91

До Горанов

преди 4 години

Един елементарен въпрос - 4 бази на ДРВВЗ,за да станат данъчни складове държавата трябва да внесе 4х30млн. лева гаранции!За да станат данъчни складове трябва да се направят още инвестиции и 200млн оттекаха в канала.Никой няма да иска да зарежда в Поликраище,защото още на входа ще го извозят с 21куб.м. Базите нямат масови разходомери и няма как да им се направи проверка,освен с една самоделка от Петрол. Блажени са рярващите.Другия вариант е държавата е да не спазва своите закони. Изборите идват!

90

Анонимен

преди 4 години

Мисирките са длъжни да ни заливат с ,, нова дъвка ''.Васил Божков няма да ги остави.бойче ПОЗОР СИ !

89

БОКО ТИКВАТА

преди 4 години

До Анонимен 87"Не е ли време и за една Държавна дюнер агенция?"В държавния резерв няма дюнери, иначе с удоволствие.

88

Боже спаси ни

преди 4 години

Тези крадци ще стопанисват бензиностанции?

87

Анонимен

преди 4 години

България в момента напомня на демократична държава от централна Африка. Например Конго но без ресурси и с далеч по-малка.

86

Анонимен

преди 4 години

Не е ли време и за една Държавна дюнер агенция, че арабите имат монопол на този пазар?

85

ИСТИНАТА

преди 4 години

Окрадоха евро-фондовете,Време е за Държавния Резерв :)Тези Грабливи Гербери май няма да се откажат. Очаквам да започнат да ни крадат трохичките от устата до 3-4 години, когато вече няма и държавен резерв. :))))))))):))))))))Трохичките от устата - разбирайте дребния бизнес (заведения, фирми с по 2-*** човека, баничарници и т.н.).:))))))))))Боко иска да си направи комунизъм в капитализма. И УСПЯВА!Като го подкрепяте... сам няма да се откаже. тва е ясноВИСТИНА! ФАКТ! БЕЗСПОРНО!

84

Ха-ха

преди 4 години

Да връщат и Балкантурист. На секундата пак ще стана барман

83

Анонимен

преди 4 години

Страна на чалга, простотия, корупция, неграмотност.

82

Анонимен

преди 4 години

Държавен здравен холдинг и реформиране на здравната система по белоруски образецАко ще да е по марсиански образец, с тия крадльовци резултатът ще е един и същ - наливане в каца без дъно.

81

Анонимен

преди 4 години

НЕ ЕВРОПЕЕЦ А ПСИХОКОМУНИСТ

80

Анонимен

преди 4 години

До ТрудовакъО да, ако станем като Белорус ще надминем стандарта на Швейцария, само дето това е болна фантазия и лъжа.

79

Тонката

преди 4 години

Бой ко,Бой ко,Бой ко,Бой ко,Бой ко,Бой ко:):):):):)

78

БАНко

преди 4 години

тонкатата ПРИПОМНЯМ:ХОНЕКЕР , ЧЕУШЕВСКУ , БРЕЖНЕВ , СТАЛИН , ФИДЕЛ КАСТРО , ХИТЛЕР ....БОРИСОВ !!!!!!!НЕ СА " НАРОДНИ ИЗБРАНИ "И ! В БОРИСОВ 4 КОЙ ЩЕ БЪДЕ - ЯНИ ЯНЕВ , БАРЕКОВ , КУНЕВА, СИДЕРОВ . БОКО НИКОГА НЕ Е ИЗБИРАН , А .....НАЗНАЧАВАН !

77

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВ ТОВА НЯМА И ДАЛАВЕРА, САМО ГЛУПЕНДЕРСКИ МЕРАЦИ

76

Трудовакъ

преди 4 години

Честно казано, без Държавна петролна компания ще минем, защото нейното създаване е полезно, но не е належащо. Крайно необходимо е обаче и е вече дори закъсняло създаването на Държавен здравен холдинг и реформиране на здравната система по белоруски образец - примерно с 94 % държавно здравеопазване и 6% частно, с финансиране също както е в Белорусия. Като достигнем и надминем жизнения стандарт на гражданите на Лихтенщайн, Швейцария или Люксембург (примерно), може да помислим за последващи реформи.

75

Анонимен

преди 4 години

Има един велик лаф - "В което няма логика, има далавера", а тук логиката е никаква.В 21 век, хибридите стават все по-масови, у нас има 3000 бензиностанции, но те ще строят 100 нови, че и държавни.

74

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМогат да поканят инвеститори, но тогава няма да могат да крадат. Могат да построят държавна рафинерия, но не знаят как.

73

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПсихокомунистите искат да правят държавни бензиностанции водени от корупционни мечти.

72

Анонимен

преди 4 години

А всъщност могат просто да разбият монопола на ЛукОйл с повечко контрол. Ама къде ти.