70

Анонимен

преди 4 години

до 108Гледайте, да не се върнем тези от чужбина, че всички до стената ще ви наредим, без значение от цветовете, защото всички пиете и ядете на една маса, след цирковете пред обществото.

69

овце

преди 4 години

Само при нас Финансовият министър е явно прикривал хазарта и е ощетил бюджета с минимум 250 милиона лева невнесени данъци (нали знаете за здравеопазване, училища, такива неща) и все още се ползва с доверието на правителството. И то няма как, защото той рушветите не ги е взимал а ги е превеждал на всички от правителството за това доверие от правителството ще има, дори и видео да покажат как взима парите. Само при нас.....

68

Анонимен

преди 4 години

Мистър Лъжа...

67

Анонимен

преди 4 години

МНОГО *** И САМО ЕДИН ЖУРНАЛИСТ ! ТОВА Е ТЪЖНАТА КАРТИНКА НА НАШАТА БОЙКОВА ДЕМОКРАЦИЯ ! ЧУВАТЕ ЛИ КАК СКОЧИХА МИСИРКИТЕ НА ЕДИНСТВЕНИЯ ЖУРНАЛИСТ ?

66

Анонимен

преди 4 години

до 85Най-големия червен *** се казва Бойко Ментата Борисов, сменил цвета си, за да дои овцета, насъсквайки чакалите, правещ се на каракачанска овчарка, но в действителност е скрита вълче лимонка...

65

Анонимен

преди 4 години

Тази тиква живее в друга България.Никаде освен Италия и Испания в Европа нямаше толкова КПП-та,нямаше глоби от 5 000лв.Заради извънредното положение всички страни подпомогнаха ,Бизнеса,семействата дори вчера Германия обяви,че всяко дете ще получи по 300? допълнително.Какво получи Българина освен страхове от трупове и адски да емигрират много хора.

64

Анонимен

преди 4 години

Да се чете, така както ние таковахме мамито на тоя народ и го обрекохме на мъки за вечни времена никой друг не успя в света.На следващите избори пак всички за гъби в неделя и вой на умрело после 4г.

63

Анонимен

преди 4 години

Алелуя, Свети Бойко! Никой, никой в целия свят не е като тебе!Дори в Беларус не успяха - там жертвите на COVID-19 са 248, докато у нас са само 147.Е, Беларус е с малко повече население от нас - 9,4 милиона, в сравнение с нашето от само 7 милиона, но няма значение. Няма значение май, че в Беларус нямаше никакви мерки срещу пандемията. Ама абсолютно никакви - дори си проведоха пълномащабен парад на 9-ти май!

62

Анонимен

преди 4 години

Малееееее, колко мангизи ще се цапардосат покрай тая пандемия не е истина. Да им е сладко.....

61

fact

преди 4 години

аме верно сте безаналогови в светът!БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА В СВЕТА, КОЯТО НЕ ПОДПОМОГНА СВОИТЕ ХОРА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗАТА!Бравос. Сега предстои да измрът, ама яко да измрът.И не от ковида! ОТ ГЛАД, КОЛЕКТОРИ, ПСИХОХРОБЛЕМИ, НАСИЛИЕ, КРАЖБИ И УБИЙСТВА.Науесет - 4 милки българи. Ура Другари. И вие щабът, и ти борисов!

60

GG

преди 4 години

До доктор ХаусНали тези брифинги ти бяха проблем ? Сега пък защо няма да ги има... хахаха комуниста вари го печи го все тая !

59

баба мара

преди 4 години

фатална грешка прибирането на българите от чужбина сега идват българите отсащ и англия да заразят баба и дядо и да си заминат не ни информирате колкоаутопсии са направени и кои органи са поразени а какво става с органите наоздравелите те наблюдават ли се дали няма поражения идва есента не се отпускаитеидва грипа

58

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не виждам вируса да си отива, а мерките се свалят напълно. НУЖНО Е ДА СЕ УВЕЛИЧИ ТЕСТВАНЕТО. ПО 10 000 ПОНЕ НА ДЕН....Но тогава няма да може да се хвалят наляво и надясно колко са велики.А ще трябва да похарчат и една немалка сума от откраднатите пари.

57

Анонимен

преди 4 години

Това са червените ***, идва им да се хванат за дупетата и да се саморазцепят като видят Бойко.

56

Доктор Хаус

преди 4 години

Спират брифингите за да има пълно информационно затъмнение , да не знае никой , че не се правят тестове , че има починали и нови огнища на зараза ! Правените у тестове за най-малко в % спрямо населението ...

55

GG

преди 4 години

До 76Хахахахахахахаха !!!

54

Анонимен

преди 4 години

Наистина направихте чудо....от нищо и никаква дребна грипоподобна вирусна инфекция е.ахте мамата на икономиката и на хората..Не, че преди това я имахте, ама я довършихте...

53

Анонимен

преди 4 години

А дали са верни тези данни, това го знае само Вожда и ЩАБъ!

52

Анонимен

преди 4 години

Благодарим ти Винету, че от 8 000 000, само за 11 годинко, ни стопи на 6 500 000! Ти и твоите чакали сте най-смъртоносния вирус минавал някога през българските земи. От 6 500 000, 3 000 000 в изгнание! След още 4 годинки ще сме 6 000 000, затова клавитурните рейнджъри да се замислят внимателно, и да събират куражец, че чумата не си е тръгвала - никога!

51

Анонимен

преди 4 години

До ПоклонникСега смени памперса на твоя смел вожд ,защото цялата държава вони ,всеки божи ден ! Али баба е всеки ден на линия и както си бяха побратими в далаверата така днес им гледаме цирка !