150

Анонимен

преди 4 години

Чакам с нетърпение да стигнем бройката и да върнат мерките, за да се разбере веднъж завинаги кой-кого!

149

Аре МА ООООУУУ!!!

преди 4 години

ПАЛЕЦ НАГОРЕ, АКО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРОТИВ ГЕРБ ИЛИ БСППАЛЕЦ НАДОЛЕ, АКО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ГЕРБ ИЛИ БСП .. на следващите избори.Да се преброим, сега!

148

Политолог

преди 4 години

Когато стане напечено за Боко Кюлчев Чекмеджиев и шайката му,"заразените" и " болните" се увеличават,както и " мерките"!! Ха ха ха ха!!

147

до 157

преди 4 години

По твоята логика следва ли да се разбира, че хив-позитивните не са заразни, а само вече придобили СПИМ? Лекари от цял свят се изказаха, ти вярваш на Мангъра, който е никому неизвестен извън България. Страшна логика...

146

изнервен

преди 4 години

До ФСБ. И какво общо има твоят коментар с новината бе, кре.тен? Нямат ли край иддиоттите в нета.

145

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ДА БЕ ЩЕ ЗАТЯГАШ МЕРКИТЕ 4ЕР Н И ТЕ ПЛЪЗНАХА ПО ЕВРОПАТА ДА БАЧКАТ ШОПИТЕ В ГЪРЦИЯ НА МОРЕ НИЕ ДА СИ СТОИМЕ В КЪЩИ МОЖЕ АМА ДРУГ ПЪТ

144

до 155

преди 4 години

Един вот избори не прави.

143

личи си

преди 4 години

че не си доктор, щом не правиш разлика между заразени и болни, АМА КАКВО ПРАВИШ В ТОВА МИНИСТЕРСТВО?ЗАТОВА И ПРОГНОЗИТЕ ТИ СА КАТО НА СЧЕТОВОДИТЕЛ!

142

Анонимен

преди 4 години

До 151. Има предвид заразени, а не болни. Журналлята бъркат нещата.

141

БабоЕб

преди 4 години

Май 500 теста/ден = 10-20 болниЮни 5000 теста/ден = 100-200 болниЮли 10000 теста/ден = 200-400 болниБе аз гледам... май тестовете се увеличават, а не болните... И между другото ние какви гаранции имаме, че тия тестове са 100% точни??!?!?!?!!?Ми то е достатъчно да имат 1% грешка и се получават горните цифри. НУЛА ДОВЕРИЕ В ДЪРЖАВАТА ВЕЧЕ! НУЛА ДОВЕРИЕ В ГЕРБ! НУЛА ДОВЕРИЕ В БОЙКО! НУЛА ДОВЕРИЕ В АНАНИЕВ! ЩЕ ИМА НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ ОТ МЕН!

140

Анонимен

преди 4 години

Трябвало да се съкрати драстично производството в световен мащаб защото замърсяването ще доведе до гибелта на планетата.Логичното последствие от това е и драстичното съкращаване на населението ! - така че нищо добро не ни чака , само надеждата дано не си в бройката на съкратените от живота.

139

икономикески мерки

преди 4 години

Дайте по 1000 лева помощи на безработен защото се проточи вече 6 месеца епимеията и няма работа а някои са безработни и преди това и няма работа.

138

123

преди 4 години

Гай *** не вярва на австрийци, те са маскари. Гай Баня вярва само на други Баньовци, които до скоро никой не ги е знаел. Гай Баня е състояние на дyха и психическо заболяване в същото време. Нещо като аутизъм и хиперактивност, но на 5-та степен.

137

Анонимен

преди 4 години

200 болни на ден , а имаш ли толкова легла в болниците???

136

Ф.С.В.

преди 4 години

Та Бойко като станал хлапе -По цял ден мързелувал и нищо не му се правило освен хлапашки бели-Не искал и филийки с мас защото луканката била по вкусна -Общо взето харакера му бил на дребно тарикатче-Та Дядо му решил да го възпита-Карал го да копа Картофи-Бойко мислил как да прецака Дядо си-И Отишъл и казал на Комунистите че Дядо му използва неговият детски труд и е АЛЧЕН КАПИТАЛИСТ!!- ПОСЛЕ ДЯДОТО БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАЛ.. А ЗА НАГРАДА КОМУНИСТИТЕ НАПРАВИЛИ БОЙКО ГЕНЕРАЛ И ЛИЧЕН ОХРАНИТЕЛ НА ТАТО!

135

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден се чудя как съществува още тази държава...Тя не съществува реално. Ако не беше ЕС, досега да сме се разпаднали на няколко части.

134

Анонимен

преди 4 години

ГЕРП винаги може да манипулират данните както стана и преди с 100 лимит и те писаха че са болни 99 или 89.

133

Бит гърмян заек

преди 4 години

Никога няма да забравя как глобяваха граждани с по 5000лв за разходка в парка, а после как глобиха цялото ОПГ ГЕРБ с 3000лв.После пък в един и същи ден глобиха Бойко с 300лв за не-носене на маска в църква и едно момче с 1000лв за не-носене на маска в автобуса.Еххх! Спомени, спомени!

132

Елемаг

преди 4 години

При 46 от случаите на границата на Гърция 36 са от влизащите откъм България.Почти всичките сърби.А ние пускаме сърбите и после Ананиев вика:Маски слагайте,че даже още ще ви стягаме.Ем, спи си народе!!

131

Ямболски цървул

преди 4 години

А шамари????