18

Туню Бордюра

преди 4 години

После китайците били хора.....Нинова е най-неприятния човек, който съм виждал -мяза на проста магазинерка с наглата си муцуна и трътлесто туловище.

17

Анонимен

преди 4 години

Важното е да няма паника. Ако има паника означава, че вирусът е спечелил.В България може човек да се зарази с хиляди вируси ако не спазва лична хигиена.

16

1

преди 4 години

До Анонимен-9 внимавай какво пишеш,слънцето,ще ти прати гости,той е комунист.

15

Анонимен

преди 4 години

Незнам дали има паника ама у нашио квартал магазини са с празни. Сутринта отидох да купя хляб и нещо за ядене ама се върнах с празна торба. Добре че родителите ми които са над 70 годишни бяха се сетили да напълнят фризера още миналата година щото сега щяхме да ядем на шлангажията Шланго. Сеяндурските управници наплашиха народа а един от село Банкя каза че сме във война Без паника. И стана точно обратното. Паниката започна и то осезаемо. Възрастните хора да не излизат. Децата им да носят маски.

14

инсайдър

преди 4 години

ББ прави, това което г-н Сорос му казва. А той му казва: "създавай паника, за да инценираме библейските предсказания, за да узнаят скоро всички че Сатаната идва, ние заедно с г-н Ротшилд се грижим за това, не се притеснявай ББ, ще си получиш хонорара. Заедно ще създадем Нов световен ред и една световна държава, а ти ще играеш местния феодал, и без това ти отива. Докато си наша марионетка, няма да ви пускаме вируси, само тези националисти, италианци, и унгарци ще ядат сопата. А ти си трай."

13

Анонимен

преди 4 години

Борисов всява паника за да кяри иначе и той е шашнат,я как се варди някой да не го зарази.

12

Umbrella corp

преди 4 години

Африканска чума, свински грип, вируси, накрая ще се появи и мана по тиквите и ... край.

11

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно. На 20 Март идва пролетното равноденствие което според народните предания означава че най накрая злото е победено и зимната тъмнина отстъпва в полза на лятното слънце и светлината. Нощта става по малка, деня се увеличава, температурите се покачват и започва нов живот. Ето днес вече птичките пеят навън в очакване на пролетта.

10

Анонимен

преди 4 години

Когато чета новините,стигам до извода,че хора които имат контакт с Китай или китайски стоки са потърпевшите от вируса! Или възрастни хора.Много странен вирус,избира си сам жертвите!

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9За Борисов говориш нали?

8

Ххх

преди 4 години

Нинова, не осъзнавате ли, че ситуацията е повече от сериозна. Прави чест на Борисов, че лично се е ангажирал и прави максималното по силите си. Трябва да се премине през това, с минимално щети и жертви. Просто не е време за глупаво философстване и обвиняване, Нинова. Не е време за това. Вземете се в ръце и бъдете полезни в такъв критичен моментза всички.

7

Абе

преди 4 години

2 статии на Цветанова отворих и двете с неадекватни на темата и текста заглавия.

6

tomahawk

преди 4 години

Ей за тая (Нинова) няма вируси, няма нищо !!!Няма свински грип, няма корона, нямаше радиация след чернобил !?!?!Уляхте се бре, ако не вземат мерки, нищо не правят. Ако вземат, престарават се !?!?!?

5

Тонката

преди 4 години

Ей на тези другарите от БСП много им се иска да има паника и хаос бе:):):):)А то няма:):):):)Искаше им се и още по-дълга суша,а то се скъса да вали последните дни:):):):)Искаха в България да нахлуят много мигранти,а Бойко си каза две приказки с Ердоган и мигранти няма:):):):)Ех другари,другари:):):):)

4

Зозо

преди 4 години

Да бе, а какво да каже Боко? Всичко е точно. Нали едно време така вие *** скрихте Чернобил. Добре, че поне вируса удря главно дрътите *** над 60 години, гласуващи за БСП :)))))))))))))))))))

3

Бате Гойко

преди 4 години

"Тя препоръча на Борисов да се ограничи в изказванията си..."Не я харесвам, с нищо не е по-различна от останалите шушумиги там, но тук не мога да не се съглася.

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

СЛАГАЙТЕ СИ МАСКИТЕ НИНОВА СЕ ИЗКАШЛЯ

1

вижда се

преди 4 години

Толкова *** управляваш в България е нямало от създаването на държавата ни !