52

Анонимен

преди 4 години

Платените гробажийски *** довтасаха да смъкват рейтинга на Мутафчийски, че надмина рейтинга на вожда. Плевнелиев и Мутафчийски са най-успешните проекти на Тиквите.

51

Анонимен

преди 4 години

Войвана?

50

ИТ

преди 4 години

В самата Швейцария вестниците пак си бълват клишета от времето на студената война.Военните /не милиционерите!/ имаха тогава, а и сега, уважението на обществото.Да се чака обективна оценка от западната преса на нещата,които се случват в България е пълна заблуда.Същото гледам и тук,в Германия.Журналягите са си същите като в София и околностите.

49

Истукан

преди 4 години

Дано този не създаде партия подобна на ГЕРБ. Много хора ще му се вържат на гайдата. И той е калнка като Бойко. Спомняте си как Бойко беше главен секретар на МВР и оттам придоби популярност. Имитиращият Бойко все се правеше, че лови бандити и видиш ли бил най-великия. Сега е същото.

48

бай ганю

преди 4 години

дано боко нашето слънце не разбере че ще се спука от завист как за боко не се е споменало нищо а за негов подчинен само добри думище излезе че в тази държава ЕДИН човек си свършва работата добре

47

Анонимен

преди 4 години

"Изданието коментира, че България често е определяна като най-бедната страна в ЕС, с провалена система на здравеопазване."Барба Ганьос ще получи удар от това. Та той по цял ден се скъсва да лъже че под неговото мъдро ръководство цъфтим.

46

Фалшива новина

преди 4 години

Има ли наистина такова швейцарско издание?

45

Анонимен

преди 4 години

ББ благодари на дженерал Мутафчийски за това че изпълнява нарежданията му без да се разколебае и затова че фалира бизнеса.

44

Тиква

преди 4 години

Щом от го хвалят, значи същия като тиквун и друга продажна пасмина на България.

43

Трети май

преди 4 години

Днес е международният ден на свобода на печата, обявен от ООН още през 1993 г. На Трети май се почитат и пострадалите и загинали журналисти при изпълнение на служебните си задължения. да се прочели за това събитие в България? А ние поръчваме статии в Швейцария да хвалят тоя заблуден генерал, подметка на ББ.

42

Анонимен

преди 4 години

А пък българите са на 1-во място по Завист ! мангъров ще се побърка тотално , радев ще си скубе веждите от Завист !

41

HMLF

преди 4 години

Едва ли умен човек ще доживее благодарност в БГ, с малки изключения разбира се. Иначе извадихме голям късмет, че детски градини и учлилища бяха затворени заради сезонния грип. Сравнително рано затвориха всичко но...не затвориха границите и всичкото се завърна. Подписали били декларации, за тия карантина в бивша казарма и като искат да се лекуват да си плащат. Щото никой от тях никога не плащал нито транспорт нито осигуровки, нито данъци! И това отврати нормалните и спазващи хора!

40

Иванова

преди 4 години

Искам да отбележа, че съм потресена от голяма част от журналистическата гилдия. Наслушах се на толкова безумни и глупави въпроси, с който буквално заливаха ЩАБА!И другото- докато ген. Мутафчийски всекидневно обясняваше и отговаряше на от ***, по-*** въпроси, не спираха да го упрекват, че мерките са прекалено строги. Днес когато съобщиха, че мерките се разхлабват, започнаха ДА ПИТАТ -ЗАЩО СЕ РАЗХЛАБВАТ И НЯМА ЛИ ТОВА ДА ВЛОШИ СИТУАЦИЯТА! ХОРА СПРЕТЕ СЕ И СЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ОТСТРАНИ!!! Смешни сте!!!

39

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Да им го...преотстъпим Мутафчийски за 10-сет кила кашкавал и 50-сет шоколада Милка.(платена...обява)

38

Анонимен

преди 4 години

Точно тоя съсипа цялата държава, каква е ползата от КПП-та като нямаш тестове и си внасяш хора от заразени държави.

37

Истукан

преди 4 години

Аман от герои и спасители. Затова сме стигнали до това дередже. Все още тиквата е спасител, но може и генералът да го замени и да излезе по-голям спасител.

36

Анонимен

преди 4 години

Почна се със спонсорираните публикации в треторазрядни вестничета като подготовка за президентските избори

35

Анонимен

преди 4 години

Беше известен с размера на ДМС при предишния генерал от ВМА.

34

Шамар за другарите !

преди 4 години

Когато фактите говорят и БСП другарите и техните троловете мълчат :)))

33

Другари тролове

преди 4 години

Вадете.....метите, че тоя Ще го калесват за президент