34

Sichtpunkt

преди 4 години

България подкрепя САЩ и се дистанцира от РусияБългария не подкрепя никого. Тя е в ЕС и гледа неговите и собствените си интереси. Русия и САЩ са в основата на всички злини на Земята!

33

Факт

преди 4 години

До Анонимен 45Да ама НЕ..

32

Анонимен

преди 4 години

Ченгета и убийци се тупат за набожни и се тикат в църквите. И са обявили война на гейовете та глуповатите и страхливи хора да им се връзват. Какво ви грее кой какъв е ако вие сте наясно със сексуалността си. Ако се плашиш от гейове значи има нещо гейско в самия теб. Ето аз не съм гей и грам не ми пука кой с кого се жени и какво прави. Всеки да си гледа в своето легло.

31

Зозо

преди 4 години

Да запишат също така, че Путин е пожизнен диктатор. И ще замести Ленин-пастърмата в мавзолея.

30

Анонимен

преди 4 години

България подкрепя САЩ и се дистанцира от Русия.

29

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНПрепоръчвам малко повече познания по български правопис!Честит празник!

28

Sichtpunkt

преди 4 години

Бог,семейство,Отечество-изконните ценности на българина.Ценности от които либералите бягат като дявол от тамян.Браво господин Путин,пак Русия ще спаси светаТИ СИ СЕ ОБРЕКЪЛ НА ВЕЧНО ЩАСТИЕ И БЛАЖЕНСТВО! ЗНАЕШ ЛИ ГО?

27

Анонимен

преди 4 години

В развитите и богати държави приеха единодушно истанбулската конвенция и да дадоха пълни права LGBTQ общността. Въпросът е ние на кого искаме да подражаваме?На Русия където средната заплата е 450 евро и в по голямата част от територията все още нямат асфалтирани пътища?Или на западните развити и богати индустриални държави благодарение на които постигнахме целият научен и технологичен прогрес през последните 200 години?

26

Анонимен

преди 4 години

До 123Отивай в Русия, ние сме в ЕС. Защо тикаш България при крепостни хора или така ти наредиха от посолството.

25

Ей хора

преди 4 години

И у нас са нужни промени в тези посока а и най после да станем Президентска република.

24

Анонимен

преди 4 години

Русия не е християнска, а псевдохристиянска. Русия е демонична защото още почита непогребана мумия под стените на кремъл. Руснаците си водят децата там да гледат и полагат цветя пред мумията на масов убиец, уморил от глад и терор милиони руснаци.

23

Факт

преди 4 години

Сега извратеняците и джендъритете ще оплюят хубавите намерения.

22

АнонимеН

преди 4 години

КОМУНИСТИТЕ ПЪРВАНОВ, РАДЕВ И ПУТИН ГИ ЗНАМ ТОЧНО КАКВИ ХРИСТИЯНИ СА !!!КОЛКОТО ЛЕНИН И СТАЛИН СА БИЛИ ХРИСТИЯНИ ТОЛКОВА И ФАЛШИВИЯ ПУТИН Е!

21

Да

преди 4 години

Истинска държава пример за християнския свят,браво...

20

Анонимен

преди 4 години

Всичките ви бащици са били безбожници и псевдохристияни.Мюсюлманина Александър Невски, васал на монголците, воювал срещу европейци-християни.Психопата Иван Грозни, удавил Новгород в кръв и унищожил Волжка България.Психопата Петър I, който построява Петербург върху планини от кости.Развратницата Екатерина Велика, която е имала най-малко 50 любовникаЛенин, Сталин - масови убийци, непогребаната мумия стоиПутин - ченге от КГБ, псевдохристиянинПатриарх Кирил - ченге от КГБ, псевдохристиянин

19

Да станат марсианци

преди 4 години

Каквото и да напишат в конституцията си, остава си грозната истина - путинска Русия изостава все повече. 10 милиарда долара високотехнологичен износ при 32 милиарда на Чехия и 90 милиарда на Малайзия е срамен факт. Впрочем 60% от стойността на руския износ са първични суровини без никаква преработка. Почти всичко останало - с много ниска степен на преработка. А путинофилите, платени или просто глупави, ако искат, да си го обявяват за жив бог или за крал-слънце. Това не променя фактите.

18

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е, че Путин най-после стигна до правилната представа за брака. Но всичко се случи след неуспешния си брак с Ердоган.

17

Анонимен

преди 4 години

най-мраза, бивш комунист да ми говори за православие, християнство и Бог, още повече че същия се разведе с жена си и тръгна по оная shврантия Кабаева, ама то и нашио президент не е по назад, ама нали са си т едно котило

16

Митко 19см

преди 4 години

Все едно слушам Орбан, Салвини, АфД и подобните им клонинги. А кажете, че не са пудели на Путин.

15

АнонимеН

преди 4 години

ВЪВ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ НЯМА!!!ФАЛШИВИЯ ПУТИН СИ ПИШЕ КОНСТИТУЦИЯТА КАКТО МУ СКИМНЕ!!! НЯМА РЕФЕРЕНДУМИ ИМА ДИКТАТУРА!ПОПИТА ЛИ ФАЛШИВИЯ ПУТИН РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ СЪС РЕФЕРЕНДУМ ДАЛИ ИСКАТ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КРИМ!!! НИКОГО НЕ Е ПИТАЛ!!ВЪВ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОЩЕ НЕ Е ЗАПИСАНО В ЗАКОНА, ЧЕ ХРИСТИЯНСТВОТО ИМ Е ОСНОВНА РЕЛИГИЯ !!! ТОВА Е НАГЛЕДЕН ПРИМЕР КАКЪВ ТОЧНО "ХРИСТИЯНИН" Е ПУТИН!