978

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Ша гласувам за Боко Банкянски на следващите избори,ако...обещае България на три...морета и ми даде едно...кюлче злато от...неговите,за спомен.

977

всъщност

преди 4 години

всъщност Борисов няма 5 минути да изкара в дебат срещу подготвен човек - за това пляка само с такива монолози

976

Спокойно бе цървули!

преди 4 години

Мустафата от САЩ посолството е наредила до 16-ти бате Боеко да се маха!Казала е до кога Хамериканци да не се мотаят из София!https://24chasa.bg/***/article/8800875

975

Пенсионер

преди 4 години

Браво Бойко! За това народа гласува за теб.

974

Анонимен

преди 4 години

На *** детето учи в чужбина.А образованието е в колапс още от комунизма щото е базирано на совецкото където плоскочели партизани избиха царете.

973

Един Pk

преди 4 години

Екато излизат по 2-3 хил човека как ще си подадат оставките.Те крадат по време на кризтата и не ги интересува щото знят че народа е глупав и страхлив-седи си по кварталите и мрънкяа.Затова и държавата е докарана до това дередже-т.е. правят си каквото искат а турците направо се подиграха вчера.

972

Анонимен

преди 4 години

България официално вече е непредвидим и несигурен партньор за Европа и Сащ.Скоро ще бъдем изхвърл ни отвсякъде.

971

Къде са парите

преди 4 години

Ми той мутрьо нали изтегли 20 милиарда заем! Къде са парите?

970

Анонимен

преди 4 години

Като видях етноса на избирателите на ГЕРБ от контрапротеста се чудя че има пишещи по форумите - та то всички бяха ***

969

Кругер

преди 4 години

Браво бе, браво! Пак бсп виновни, пак "аз съм строител". А останалата част?На всички вас децата учат в чужбина, българското образование е в колапс. Корупцията е на рекордно ниво. 13 години в ЕС, а сме със същите заплати като Сърбия, които се молят за немска виза! Румъния ни издуха, останахме само ние най-бедни. Всеки един от нас има роднина или приятел в чужбина, избягали. 10 години лижеш г*за на Меркел, а нямаме една голяма инвестиция. Фолцваген през крив макарон! Това ли ти е дясното?!?

968

Оставка ! Вън мутро

преди 4 години

Ако нямаш визия за управлене на странта си ходи веднага! Престани да плашиш хората, че без тебе страта загива. Мутро България ще я има и след теб! Много добре знаеш че страната ще оцелее и без теб, но ти неможеш да оцелееш без власт.Вън от Дондуков, ОСТАВКА !

967

Долу мутрата премиер

преди 4 години

А ти как доди на власт , с протест за същия тоя делян пеевски и ДПС!

966

Анонимен

преди 4 години

Баа 1300 коментара не съм виждал никога.Всички *** са на амбразурата. И червени и сини

965

куманягите изтрещяха

преди 4 години

Тоя Радев не беше ли главнокомандващ Армия?Да изкара половин рота от казармата и да смени правителството като иска.Не да агитира бай Петко с гегата власт да събаря!

964

бай Тодор

преди 4 години

Идва ли тридни моменти за икономиката, ти за това ли вдигна заплатите на МВР с 10%.На правил двойно повече магистрали от Т.Ж., ами той нямаше евро фондове като тебе, но направи Кремиковци, Химко, Плама Плевен и тн., покажи един такъв завод направен от теб. Само разруха.

963

Христо Христов

преди 4 години

ЕС фалира и къp лежът герб няма откъде да смуче. Ужас

962

хахаха

преди 4 години

Радев с вдигнат юмрук го дава Чегевара ,но Чегобара

961

бг

преди 4 години

гербодпс оставка държавата ще се справи и без вас

960

бг

преди 4 години

На митинга пред президентството чух митингуващи да скандират Атака , а след това Вън от ЕС . Ако тазди дивотия надделее жална ни майка .Жан Виденовото време ще ни се види рай.Заплати 2 долара , пенсии 1 долар .Но в ЕС и в еврозоната не става .Затова искат излизане за да развихрят инфлации и фалити на банки и ново ловене на риба в мътни води .Внимание рибите сме ние !

959

Анонимен

преди 4 години

Кремъл готви "хуманитарна помощ" с Макаровза "гладните" софийски русофили.