9

123

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА---HA HA ABE UMRAL TROLSKI PLIH,PUTIN VI RAZKATA FESOVETE SEGA TRIGNAHTE DA SE MOLITE NA NATO A PREDI TVA GI KRITUKUVAHTE CHE SA BILI BOKLUTSI EY GOLEMI DVULICHITSI STE.

8

Анонимен

преди 4 години

Русия преди владееше цяла Източна Европа, сега се мъчат някакво диктаторче да си отглеждат из чукарите с камилите. Добре че ние се отървахме от тия

7

Анонимен

преди 4 години

Отвратителна статия ! Българските журналисти са абсолютни меразвци ! Нямате грам достойнство и съвест !

6

Ludoto Lenche

преди 4 години

...narechi gi DW I ne gi obijdai poveche !

5

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХАТи си луд.ПИЛ ли си си тази сутрин хапчетата.

4

анонимен

преди 4 години

Петров, не се чудете, защото руснаците са виновни за - избирането на Тръмп, за Брекзит, за размириците в Каталуния, за отровените в Англия, за безкрайните шпионски скандали тук и там, за корона вируса, за арабските пролети, за Либия сега, за Сирия от 10 години и няма време да изброявам. А сега без майтап, от неутрален, вече съм русофил, защото само гений може да прави всичко това........., и то при оплюта и изостанала крайно иконом. страна, както казват, че е Русия?

3

Петров

преди 4 години

Ердоган ще ходи при Путин...на колене...но го бил съсипал, радват се в съсипана България.

2

Петров

преди 4 години

Значи турските еничарри също както по времето на Кримската война с подкрепата на западните диваци атакуват суверенна страна и изтребват жителите и, обаче руснаците били виновни. Абе за какви ни взимате бе, журналята?

1

Елемаг

преди 4 години

Дойче блее ,да ми обясни как Асад чисти от терористи-нема бежанска вълна.Влизат Турция в Идлиб ръчкат,появява се бежанска вълна,за която е виновна Русия?Не ви ли е срам да препечатвате такива бълвочи?