17

Анонимен

преди 4 години

Боко надмина комунистите и почти закри държавата.

16

ПроСоТо

преди 4 години

и това го казва ГОРДИЯ ЧЛЕН НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА партия,лицето ...?!?!Без капчица срам,или угризение на съвестта!!..И Аланкоолу,вече 30 години затъваме ЗАРАДИ ТАКИВА КРАДЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ като теб!!!.................ама какво ли са тръшкам?!..Та на тоя не само видът му е на ..един от един определен етнос,но и поведението и бръщолевиниците му..Ленторезача на Републиката......а ние,ние сме..."дъските",които Черноколанестия троши на поразия..

15

Аз

преди 4 години

Казно от пост комунистическия охранител на Тодор Живков,порното е на ниво.

14

Самаел

преди 4 години

На тати дяволето Бочко сладичък!Как хубаво мъчи да заблуди раята, че преди комунизма у Софето е било като в Париж и в Лондон! Как хубаво си мисли, че раята е забравила кой си бранеше членската книжка от БКП и нещеше да се деполитизира! Ха така, само така се става голям дявол!

13

Анонимен

преди 4 години

Защо не напишете какъв беше Борисов през 1989-та и останалите от ГЕРБ?Ще бъде интересно за читателите.

12

Анонимен

преди 4 години

Бате Бойко направи БГ дупка ама иначе някой бил оставил пропаст. Помните ли за случая в който искаха да върнат бежанци от Белгия обратно в България и единия се скри а другия се самоуби!

11

Ало, Ваню

преди 4 години

Тоя е в Будна Кома. Сам се хвали с партийната си книжка от БКП и твърди, че не е болен от СПИН/Рак

10

Анонимен

преди 4 години

Oooo, iztochenite ot komunisticheskite armeiski generali narodi...ooooo, tuka ima, tuka nema...oooo...Darinke, kak si artistke? Pensioniraha li te agentite?

9

Анонимен

преди 4 години

Защото вие комунистите окрадохте целия 45-годишен труд на бг народ,а сега еврофондовете,които обаче народа ще връща.

8

Анонимен

преди 4 години

След комунистически запъртъци като Боко ефенди трева не никне.

7

Анонимен

преди 4 години

Правилно реформиран комунизъм какво направи в Китай,б'унако крадлив?

6

Анонимен

преди 4 години

Този вече не мога да го определя като наглец, а като завършен про'стак ! Управлява България съвсем по "правилата" и "указанията" на БКП / с данъци и обещания /и като се изтъпани пред камери или микрофони започва с лъжи, измами, увъртания и забравя веднага какво е говорил преди минути например, просто това е едно НИЩО избрано от НЕЩО което наподобява на хомосапиенс !

5

Анонимен

преди 4 години

Тиквата, сега ще се оправдяваме с комунизма ли, бе дюмбелиннн майчин? Една Германия как която беше срината до основи през ВСВ за 30 години стана икономика и с инфраструктура номер едно в Европа, а на нас вече 30 години все комунизма ни пречи? Пречи не комунизма, а такива като теб, които ограбиха народа и натрупаха милиарди в личните си банкови сметки.

4

Ludoto Lenche

преди 4 години

.ha ha ha haaaaa ...Tozi e nai-dobre da ne pravi izkazvania !!! I da ne pipa nishto ! ...Samo da nahrani kucheto ...kakto " Injner Ganev " !!!

3

Анонимен

преди 4 години

Само ГЕРБ и Бойко Борисов!Най-успелият политик от Прехода до ден днешен!

2

Анонимен

преди 4 години

неспособността на управляващите доведе до това разделение. за 30 години хората чудеса правят, тук все в негативна посока.

1

Анонимен

преди 4 години

а той прощавайте какъв беше - не комунизмът вече ни е виновен, ние сме си и той като дългогодишен управляващ. Стига е прехвърлял вината, да поеме отговорност, не само на думи.