50

Ъ

преди 3 години

Въпроса е дали са 325 или 0 . Коя ли вероятност е по- близо до истината?

49

Левак

преди 3 години

Тръмп е най-големият манипулатор, къв НОЩ ви гони, американците по 50000 на ден тука 300 и обвинявате щаба хахахаха. Макар да е ясно, че го правят тролчета на Нинова все пак в твърде тъпо. Но и троловете на Нинова са доста ***. И парите за ковид не да дошли, така не ви се получава манипулацията, че Бойко ги краде. Еех, трудна а задачата да лъжеш, когато фактите са толкова ясни. Поздрави на тъпанарите от триото:))

48

Доц.Манафчийски

преди 3 години

Аре, закривай до март 2021, и никой да не си показва носа навън, ясноооо, толупииии!!!

47

Бау

преди 3 години

Ами Гешев да подава оставка и хората няма да излизат по улиците да се заразяват! Свободата изисква жертви! Дано ония полицаи,малтретиращи младежите да се натръшкат фатално!

46

Що е то?

преди 3 години

всички са чували за него, но никой не го е виждал - заразен от коронавирус

45

Мяу

преди 3 години

Увеличението е в провинцията - берем плодовете на контрапротеста.

44

Анонимен

преди 3 години

Ха, Баце го нЕма няколко дни и броят заразени беше нисък. Вчера се върна и рязко скочи. Да не е имало: добър вечер, гусин Борисов, какво да правим с бройките?

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Писна ми от прости мангассъровци като тебНеспособността да възприемате реалността рационално е признак на олигУфрения !!

42

Ей лъжци

преди 3 години

Щабаджии обяснете защо при направени общо 215 572 теста има 267 511 карантирани, при положение, че на всеки се правят уж поне по два теста за да имаме толкова под карантина тестовете би трябвало да са поне 540 000

41

25

преди 3 години

В интензивното имаше 29, да са живи и здрави! При всеки ден около 100 новозаразени! Следващите дни отчитат ръст от порядъка на 250, 290, 340, в интензивното дори станах 28! Къде е ръста тогава! И защо е паниката, след като някой ден ще обявят, че новозаразените са всички 5 милиона българи, в интензивното - 28! И да спрат да говорят ,,починал от коронавирус с придружаващи заболявания, а ,,починал от сериозно заболяване, придружено с вирус"! Ей сега като им отпустнат още пари и ще се излекуват!

40

Гастарбайтерски ху

преди 3 години

Добър темп на нарастване правим и за заразени и за умрели. Гастарбайтерите и студентите, които се прибраха в лятна ваканция, скоро няма да ги пускат да приближат границата, камо ли да минат отатък. Но поне ще се отпротестират и ще ни напълнят болниците. А дали са здравно осигурени? Че то хубаво ще ни бутат държавата, ама поне интубирането да не им плащаме ние!

39

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам какво значение има дали ще се заразиш на протест,на антипротест,на митинг на Бузлуджа или където и да е?Все едно е къде,защото всички ще се заразим!Да се политизира заразяването е меко казано т ъ п о.Да твърдиш,че няма да се заразиш също.Ако измислят лекарство или ваксина всички ще забравят за този вирус.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Възрастните "наивници" не знам но баламурниците които гласуват за Тиквата определено знам че не са нормални а и повечето са в доста напреднала възраст.

37

Юруш!

преди 3 години

Всички на кебепчетата на Бузлуджа!Нас вирус не ни лови!Ние сме на всеки километър!Урааааа!Хайде пийте си чая по-бързо и юруш и на днешния протест, че са се навъдили едни тарикати, ще вземат да идат там преди нас и те ще вземат паричките. Да не мислите, че джобовете на Черепа са бездънни? Не са бездънни и партийните каси на БСП. Раздават всеки ден определена сума и който взел, взел.

36

Анонимен

преди 3 години

До 31По статистика от усложненията на грип и плевмония имаме между 1500-2000 починали ежегодно в България ( справка НСИ). Сега просто хората спряха да умират от всичко друго и взеха да го правят от коронавирус ;)))Между другото, тия пет човека починали въобще не е ясно на колко са били години и с колко фатални терминални заболявания са били.

35

м

преди 3 години

нинова и комшията приэовават хората на митинг да протестират на куб да се самоэараэяват и эатова каэват експертите че ще се увеличават както каэа БАЛТОВ като станад 300 на ден става лошо

34

Димов

преди 3 години

Трябва да се усвоят отпуснатите пари от ЕС. Нормално е да се увеличава броя!

33

Анонимен

преди 3 години

До 25Абе, не е от вота. Всяка седмица почва с понеделник с много малко(събота и неделя явно лабораториите почиват), вторник с по-ниска бройка и сряда до събота големите бройки. Тази седмица си започна с повече случаи от миналия понеделник и отива пак да е рекордна. Завишението засега видимо е по 20-30% на седмица и пиковете по дни са в почти една и съща последователност.

32

Анонимен

преди 3 години

Сега *** като докара пенсионерите да си празнуват Бузлуджа в центъра на София заразените ще минат 500 на ден ,а старческата и партия ще оредее още ....жалко само за възрастните наивници които ще използват и които ще се заразят с този вирус заради глупостта на една провалена лидерка на партия!!!

31

Ямболски цървул

преди 3 години

322 случая с хрема и 3-*** 90 годишни ! Хахахахаха