82

опущихме я...

преди 4 години

Какви са тия разходки по време на карантина?Имаме ли държава въобще?Който няма осноивание за пътуването си- да се прибира в панелката.

81

Тонката

преди 4 години

Селянинът реши ли да си ходи на село да пие ракия и да нагъва печено агне никой не може да го спре:):):):)

80

Мутафчийски

преди 4 години

М /у м н о п л е м е !

79

Анонимен

преди 4 години

Проблемът с наложените мерки е, че не са адекватни на заболеваемостта.Един месец хората стоят затворени, мнозина загубиха работата си, защото се очакваше апокалипсис като в Италия.За радост, българите се оказаха устойчиви.Видя се, че болните са изключително малко и този резултат не е заради карантината!! И правете разлика,заразен с вируса не означава болен човек!! Вероятно 70 на 100 от хората вече са се заразили, но болните са единици на този фон!

78

Палми Странджев

преди 4 години

Крийте се по къщята докогато решат онези, обаче животът ви минава на празен ход, а най-зле от мерките са точно старците, уж най-много ги пазят, а ги принуждават да седят вкъщи, и да не се порадват на слънчице и природа в края на живота си, а на близките им не дават да ги посетят, ако са от друг град, чудесни деца, пропуснали да видят майка си за последно, тя умряла в самота, но важно, че не я заразихте с корона, пфу, че тъ по.

77

аа

преди 4 години

и аз ще бягам от софия че стука станахте много заразни и се страхувами моля доказани хипоходрици да не пишат

76

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Аааа, дайте да се разберем !Щабът определя правилата.Казаха, че КПП-тата ще спрат вируса.Има ли КПП-та ? Има !Проверяват ли всички ? Проверяват ?Сега недейте да обвинявате хората, че тръгнали да пътуват ...Вече виждам как след 7-8 дни като станат новите случаи по 100-150 на ден и генерал Мутафчийски ще каже, че Великден е вновен за това.Всъщност истината е съвсем друга и доц. Мангъров я каза още преди 1 месец.Вирусът не може да бъде спрян. Всички ще минем по реда си ...Точно така става.

75

Анонимен

преди 4 години

Връщането само с лични карти с постоянен адрес в София! Никакви декларации фалшивки. Веднъж заминал, да си живее по родните места, да си заразява и да си се лекува там!

74

Анонимен

преди 4 години

Ами ще бягат хората от София като им насила им докарахте заразени от чужбина!

73

Боби

преди 4 години

Половината са селяни и имат лична карта извън София, затова ги пускат. Със оправдание че отиваш при възрастен, не пускат.

72

Анонимен

преди 4 години

ако се тества по голяма част от населението ще се види че тези мерки не дават никакъв резултат , болните и прекаралите го ще са в доста пъти повече ама нали трябва някой да се прави на Батман

71

Хмм

преди 4 години

До А1,Много ми хареса тва с бурканите. Ни стаа. Ако не е от маминка не е същото. Кой си е глупав, глупав ше си остане. Свобода на хората..... я се стегнете малко. Това, че нямате спестявания да изкарате 1-2 месеца сами сте си виновни. Не може на 30г все още да разчитате на мама и тати. Лигльовци!

70

Инспектор Тюхчев

преди 4 години

Тези които само реват че, са истински софиянци са най - изпадналите германци. Не стават за нищо, само пият и се бият в гърдите.

69

Bad Company

преди 4 години

Няма по-голям враг на българите от............самите българи.

68

Котки

преди 4 години

Днес медиците да не ръкопляскат на никой!

67

aa

преди 4 години

не ни спират особено тъпите статии в сайтове като този

66

Анонимен

преди 4 години

Старо правило е след като някое селище е определено като огнище на зараза хората да бягат от него.Отчаяни хора искат да избягат от София, основното огнище на заразата. А властта им пречи! Това е престъпно, а не , че хората искат да се махнат от град управляван от ромската царица Юрдана. Нейните гласоподаватели сеят навсякъде зара из града и са на път да преврнат София в морга!

65

Внимание !!!

преди 4 години

Ковид19 е в отходните тръби на Вик, оттам отива в морето.Не яжте морски риби и миди.

64

до 55

преди 4 години

Ти нормален ли си или не?Какво общо има евентуалното им псотоянно местожителство с логиката на карантината?Излизат от епицентъра на заболяването, ако ще от луната да са дошли - не бива да излизат докато не отмине епидемията!И аман от шопски превдоаристократизъм. София не е била и в топ 100 на българските градове, преди да започне целия народ да изсипва данъците си там. От други места е българския елит - Търново, Пловдив, Русе и още 100 населени места. Свинарите около софето са били парии

63

Анонимен

преди 4 години

Тези мислят, че не се отнася за тях това което говорят от сутрин до вечер по телевизора!Отиват си по родните места а после навръщане ще покажат декларация, че отиват на работа.И като почине някои техен близък след срещата им ще кажат държавата не се грижи за тях.