100

никога море на бг

преди 4 години

БГ мутробизнесмени на колене пред мен да сте, пак няма да ви стъпя на мутро-***. Лейте си бетона и богат сезон ви пожелавам

99

Анонимен

преди 4 години

ДОГОДИНА СТРОЕЖА ЩЕ БЪДЕ СПРЯН ИЛИ АКО Е ПОСТРОЕН ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ГО РАЗРУШАТ.

98

пфу

преди 4 години

В нормалните държави ако министър се изпусне така веднага ще си подаде оставката

97

@108

преди 4 години

Да, вчера имаше протест. Хората не го подкрепиха. Защото си имаха по-важни занимания. А именно, да пишат гневни коментари. И така е с всеки протест - има някаква кауза, всички сме съгласни с нея, обаче нещо не ни кефи съвсем организатора или просто не ни се излиза него ден. И не излизаме. Никой не излиза. И после се чудим защо гневните коментари не помагат. Ми щото са просто гневни коментари. Винаги можеш да ги изтриеш. Или да го спреш. Не можеш да изтриеш или спреш, 10 000 протестиращи навън.

96

Анонимен

преди 4 години

Власта открито ни казва в очите. "Ми да, крадем. Крадете и вие, ама не можете!" И ни се изплюва в лицето с гнусна храчка!

95

MaйMyнaтa

преди 4 години

Евала на собственика, който и да е. Има си израз - Който го може го може!Вече тука е страната на неограничените възможности, а не сащ

94

МАНГО

преди 4 години

До АнонименИ 6 стигат.

93

баба мара

преди 4 години

затова мислете по изборите

92

Иван

преди 4 години

По принцип такива незаконни строежи се озаконяват ! Ми погледнете си терасите по блоковете ! Няма почти блок със законно затворена тераса ! Този хотел не е проблема, проблемите са за много повече пари и на високо ниво !

91

Реалист

преди 4 години

Ако някой все още не е разбрал, хората във властта ни казват в лицето следното - "Не ни интересува вашето мнение, можете да протестирате, може да се тръшкате, все ни е едно. Ще крадем и лъжем докато можем и вие нищо не можете да направите. Това е положението, свиквайте". На практика ни казват това. И са съвсем прави, какво може да се случи!? Ще пишете гневни статуси в Интернет? :))))

90

Анонимен

преди 4 години

Уж не беше хотел а такъв е бил проекта на мъжът на Калинка Захариева тука смърди на корупция.

89

Анонимен

преди 4 години

Закривай тая държава няма смисъл...Много си прав, за съжаление. Имах надежда допреди 2-3 години, но случващото се в последните месеци дори не знам как да го коментирам.

88

Анонимен

преди 4 години

Вече каквото и да правят тази част на ивицата е безвъзвратно унищожена и виновниците трябва да лежат в затвора това е сериозно престъпление.

87

Анонимен

преди 4 години

Нали даже казаха че асансьорната шахта е за инспектиране на подпорното съоръжение??? Тия ни правят на лyди!

86

Анонимен

преди 4 години

Обаче преминахме от "Това не е хотел, а подпорна стена" до "Това ще е хубав хотел".Не, уникални са тия. Не разбирам как има хора още да гласуват за тях, честно.

85

Анонимен

преди 4 години

Няма толкова смешна държава никъде. Ама с такъв народ толкова. Аз питам къде е Гешев?

84

Анонимен

преди 4 години

Естествено че няма да го спре. Или са му платили, или не са му платили - което е дори по-лошо, тъй като скандала стана твърде голям и клати стаЛбиЛността!

83

Анонимен

преди 4 години

Тези не са случайни бе. Даже се заканват че ще съдят тези дето уронвали престижа им. Кои са че да уронват престижа им никой нито ги знае нито познава. Тези са хора на някои хора щом са започнали строеж и са хвърли ли милиони. Мутрите са живи само си смениха бухалките с куфарчета и облякоха бели якички. Това стана по времето на Драгалевският Мънгожери. Мислите ли че Ревизоро незнае с кои си има работа че даде на задна. Ще му разплачат фамилията ако им спре строежа. Ще погребе целото си домочадие

82

Анонимен

преди 4 години

Еее човека искал да му направят опорна стена те му направили хотел...

81

Анонимен

преди 4 години

Добре де, кой е собственика??? Той така се е покрил и снишил и всички много внимават ...да не го споменат.