20

Бяла държава

преди 4 години

Такива платени негативни изследвания срещу Еврото ще се увеличават с приближаването на влизането на България в Еврозоната ! Ставаме Бяла държава и на българофобите това не им харесва !

19

Анонимен

преди 4 години

Левът е толкова стабилна валута, че падне ли валутния борд и рухва...

18

Българина

преди 4 години

Референдум направиха в Англия, ето и Русия, явно и Итали за броя депутати. А ние сменяме националната валута БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ! Отделно че приемането на еврото ще освободи резерв от 43 млрд лв, които дори в Конго ще има някакво обсъждане как ще се харчат! Шайката ни разказва играта

17

Анонимен

преди 4 години

От толкова стабилност сме най-бедната държава в ЕС. Да живее лева

16

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНТака е.Борисов е виновен за ЖанВиденовата хиперинфлация.

15

селянин

преди 4 години

до 3 да си комунист не беше лошо цел живот съм ял и пил на дръжавни софри почивчици ( ама не кат простолюдието на слънчака или златните) на ревиерата малдивите малко охота рибалка приемчетаего ся съм на 70 и кусур кръвното ми е 120 на 80 пша и още заглеждам булките

14

gf hf mf :>

преди 4 години

Чудесно, минималната заплата ще стане 305евро, а пенсиите ~110евро... готино звучи, а? :)

13

АнонимеН

преди 4 години

БОРИСОВ ИСКА ДА ПРЕМИНЕМ НА ЕВРО ЗА ДА СЕ ОСВОБОДЯТ БЛОКИРАНИТЕ ПАРИ НА ДЪРЖАВАТА КОИТО И ДАВАТ СТАБИЛНОСТ ОКОЛО 40 МИЛИАРДА ВАЛУТНИЯ БОРД ЗАБРАНЯВА ТЯХНОТО ХАРЧЕНЕ!!!ТОВА Е ПРИЧИНАТА БОРИСОВ ДА ИСКА ЕВРОТО ЗА ДА МОЖЕ ДА ИЗТОЧИ ДЪРЖАВАТА НАПЪЛНО!!!

12

Анонимен

преди 4 години

И цените ще скочат, и заплатите и доходите. Така е устроена пазарната икономика. Но ще бъдем една идея по-добре с евро, най-малкото ще тсанем част отединнна територия с по-добро качество на живот. Не слушайте народа. Той винаги греши, защото му липсва образование, познания, опит в съвремието. Аз като чуя какво казват обикновените хора, правя точно обратното, и никога не съм грешил.

11

Анонимен

преди 4 години

Който има спестявания в левове да ги обръща в евро докато е време, ще после ще има бау и хиляди изгоряли! А и един милиони дългове изведнъж ще станат хиляди в евро, доста удобно ще е за някои!

10

Анонимен

преди 4 години

Елитно проучване - щом в интернет казват как да не вярваме. Клозетни медии станахте само сензационни материали търсите

9

Анонимен

преди 4 години

Махнете валутния борд да си видите лева. Един хляб ще удари 10 000лв. сигурно.Единственото спасение за окрадената ни държавица е еврото и европейските банкови стандарти.

8

Анонимен

преди 4 години

Не искат еврото защото знаят че цените ще се покачат двойно.За доходите -друг път и най-вероятно няма. Това какво обясняват разни експерти няма значение всеки може да попита свои приятели,познати и роднини живеещи в ЕС.Как е било преди еврото и след него.Всички казват едно и също.Сериозно повишаване на цените.

7

АнонимеН

преди 4 години

СТИГА ГЛУПОСТИ!!!ЛЕВА Е ВЪРЗАН ЗА ЕВРОТО!! СТАБИЛЕН Е ЩОТО Е ВЪРЗАН ЗА ЕВРОТО :DАКО БЪЛГАРИЯ НЕ БЕШЕ ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД СЕГА ЩЯХМЕ ДА СМЕ В ХИПЕР ИНФЛАЦИЯ ЗАРАДИ БОРИСОВ!!!

6

ЧЕРНА ПАНАМЕРА

преди 4 години

най добре и сигурно е да влезем в ЧАКАЛНЯТА и да сме си с ЛЕВ още 20години за да се развием още...без чакалнята утре пада борда и айде 3лв за евро пием вода

5

Анонимен

преди 4 години

Тиквата много малко го интересува мнението на някакви си там 50% ...Той ще си направи както иска и вие овце нищо не можете да направите, нищо!

4

Анонимен

преди 4 години

Разбира му на *** празната кратуна от валута.Плашат го, за да не приеме еврото, че иначе сценариите като КТБ ще са невъзможни, защото всички банки ще трябва да се отчитат на Европейската централна банка и червените башибозуци вече няма да могат да фалират банки.

3

Щерю

преди 4 години

Комунистите в БГ имат нужда от запазването на лева - извличат от това печалби...

2

селянин

преди 4 години

евро лев все тая на мен бай ви Тошо ми е дал 2-3 куфарчета с доларес осигурени сме до пето колено

1

Анонимен

преди 4 години

Народът ще получи поскъпване в евро, а властта ще получи резерва на БНБ в евро за харчене.