53

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ = ЕвропаБКП/бсп = Азия

52

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

На Иисус, мутри никога не са му трябвали. Сряда и петък постиш ли или ядеш агнешко?С тоя дебел врат на мутра ми приличаш, а не на християнин, който пости и се разкайва за греховете си. ***, пробвай да искаш евхаристия? Това да не е папата!Колко дупки на пътя причиниха смърт само тази година хора? Така ли се прощава убийство?С тия перки по улицата, колко кръв имаше? Само тази седмица умряха двама велосипедисти. Кво става с велоалеите?Просто си некомпетентен. Причини много вреди и с-м-ъ-р--т

51

Анонимен

преди 4 години

Анонимен, родена съм и израснала в центъра,живея под наем заради други причини. 40 ГОДИНИ съм живяла в София. Родителите ми са кореняци софиянци и са погребани в Централните гробища. Имам даже гроб за вечни времена там. Където са погребани родителите ти-от там си!

50

Анонимен

преди 4 години

Направо цъфнахме и вързахме за 10 години, но според Евростат сме на последните места по всички показатели. И тоя като Е. Захариева лъже и маже. Икономика с вдигане на данъци и такси не расте. Да не говорим за корупция, правосъдие, здравеопазване и т.н Напредък имат всички във властта, за останалите просто високи сметки и ниски доходи

49

Анонимен

преди 4 години

Член на БКП да се снима пред икона и да иска прошка?! Ето това се казва безбожна наглост!

48

Приятел

преди 4 години

-Тикваров ,ти самият си грешка.Грешка ,за която ще плащат и внуците ни.Няма място до което да се е докопала крадливата герберска ръка , и да не се е съсипало всичко.След всеки герберски градеж или ремонт избухват скандали , а построеното се съсипва ,въпреки че са похарчени тройно повече пари.Крадете от всичко ,навсякъде и по много.Такова крадене историята не помни.Дано се задавите!

47

Анонимен

преди 4 години

И какъв вярващ е милиционерчето мутра с червения конец на ръката.Няма ли кой да му каже, че връзването на червен конец е езически обичай и е в разкол с християнството.

46

Той не е вярващ

преди 4 години

Ако беше вярващ трабваше да е довършил отдавна делото на Божидар Димитров, лека му пръст да възстанови Базиликата в Плиска. Иначе първи беше там като бликна водата и за 1150 г от Покръстването. Всъщност прави обратното. Този месец отказали проекта за възстановяване Златната църква в Преслав. Толкова по темата с иконата зад него!

45

Анонимен

преди 4 години

Да живее вожда и учителя на българския народ Бойко Борисов. Най-великият вожд и учител след другарите Димитров, Червенков и Живков.

44

Анонимен

преди 4 години

Тъ пчо и прокурорчето дето си назначи няма да те спаси.И ти, и селянката ти от Белчин баня, с която заедно опропастихте София сте пътници.Както и цялата ви крадлива Шайка.В неделя ще ви изринем на бунището на Историята. Този път завинаги.

43

Винету

преди 4 години

Време е за пенсия. Аз казах, хау!

42

Анонимен

преди 4 години

На всички общини които дължат пари .Бившите кметове не бива да бъдат допуснати да кандидатстват,значи управлявали лошо независимо от коя партия са.

41

Анонимен

преди 4 години

Борисов, ние не чакаме от теб молба за прошка, а политическата ти епитафия. Сегашното ти изказване е не намясто и не навреме.

40

Анонимен

преди 4 години

Предпочитам да прощавам грешките на европейска партия ГЕРБ, отколкото предателството на азиатската партия БКП/бсп !

39

Анонимен

преди 4 години

ПРОШКА СЕ ДАВА САМО СЛЕД ЧИСТОСЪРДЕЧНО РАЗКАЯНИЕ!!!ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА КОМУНИСТЕ, ВЪРНИ ЗАГРАБЕНИТЕ НАРОДНИ ПАРИ И ТОГАВА ГОВОРИ ЗА ПРОШКА!!!НАГЛЕЦ!

38

До Веси

преди 4 години

Ти от кое село се довлече в София да ми хвалиш селянката от Белчин, а?!

37

Анонимен

преди 4 години

27 що не си в училище или не проверяваш домашни ми тролиш в работно време за диктатора!

36

Анонимен

преди 4 години

Исус го гледа смразяващо от иконата!!! Най-тежкото наказание е от Бога!

35

Българче

преди 4 години

2... във всеки Негов коментар ако откриете 2 (цифром и словом - две) сложни изречения, свързани по смисъл...2, не повече, 2...

34

Българина

преди 4 години

Ако върнеш избягалите 1 млн българи по твое време и както и родените още толкова небългари за същото време. Е тогава ще ти простим за всичко. Не можеш нали?