.

31

Mister Cro

преди 3 години

Не мисля, че счупена китка представлява лека телесна повреда!

30

Анонимен

преди 3 години

Относно нападението над Ренета Инджова, ченгетата казаха на брифинг, че тя дала противоречива информация, като в амбулаторният лист било написано, че е паднала по стълбите. Близки на Инджова обясниха, пред Фрог, че подобна информация никога не е коментирана. Зачудиха се дори откъде ченгетата си я измислят. Когато посетила лекаря в Пирогов, тя уточнила само, че ръката й е пострадала заради преживян инцидент.Припомняме ви, че непознат мъж е блъснал без причина Ренета Инджова на земята, след което е избягал. В следствие на падането, тя си е счупила лошо ръката. Утре й предстои операция-пост

29

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименвикаш:-"Всичко и всички в момента се снимат и подслушват"..Е,след това самопризнание,какво да добави човек?

28

Анонимен

преди 3 години

Дали някой ще се "блъсне"и в Тулупа га падне тези дни от власт?

27

Анонимен

преди 3 години

Радев наскоро й предложи да стане служебен премиер и бойко й прати мутрите от делта гард да й направят предупреждение!

26

Анонимен

преди 3 години

Ренета Инджова е известна като българската Маргарет Тачър,което автоматично означава ужас за комунизогеберасточенгесарите. Тиквата, гештапо, глиганчето ще изпаднат див ужас, ако тя стане служебен премиер. Нищо чудно извършител да е някой от на каскета застъпниците, те са такива криминални типове, подвизаващи се като пазачи(сотаджии) .

25

Кюлчев Чекмеджиев

преди 3 години

Хе-хе!Де да ми беше проблема да "падна в блока" /или в някоя от къщите ми в Барселона, Банкя и ... да ги оставим другите/.Проблем е падането от ВЛАСТ. Ех власт, сладка власт ...Кръв повръщам, власт не връщам!/балкански рев и +++/

24

Анонимен

преди 3 години

Дази жена беше добър премиер, макар и за кратко!

23

ПроСоТо

преди 3 години

е какво?..-Некои чакат на червения светофар да бъдат блъснати,тая дама пък е "получила своето" отивайки на пазар....Ей,да не би Радев да я е подготвял за служебен премиер?

22

Анонимен

преди 3 години

Всичко и всички в момента се снимат и подслушват, които се правят на велики. След протеста няма да си намерят място нито работа в България, даже и Борисов да не е на власт. Вие какво си мислите, че полицията ще ви прости обидите - Никога.