87

Анонимен

преди 4 години

.....намразвам китайците ! Знам,че не са виновни,но всъщност в глобален мащаб СА !Еми тази планета е за всички нас,не може едните да са 2 милиарда и да хвърлят зарази .Били дисциплинирани,а да ядеш приплепи и плъхове какво е ?! Дисциплина или елементарно невежество ?!

86

Спаси Майката Земя

преди 4 години

Изрежи Тумора който я яде - Китайските Комунисти въдещи се като насекоми, ядящи всичко и най-вече бълващи за 24 часа повече замърсяване от останалият Свят за седмици.

85

х

преди 4 години

Всичко е предначертано хиляди години напред.Всяка една точица от сценария за бъдещето на Планетата и Човечеството отдавна са написани.Хората не случайно са казали, най-важните за човечеството книги не се знае къде са.Книгите към познанието.Останалата част на Библията и Библията на дявола.Знам, че някои може да звучи прекалено сектнатско, но това е истина.Който има познанието той има контрола над бъдещето.

84

До БДС Китай

преди 4 години

Подкрепям !!!!

83

БДС Китай

преди 4 години

Бойкотирай, ДеИнвестирай, Санкционирай Комунистите от Китай.затваряне на всички офиси и заводи на Европейски компании в Китай и връщането им в Европа.спиране на всякакви търговски взаимоотношения с Китай - никакъв износ към Китай, никакъв внос от Китай.Екстрадиране на всички Китайски компании, заводи, офиси и служителите им от Европа.Не може при толкова вече загубени Европейски животи да не ти се търси никаква отговорност!От Вас Зависи - Глас Народен - Глас Божи - Да Спъсим Европа!

82

Анонимен

преди 4 години

Китайците се издъниха, те не бива да имат подобни оръжия.

81

Анонимен

преди 4 години

Китай отдавна трябваше да бъде санкциониран жестоко ! От тяхната социално-битова диващина тръгна този вирус ! Гонят 2 милиарда и повече пречат на световната икономика,отколкото я захранват.*** произвежда лъжица,продава я за 8лв. и иска европейска заплата,защото му е скъп труда.Но *** си купува вилица от Китай за 0.6лв и никои не купува лъжицата му.В същото време *** ( 90%от коментарите по-долу ) подкрепят Китай за всичко и особено пред икономическите санкции на САЩ към тях.

80

до 93

преди 4 години

на 80% съм съгласен с теб, но тоя път не са Юдейте, ако не си чул на Ционистката Юдеиска Конференция се изпозаразиха с Корона ключови елементи в Световната Ционистка Организация - така, че тоя път са Комунистите от Пекин - няма друга опция!

79

Анонимен

преди 4 години

До X....... демократите .....още по ...

78

Mopcku_

преди 4 години

Някой тества ли Пекинската патица ? Може тя да го е донесла в Бг-то

77

X

преди 4 години

Не е ясно, кои са по-отвратителни комунисти, китайците или руснаците...

76

По една басня

преди 4 години

Кой крив, кой прав не знам, но виросът потегли от Ухан.

75

Въпрос

преди 4 години

Кой кри 1 месец от Света за Чумата? Кой арестува лекаря опитал се да каже за Чумата? Китайската Чума е Създадена по Личното Нареждане на Си Дзинпин, ако някой се съмнява в това е просто наивен и не е наясно как работят нещата в Комунистически Китай, че и до тоалетна не ходиш без Си Дзинпин да ти е Разрешил. Китай е ГУЛАГ под Открито небе, чиято единствена цел и ценност е унищожаване на Запада и Завладяване на Света и поставянето му под Китайско Комунистическо Робство!

74

Анонимен

преди 4 години

Ако са САЩ защо китайските власти цензурираха първият заразен китайски учен и защо още тогава не взеха мерки да блокират не само градът Ухан, но и цялата провинция?

73

Анонимен

преди 4 години

Коронката, е чисто биологично орьжие за масово унищожение на старци и много болни хора! Тьй, че политиката е мамата си трак...

72

Прост

преди 4 години

Стига сте се делели на леви, десни...УПРАВЛЯВАТ НИ ЕДНИ!.....И ДА ГО ДУХАТ РЕЛИГИИТЕ!

71

фрб

преди 4 години

биологично оръжие на краварите иначе няма как да се справят с китай

70

Наръчника

преди 4 години

на Червената Армия на Китай "Война без Граници и Ограничения" - Света принадлежи на Китай и като не ни го дават, ние ще го вземем със сила!

69

Анонимен

преди 4 години

До 72С ръкавици..... Аз си купих 100бр.9лв.

68

близко до акъла

преди 4 години

ебола е създадена за да превземат и колонизират африка а корона вируса зада ударят икономиката на китай всичко това е дело на мръсните кравари