91

Анонимен

преди 4 години

Нещо за увеличените депутатски заплати? За обвинените лекари в Пловдив...че просъо си поискаха предпазни средства...а Гешев насъска системата срещу тях?За това...че за 1 ден изтествахте всички депутати с приоритеъ..заедно с нлизките им..а не т3ствате останалите хора?

90

Бай Ристо

преди 4 години

Пожарникарския генерал ще фалира държавата. Никой не внася пари в бюджета вече, само се дърпат. А да видим колко време ще издържи.

89

Анонимен

преди 4 години

да да..националният експерт Костов с кабернето наистина е неадекватен.

88

asd

преди 4 години

махайте кпп-та и затворете заведенията, мутри...човек не може да се движи и да свърши някаква работа с тия кпп...как да ида да бачкам строителство с тия кпп, като ми плащат кеш

87

компютърен специалис

преди 4 години

бачкам си от вкъщи, взимам си същите пари, които си взимах и преди. Масата ни агенти от кол центъра също им купиха нужната апаратура да си бачкат от вкъщи. Имам си кинти яко и ги реинвестирам в инвестиции. А вие като сте търкали билети и бързи кредити са ще духате супата. боли ме оная работа за вас масите необразовани и бедни дето са не моете да плащате сметки и наеми и кредити. още 3-4 месеца ще сме така, да си знаете

86

до до 65

преди 4 години

и кое не работи да питам, бръснари, молове, хотели които 90% щяха да отворят края на май. Кафенца, капанчета, ресторанти пицарии, мсникюристи ,фитнеси козметици масажи....и вие ми твърдите че нс тези се крепи икономиката ли. Хайде мерси.

85

Анонимен

преди 4 години

Парите свършиха не годници! Кой ще плаща заемите.

84

А

преди 4 години

Първо беше 2 седмици и аз не го крия бях съгласна вече изстича 3 после още 3 и така до безкрай пуснете хората да си вършат работата кой луд ще седи 2 месеца затворен. Тези дето много ги е страх да си стоят в къщи .

83

Анонимен

преди 4 години

тоя Костов е някакъв самовлюбен нарцис. написал бил труд.абе неадекватник напише 1 страница текст всички да прочетат и да се съобразяват .кой ще ти чете 100страници книга като умира..добре .че го има Мутафчийски.книжни плъхове.трябва да се действа бързо .да се спасяват животи писателите да си стоят в къщи.

82

asd

преди 4 години

кпп на входовете на градовете са напълно излишни

81

Мутрата така действа

преди 4 години

чрез рекет, два месеца бримка и народа клекна.

80

Анонимен

преди 4 години

Не мога да го гледам тоя чехъл, би продал и майка си за жълти стотинки ...

79

Анонимен

преди 4 години

Оставка!!! Търпението ни вече се изчерпи !!! Къш!

78

Анонимен

преди 4 години

Не е ли време Ананиев да бъде сменен от Мутафчийски? Бойко леко му намекна, че единствения без титла на брифинга!

77

хахаа!

преди 4 години

Към края брифингът придоби характер на сбирка в хоремага. "Пия червено вино всеки ден"Журналист - "Ама какво?"Национален експерт "Каберне"Трябваше да пообсъдят в ефир и уменията на булките си в кухнята и в спалнята, да ни зарадват още повече.

76

Анонимен

преди 4 години

Най-добре е сутрин да ни съобщават не колко са заразени и починали, а още колко хиляди са се върнали в България от рискови страни, в които върлува коронавируса.

75

Николай

преди 4 години

***, разбрахме вече, че вашите депутатски/министерски *** са ви най-важни, няма нужда във всяко изказване да го казваш. Изследвал се всеки ден, а на хора с тежки симптоми се отказват тестове...

74

Анонимен

преди 4 години

Гербаджискии дръскачи тук пълно ,да опазят царя слънце !Мразя *** и диктатурата,ГЕРБ нямат разлика с БКП ,само в името! Пипалата на мафиотската им структура са навсякъде !

73

Анонимен

преди 4 години

От къде знаеш че пикът ще е след две три седмици?

72

asd

преди 4 години

Кой нормален пътува безцелно че сте сложили кпп на входовете на градовете....разбирам да е забранено събирането на хора, но защо пречат на хората да пътуват.