35

Вярно е

преди 4 години

С влизането на България в Еврозоната влизаме и в клуба на богатите !

34

Анонимен

преди 4 години

Е да естествено.Той ще забогатее щот планират да дръпнат към 100 млрд кредити и да строи метро и магистрали. А вие ще изпукате от глад.

33

Оставка

преди 4 години

За смях сме станали заради него. То се води разследване срещу него за пране на пари, което е висша форма на корупция и то в Стара на ЕС, а е тръгнал да разяснява. Да си даде оставката. За еврото трябва референдум, защото сегашните управляващи, представляват само себе си. Те даже не могат да представляват и половината от населението на страната. Да си ходят. Вадят се още доказателства за Барселона.

32

24,

преди 4 години

а защо да пада борда?Освен ако Баце нарочно не го срути.

31

Анонимен

преди 4 години

До Туризъм 29А доходите- заплати, пенсии, спестяванията ЩЕ СЕ СТОПЯТ С 50%.Досега бяхме на ръба на пропастта, вече политаме към дъното на пропастта.Управляващите ще "усвоят" валутния резерв и ще са доволни.Колко беше валутният резерв?

30

Анонимен

преди 4 години

Боко трябва да бъде съден от съд-кенгуру да види какво е на противниците му.Съдът-кенгуру е термин, използван за описване на съдебна система, която пренебрегва признатите норми на правото или правосъдието, която е предубедена срещу подсъдимия и когато решението срещу обвиняемия обикновено е предварително определено. Съдилищата-кенгуру не следват необходимите съдебни правила и процедури и се провеждат само като формалност.

29

Ром"с

преди 4 години

Рефендум за напускане на НАТО,Референдум за излизане/влизане - ЕС,Референдум за Южен поток,Референдум за АЕЦ-Белене,Референдум- работна седмица по 4 дена и по 6 часа ,Референдум за заплата 2000 лв минималната,Рефендум за намаляване на цгарите на 1 лв,Референдум за цената на сиренето по-1 лв ,Реферндум за безплатно кафе по заведенията!... Избриаме управници които трябва да знаят по-добре от нас какво е добре за бЪЛГАРИЯ,а това че те не са тези -това си е наша вина ...

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24Вие от ГЕРБ не разбрахте ли, че НЕ се хващаме на вашата въдица , че щял да падне борда, че ако падне ББ, нямало кой да поеме юздите и т.н.Стига си измисляхте пропагандни опорни точки!Стига ни всявахте страх!Стига ни внушавахте, че вие сте единствени и незаменими!Отвратително е!

27

До 20

преди 4 години

Завивай се нощем,бе човек.Я как си простинал.Ще се присъединим към клуба на богатите?Ха,ха,ха!Най-бедната страна в ЕС-в клуба на богатита!?Те няма да ни вземат,бе.На кой му трябват мизерници в богатия си клуб?Такова нещо никога не се е случвало.И не случайно се нарича "Клуб на богатите".Аман от промити мозъци.

26

Хахахааааааа

преди 4 години

Браво Боци Бой на *** докато дишатНе трябваше да им даваш президентството.Но следващия път да ти е за урок. Никаква влас на бсп/бкп докато потънат в небитието .

25

Туризъм

преди 4 години

Няма ли да е добре за туризма? Ако сме в евро, няма нужда да обменят пари чужденците или българите в чужбина, когато ходят там. Това е един + дет се сещам. Някои викат, че цените ще станат 2х, но сега никой не спира бизнесът да ги направи двойни. Просто никой няма да купува. Я направете хлябът 1 лв, 1 евро, та да видите, колко пенсионери с 100 евро пенсия ще го купят. Цените ще са приблизително същите като сега.

24

Анонимен

преди 4 години

Тук в Саарбрюкен при вкарване на еврото цените ги обърнаха в евро едно към едно. От една дойче марка в едно евро. Също и заплатите от 2000 дойче марки в 2000 евро и народа не усети разлика. Но при вас с този валутен борд ще изгубите половината си заплата. Вашите ненаситни търговци хляба от 1 лв ще го обърнат в 1 евро вместо 50 евроцента.Което струва 5 лв ще стане 5 евро и така нататък. Но заплатите ви от 1000 лв ще станат 500 евро което ви реже наполовина. Но това никой няна да ви го каже.

23

До 20

преди 4 години

Как ще се присъединиш към клубът на богатите с доход под 100 000 евро на месец? Само с приказки не става. Те могат да те наемат като гастарбайтер но не и да се присъединиш към клубът на богатите с 500евро заплата. Как ги виждаш нещата, да не си пиян от петък още?

22

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с РЕФЕРЕНДУМА?Защо се потулиха нещата?

21

Анонимен

преди 4 години

Спокойно,до 6 г няма да има ни евро ни ЕС.Австрия,Швеция,Дания иХоландия напускат до 1 г.Ще има референдуми там за оставане в ЕС скоро .

20

Анонимен

преди 4 години

тука съм съгласен с него,по-добре международна валута,отколкото регионална,освободена от валутния борд,ако борда падне,кво прайм,колко и каква ще е инфлацията,никой не знае,всяко едно правителство може да реши да печата нови банкноти и инфлацията фръква

19

мак

преди 4 години

Клъвнахме вече, с евро всичко ще се оправи. И най-важното, бб ще задоволи личните си амбиции. Ама какво разбира той? Да каже, какви неизгодни за българия клаузи има, та да знаем всичко, а не само това, за което мечтае този и за какво му е удобно да говори.

18

Анонимен

преди 4 години

Целта на това активно мероприятие е да се освободи резерва от 40 милиарда лева,който сега крепи борда,за да може боко да си ги изхарчи за свое и на шайката удоволствие.

17

Да

преди 4 години

Прав е ББ и за радост никой не може да спре България да приеме Европейската валута и с това просперитета и развитието на страната.Въпреки съпротивата на Москва и нейните лакеи *** и олигарси в страната. Родината ни ще се присъедини към клуба на развитите и богати страни.

16

Чакалнята на Борко

преди 4 години

Не, не е добро.Не искам заплатата ми да е 400 ЕУРО, а цените да са закръглени към по-високата стойност.