69

Чебурашка

преди 3 години

Чудесно, "Няма леви, няма десни всички сме ви бесни"!!! Един лозунг измислен от Васил Божков - Черепа и промотиран от шефа на БКП Александър Паунов! И на това отгоре имат наглостта, че протестите не били свързани с тези личности!

68

Анонимен

преди 3 години

Ние българите сме за Радевдано Радев да оправи България!

67

До 72

преди 3 години

На това ли викаш народа?100 платени клакьора и начело на щаба фалшивата новина Бабикян и Костинбродска?Хахаха.

66

Анонимен

преди 3 години

Много цивилизован и миролюбив народ, нито един банкомат не плячкосахте на протестите и нито един магазин не ограбихте. Вие сте срам за човечеството. Жалкият ви диктатор Боко Тиквата сигурно ще умре от старост, преди да го махнете от власт. Загубен робски народ.

65

Бау

преди 3 години

До 71Аз вожд нямам ... Искам нещата да се успокоят и живота да се върне по нормалният начин. Шматките обаче не правят нищо по въпроса освен да се оплакват, че им е развален комфорта ...

64

Анонимен

преди 3 години

Къде изчезна чери баба?

63

Анонимен

преди 3 години

Като гледам гербераските *** как са се разпенявили,чак ми става смешно.Такъв страх ги тресе от народа,на който до вчера не обръщаха внимание,че започвам да ги съжалявам.Ей,***,народа е велика сила.Скоро ще го разберете.

62

Анонимен

преди 3 години

"Къде са най-хубавите години от нашия живот"Ами изживял си си ги. Пази се от Короната да не гушнеш китката, вместо пачките на Черепа !

61

Анонимен

преди 3 години

До БауДобре го каза за Вожда, браво!

60

Хасковский Камсамоле

преди 3 години

Череп-касичка се изпразни.Сега доят каолиновата касичка.Рубла-касичка не вярва вече на сълзи и сoпoли.А Сорос-касичка не знае на кой нов ред се намира вече......

59

Анонимен

преди 3 години

Няма море туй лято, а?

58

Бау

преди 3 години

най-хубавите ти години минаха докато се наливаше с ... ракия. Нашите не бяха много хубави, защото вместо да гоним жените и да се наливаме .. учихме.

57

Анонимен

преди 3 години

Бойко ще видим дали ще оцелее, взе да му се привиждат врагове навсякъде :))Орбан не е с него, по принцип му беше приятел, но *** си е *** :)

56

Анонимен

преди 3 години

За кого-за Боко ли?Е те за това го прогониха чак в Дубай,защото му писна да плаща.

55

Наивници

преди 3 години

Троянският кон на Путин в ЕС и НАТО Борисов се е разбрал с Мустафа да не го сменя с натовеца Радев, а той от своя страна ще спре тръбата на Турски поток през България, освен това Мустафа ще нареди на ЕС да го прегръщат и да не го закачат. А вие пийте студена вода, яжте банани и скачайте по площадите колкото си искате - сега е демокрация и сте свободни да протестирате, протестирайте до изборите а и след това, може, демокрацията е най-добрата система.

54

Анонимен

преди 3 години

hubavo mislete, i na sledvastite izbori otivaite da upravliavate glasa si.koito go marzi da otiva na izbori i da misli, da tarpi do sledvastite izbori.

53

На вашето внимание

преди 3 години

Череп-касичка спря.....

52

До 24

преди 3 години

Чебурашка,ти си троянския кон на БСП в ГЕРБ.Поне си смени името,че даже и уж твоите не ти вярват.Като падне вожда всички ще го предадете.Примери многои-Антон Тодоров,Тома Биков,Деница Сачева-все уж бивши врагове на ГЕРБ,а сега в първите редици.

51

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

и ас ни бях там боли ме гърлуту

50

Добър Човек

преди 3 години

Ох, кой ми взе хубавите години от живота, аз съм такъв добър човек и заслужаватм животът ми да минава хубаво в удоволствия и забавления, леко и приятно в наслаждения, но някой ми взе най-хубавите години от живота и аз незаслужено и несправедливо страдам, ох, аз съм невинна жертва на един несправедлив свят, ох!