73

Рекорден рейтинг

преди 4 години

Голяма мода стана половината български народ да каже нещо глупаво в сутрешната корона-бюлетинка в някоя медия, която от години не е виждала такъв рейтинг. Аз съм тук само за бройка. Постихнах целта им. Щастливо лято от мен!

72

Ше се

преди 4 години

Май наистина яко започва да се мре и човекът си беше прав. Нищо, важното е мутрите да не фалират и да се брои до 12 по баловете. Народът кучета го яли.

71

Анонимен

преди 4 години

До ГанчоЗащото *** не знае, какво означават понятията дисциплина и отговорност... Тайланд и България са държави с различни култури и традиции...Затова не може да се приложи техния модел.

70

Анонимен

преди 4 години

В София в метрото половината са без маски или с маски на брадичката. Никой не контролира за спазването на правилата, а е добре известно, че общественият транспорт е голям разпространител на зарази.

69

Анонимен

преди 4 години

Маската е колкото да задържи пръски от кашлица или говорене.Вируса е толкова малък,че маска няма как да го спре.Все едно да очакваш муха да не премине през оградна мрежа на някой парцел.Всички ще се заразим не ви ли стана ясно?Въпроса е кога?Ако има лекарство или ваксина е добре.Ако е преди това може и да се мре.

68

Анонимен

преди 4 години

Това май е рекорд засега, от сравнително малко проби толкова заразени...

67

Абе

преди 4 години

Какво значи който иска носи маска, койно не не ???? Това е все едно... който иска да кара със книжка ама който па неиска да си кара така.кел файда че ше туря маска в магазина като около мене всеки е без маска? Само ме зяпат като прокажен !

66

Чебурашка

преди 4 години

До Вуте...... Газ, чорапи наметало..... Като ти чета умните постове, газа си го имаш по рождение.

65

Мозък в болничен

преди 4 години

Един пък си облиза пръстите в магазина преди да си вземе пликче за зеленчуци. После опипа всичко наоколо. Беше без маска разбира се. А иначе млад мъж, към 40 годишен. Възрастната жена на касата пък и тя си облиза пръстите, опитвайки се да вземе 20лв за да върне ресто. Бяха се залепили парите, разберете я жената.

64

Василев

преди 4 години

Вируса следва своите природни закони и става все по вирулентен, за разлика от хорските закони, когато в началото на прехода имаше наченки за корупция, а сега тя се е впила във властта и е част от държавното управление!!!Селяни прости, вие сте валат!!!Агент Лайъл Фланари!ЦРУ!!!

63

маркиз дьо Лафонтен

преди 4 години

На господа ресторантьорите и хотелиерите горещо препоръчвам приказката за кокошката, дето снасяла златни яйца.

62

До Ралица

преди 4 години

Булка, забравих да ти кажа, че вируса започва да свиква с нас и той не иска приемника да умира за да може да се размножава! След време просто във всеки ще го има и няма да има никакви симптоми или да се разболява!Дишай спокойно и се усмихвай повече!

61

До 55

преди 4 години

Те във фантастико и дезинфектантите махнаха, а за колички и повърхностна дезинфекция не са и чували.Единственото съвестно изпълнение на препоръки съм вижда само в Хит. Регулярна дезинфекция и почистване. Увеличиха работещите каси, всичкият персонал е с предпазни средства.

60

Научни списания

преди 4 години

До РалицаОсновният "peer-reviewer" на The Lancet е Бил Гейтс, така че, каквото каже той, това ще публикуват. Вече доказано се оляха с няколко публикации.

59

Анонимен

преди 4 години

Никъде не ходят с маски, дори те гледат накриво в магазина ако си с маска. А някакъв си кихаше върху зеленчуците и си бърше ръцете от панталона. Ще зарази всички вътре тоя *** Това нормални хора ли сме българите?

58

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Искаше се една проста мярка - затваряне на границите за влизане на чужденци и реална карантина за идващите от чужбина българи. Това трябваше да стане още в началото на епидемията. Вместо това Бойко Борисов се хвалеше, че били взели всички мерки. Ако бяха спряли вноса на заразата от чужбина, сега щяхме да имаме стотина заразени в чужбина и дошли в България.

57

До Ралица

преди 4 години

Булка, успокой се! Вируса наистина отслабва, не е толкова агресивен и не прави много поражения! В интензивно са само 13 човека, в болница са също малко! По принцип са само заразени и положителни, това е!

56

Анонимен

преди 4 години

Много рано отпуснаха мерките, като прибавим към това и диванната армия на тандема Мангъров - Трифонов, това е резултата. Половината ми приятели, които месеци наред спазваха всички мерки сега обикалят кръчмите всяка вечер сякаш всичко си е по старо му. Жалко, но генерала беше прав и е бил прав през цялото време. Но като е лош материала, това е резултата.

55

Закривай БГ

преди 4 години

Важното е че дискотеките работят на пълни обороти, за да могат всички да си предават вируса.

54

Чебурашка

преди 4 години

До ВъпросТака ще е, щом Баце се изцепи, че "Който го е страх да носи маска". Но това си е Баце, който никога не докарва една работа до край.