46

ПроСоТо

преди 4 години

В тая София са се събрали само разни главанаци и едни викат, че имало вирос, а друите се паникьосват и стоят заключени. Добре че София не е България.

45

Анонимен

преди 4 години

До ..като си познавам държавата ще е много по малко от 2 от 11

44

Анонимен

преди 4 години

Мангъров,Малко са пиши ги направо 20-30милиона :)

43

Анонимен

преди 4 години

До Браво на МАНГЪРОВСамо не разбрах защо с такова овче умиление коментираш Мангъров? Какво точно ново ти каза тоя което не се знае? Щото ако е тва, че заразените са много повече от официалните цифри тва се говори от поне три месеца и то от буквално всички дето имат нещо общо с това.

42

Анонимен

преди 4 години

Заглавието е меко казано идиотско и плашещо. Става въпрос, че 300 000 са заразени или преболедували. И това е нормално. При 90% безсимптомно преболедуване. Ние имаме 1050 болни при 30 000 теста. Ако хипотетично направим 300 000 теста, то тогава стават към 10 000. Но това са при нашата методика и тези които са потърсили медицинска помощ или контактни. Но обикновено са около 30 % от заразените. И ето има около 50 000 заразени и прибавете и преболедувалите и не е много по-различно числото.

41

Анонимен

преди 4 години

Добре, че никой не обръща внимание на такива...доцентчета.

40

..

преди 4 години

Вече всеки си говори каквото му хрумне. Лично аз смятам ,че трябва да се борави с повече факти. Щаба казват хващаме двама на единадесет, този доцент те са 300 000. Създава се едно масово съмнение кое е истина и кое не.От там идва недоверието и напрежението !

39

Анонимен

преди 4 години

Да но ако няма пари така се печели време, а че на мене ще ми се пукне сърцето от това седене на кого му дреме.

38

Solar Power

преди 4 години

До Анонимен 32: Защото не е генерал :) Нали виждаш,че отвсякъде сме обградени с генерали :П

37

При мерките в Българ

преди 4 години

И ще чакаме. Обещава ви го доцент Мангъров, ама вие слушате генерал Инатлийски.Народното Събрание го е страх да се събира поради наложените ограничителни мерки във връзка с извънредното положение, валидно до 13-ти май.За да се отмени извънредното положение обаче, трябва да се събере Народното Събрание.Което обаче няма да се събере, поради извънредното положение.Параграф 22.Ще видите - ще живеем години наред като крепостни селяни на феодала Бойко Борисов.

36

за коремния

преди 4 години

Чух че имал някаква работа в ВМИ и така е станал лесно манипулируем и съответно удобен

35

МИРНО

преди 4 години

СТОЙТЕ СИ В КЪЩИ И ДА НЕ СТЕ МРЪДНАЛИ - САМО ДО БАНКАТА ЗА КРЕДИТИ И ОБРАТНОИ ДЕЦАТА ВИ МНОО ДА НЕ ШАВАТ - ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ СЛЪНЦЕ ЗАЩОТО ОЩЕ НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ

34

Чиновник

преди 4 години

След пътуването по Великден са много повече. Ще видим след седмица какви ще са резултатите от софите на простолюдието. А разхлабване на мерките може да има към края на май ЕВЕНТУАЛНО.

33

Анонимен

преди 4 години

Тия грипове дет върлуваха зимата сигурно ли е че са били тип а и тип б...

32

Анонимен

преди 4 години

Правят се хиляда теста на случаен принци, примерно ще излязат 40 заразени и ще се разбере реално колко са заразените. С тия брифинги Мутафчийски само си оправдава милиционерщината. С милиоционерщина вирус не се лекува ама той тестовете си ги пази за неговите си хора от Факултето.

31

Анонимен

преди 4 години

Всички живи същества на планетата са носители на коронавирус. Даже бактериите и вирусите са носители на коронавирус. И коронавируса е заразен с коронавирус. Пълно безумие! Тези искат вечна карантина. Така могат да отлагат до безкрайност отменянето на безсмислените ограничения.

30

Анонимен

преди 4 години

300 000 са ако е 1 на всеки 20. Както дава 2500/120. Но тези 2500 са хора които имат проблем с хрема или нещо подобно на вирус. На 100 човека очаквам 10 да са имали такъв проблем. Това значи че заразени би трябвало да са около 30 000.

29

Анонимен

преди 4 години

Някой да каже, дали в друга европейска държава оперативният щаб за мерки срещу вируса се води от коремен хирург. Чувам, че бил много добър хирург, което е супер, ама защо не сложиха начело епидемиолог, вирусолог, някой подобен?

28

До 4

преди 4 години

Ако беше ебола, то България вече да я нямаше. Все пак ебола е с над 80% смуртност, а не 1 макс 2% както е при ковид19. Така че човека знае какво говори. В разпуснатия щаб е бил, който явно е бил неудобен. Хора знаещи, че няма нищо страшно.

27

Анонимен

преди 4 години

Най-накрая да имаме хладнокръвно мислещ специалист, а не такъв, който само плаши хората.