19

Анонимен

преди 4 години

Ще приключи, като измрете и си погребете смешната идиология :)

18

Totenkopf

преди 4 години

Само по лицето му ще познаете един алкохолик, който обича да пие боряшник и самагон, нагла и корумпирана физиономия, смятайте какво е направил за да го заточат тук в бантустана при цар Бокса II приятелите му, от върхушката Кремъл, трябва незабавно да бъде изгонен от страната и да се скъса всякакви дипломатически отношения с болшевишката зараза. О времената на хуните и монголските племена, Европа не я е грозяла такава опасност. От едно наркоманизирано кърваво джудже и кликата азиатски хардлайнери

17

Анонимен

преди 4 години

Ти ли ще кажеш какво трябва да приключи ве ей да не си си у вас ай с иктир ти ги гониш те пак наглеят

16

Анонимен

преди 4 години

Борисов постави на колене великата ви русия и дребния диктатор. Молят се пияниците дано не стане гаф с турски паток, иначе глад и мор.

15

Анонимен

преди 4 години

Макаров превърна България в разграден двор на руския шпионаж.Вън от България !

14

Анонимен

преди 4 години

България е между чук и наковалня, имаме нужда от газ, въглищата на Перник не я заместват и трябва да се подмазва на съюзниците си. На ЕС че няма да горим въглища вместо газ, на САЩ, че не харесваме Русия, така че братята руснаци просто да простят, защото е известен факт, че САЩ не знаят какво е прошка.

13

inatut

преди 4 години

Дори само заради тома че подкрепихте избиването на десетки хиляди българи след 09.09, че ръководените от вас неграмотни главорези превърнаха държавата ни в затворен конц лагер, че ни откраднахте златото, че ни взехте архивите и не на последно място, че създадохте македонската нация и откъснахте децата от майките им, дори само за това нито един руски айдук не трябва да пристъпи в пределите на нашата Татковина, а ти, куче, трябва да си заминеш с плуване от камчия до сочи..

12

минувач

преди 4 години

Изпуснахме Питомното - сега ще гоним Дивото - както е казал Народа!Само да попитам - по колко сме купили Американската газ която ББ се похвали че сме внесли? Щото забрави да се похвали за цената? А той е един 'скромен'...

11

Анонимен

преди 4 години

България е в пъти повече пострадала от английски фашисти обаче все пропаганда за руски посланици. Сайт за англосаксонска пропаганда.

10

Анонимен

преди 4 години

До; ВъпросАбсолютно си прав! Точно така.

9

Анонимен

преди 4 години

вън руските поробители от Волжка България!

8

Анонимен

преди 4 години

Руската наглост е безгранична.Първо отричат изгонените да са били шпиони, а сега Макаров в прав текст признава, че са шпиони и същевременно заплашва да не бъдат залавяни !

7

ВЪПРОС

преди 4 години

Не мога да разбера защо САЩ са против развитието на България ?Защо затвориха два блока на АЕЦ Козлодуй ?Защо спряха Южен Поток , АЕЦ Белене , Бургас - Александруполис (Големия Шлем за България ) .Колкото и *** да се противят ще ви кажа - моето мнение - ако тези проекти бяха станали , България щеше да е 12 милиона човека и Въздуха щеше да е чист .

6

стоп

преди 4 години

Опитите за убийство на български граждани от руснаци трябва да спрат.

5

Браво Г-н МАКАРОВ!

преди 4 години

Браво на Г-н Макаров всичко което каза е самата истина в предаването на ония полу индиец, полу пакистанец Светослав Иванов в 120 минути!

4

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Москва нека да продължава да вярва, че Бойко е "наше момче" и ще има още доста разочарования да претърпи.Ако в Кремъл не вярват нека попитат МВР, мутрите, Сретан Йосич, Цветан Цветанов, Божков ...Всичките тези по един или друг начин са били предавани от Тиквата, след като са го смятали за свой приятел.

3

Анонимен

преди 4 години

абе гонете го тоя бе, какъв та ще се изказва по медиите, та ще ни дава акъл, аре чемодана и Масква

2

Анонимен

преди 4 години

Макаров заплашва ли ?Вън руските шпиони от България !

1

Сержант

преди 4 години

Нашите вече взеха да се пренатягат. Не отиват на добре нещата.