63

Анонимен

преди 4 години

До ГробокопачИскаме след тези избори БСП да се върне на власт,писна ни от тази фашистка диктатура,на нищо не прилича,преследват хората и ги убиват,както са ги преследвали през нацизма,само че нацизма свърши за 5-6 години и хората си отдъхнаха,а тука трае дълги години!

62

Гробокопач

преди 4 години

Проблемът на България е, че на най-обикновени старшинки да ръсят мозък от телевизионните канали. Вие, някога виждали ли сте умен старшина?;))) Всички те бяха абсолютни бандити, чиято основна цел бе кражбата на вещево имущество и продоволствие! Сега станаха и военни министри! Какво падение! Старшинка - военен министър, с голяма воняща уста! Проблемът е, че тия заемаха много висока длъжност, втори след ротният командир, а си беха най-простите селяни! Такива как ги замерях с кубинките, навремето;))

61

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 69Попитай фенът на Барселона.

60

Анонимен

преди 4 години

До: 65Блатото има ли дъно?

59

Анонимен

преди 4 години

До човекТи пък къде ги видя тези комунисти,бе?Аз като гледам каква фашистка дикатаура е напоследък,нямат нищо общо със социализма,па камо ли с някакъв никога не съществувал комунизъм.

58

Анонимен

преди 4 години

Като тръгнешот последното място само растеж.

57

човек

преди 4 години

*** те не са я изпускали бе, другарю Ненчев - властта!!! Кого лъжеш???С редки изключения комунисти ни управляват от 1989 г насам!!!И другарят Главен Прокурор, и той е назначен по старата, добре позната ни Живкова Конституция на НРБ!!! Докога ще търпим този комунистически терор?!?!?!?

56

Анонимен

преди 4 години

Тази държава удари дъното. Сувсем нормално е да се върви нагоре.

55

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще ритаме празни гербави манерки с кубинките!

54

Анонимен

преди 4 години

Погледнете Чехия,тя е истинска държава,защото там само БСП е управлявало,а там където са десните има само диктатура,терор,насилие,убийства и гигантски грабеж!Аз мога да гласувам за БСП,но БСП трябва също да направят нещо за да увеличат електората си.

53

Юда

преди 4 години

Страшно е вия господин Ненчев и такива като вас да вземат властта. Предатели на народ и родина. Слуги на сатаната за няколко сребърника. Подложжки на американския ботуш, сребролюбци

52

Реалист

преди 4 години

НАЛИ ТОЧНО КОМУНИСТИТЕ ,Т.Е ПАРТИИЦИТЕ СА НА ВЛАСТ . ЗАТОВА ДНЕС Е СТРАШНО . Я ГО ОНЯ ,ЛЮБОВНИКА ОТ БАРСЕЛОНА ,СЪС СТЪРЧАЩИЯТ ПАРТИЕН БИЛЕТ ОТ БКП. ЗА ПАРТИИНАТА СЕКРЕТАРКА ОТ ПЛЕВЕН ,ОТДЕЛНО .ЗА ПОСЛЕДНИЯТ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР НА БГА БАЛКАН КР. ВЕЛЧЕВ ИЛИ СЛУЖИТЕЛЯТ НА ДС ,ЧОВЕКА С ЛИЧНИЯТ АСАНСЬОР, ОЩЕ ПО ОТДЕЛНО.

51

Тройката на НКВД

преди 4 години

Перуката предател в Белене!

50

Анонимен

преди 4 години

Та отново да кажа..Ако политбюро бяха увиснали на стълбовете пред народното събрание сега да няма русофили и рушки троолове.

49

До г-н Ненчев

преди 4 години

По добре ли е ФАШИС/ТИТЕ да вземат властта ?

48

ГЕРБ-БКП

преди 4 години

Ами страшно е ! Затова имаме ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ .

47

И тоя е марсианец

преди 4 години

Какви комунисти му се привиждат в БеСеПе-то? Същата клиентелистка неолиберална партийка като гробаджиите. Но за цвят, нали са в ПЕС, трябва да пробутват толерастия и джендърастия. Иначе са си същите корумпета, връзкари, уреждачи, далавераджии и аферисти.Бъзе го е от конкурентната мафия човечето.А иначе си е страшно комунисти да вземат властта, вярно е. Гледам им сеира последните 30 години - и те не знаят на кой свят са, само предъвкват догми от средата на миналия век. Маргинали отвсякъде.

46

ехее

преди 4 години

аз още немой да разберем кои са комунистите !?

45

ТОЯ ТРАКТОРИСТ

преди 4 години

от ТКЗС-то беше МИНИСТЪР на ОТБРАНАТА.... ЕКСПЕРТ...

44

ДОКАЗАН ПЛУЖЕК

преди 4 години

готов да мине под американски ботуш, само за да си запази жалките парички от гешефти