56

Анонимен

преди 4 години

Турците не се награбиха и не се наубиваха.И най-големите хвалби са им, колко много са убили.

55

заповед!

преди 4 години

Според лондоснкия мир от 1913 границата на България с турция е до линията Мидия -Енес. ***-на изток от линията Мидия -Енес!

54

Анонимен

преди 4 години

До АЗ ПЪК 34Що не възродиш първо себе си? Като толкова много ти харесват възродителните процеси, започни от теб самия! В духа на евроатлантическите ценности си смени името на Том, Алън или Саманта, Кейт, ако пък клониш към Раша, се пиши Афанасий или Игор, а може би Маша. Възраждай се!

53

ГЕРБ+СДС+ДПС+ВМРО

преди 4 години

това е новато 20 на ТИКВАТА. А да не забравяме, че СДС призна и легитимира ДОГАН с ДПС. После турците бутнаха от власт СДС и се заиграха с БСП. Това ги в БСП съсипа окончателно. Добре, че Станишев го махнаха, дето се прегръщаше с ДПС и им се извиняваше като лакей. Борисов също не го чака нищо добро. Въпреки, че бяга като дявол от тамян да се знае за връзите му с ДОГАН и ПЕЕВСКИ

52

Гробокопач

преди 4 години

Картата е реална и е част от стратегическите офанзивни планове на турската армия. сега, обаче, спрямо България, те няма да са с оръжие, а чрез изкупуването на земята, която вече е в техни ръце. Навремето, когато с еборихме срещу продаването на българска земя на чужденци имахме впредвид именно англичаните и турците. свободната продажба на земя е много силно оръжие за отнемане на територии, и то особено много допбре работи на Балканите. Българите бяха Будали, акълсъз будали!

51

най-разумното

преди 4 години

До ТУРКОФИЛИТЕТурция и Русия да си поделят Княжество България и Источна Румелия!!! Разгеле!

50

Анонимен до 21

преди 4 години

И пак болни мозъци ръсят простотии, един път не казахте че си нарязахме ракетите, и си унищожихме армията заради американците. Това е абсолютната истина сега може да се появява всякаква карта, видяхте какво направи сащ със своите партньори Кюрдите изостави ги, същото ще стори и с нас. Целта на сащ беше да ни скара с Русия и го постигна. В момента сме жертени агнета просто чакаме да ни дойде времето .

49

Хм..

преди 4 години

Аз с удоволствие бих живял в тази част на страната, която е прочистена от русофили, руско влияние и политици...явно е дошло време за сепаратизъм, пък да видим коя част ще живее по-добре...

48

хайде, де!

преди 4 години

До истина еОткога турците чакат да си върнат окпираните от руснаците теритирии..........

47

А ПА ТОЯ

преди 4 години

Какви атакисти бре. Я виж колко плюсчета събира идеята да сме част от ТУРЦИЯ. Това кой го цъка....

46

Анонимен

преди 4 години

е дайте линк към профила де :)

45

681

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ няма да загине. Преди това ще се простим с националните предатели. По един или друг начин

44

Анонимен

преди 4 години

До МЕСТНИТЕ ТУРЦИ 24Кой защитава Тр тук в сайта? Сайтът е пълен с атакисти и други патриотари, които се правят на жертви и внушават паника сред четящите, че Тр идела да ни завладее.

43

Анонимен

преди 4 години

3 ДЕНА НИ ЗАНИМАВАХА С 20 РАСИСТА,СЕГА ОЩЕ 3 ДЕНА С ТУРСКИ КАРТИ ПУБЛИКУВНИ НЯКЪДЕ СИ. КАКВА Е ТАЗИ ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИ,СВЪРЗАНА С ГЛУПОСТИ,А НЕ С РЕАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИНА ХОРАТА ПО МЕСТА. КАТО МИНЕ ТОВАС КАРТАТА СЛЕД 3ДНИ,ЩЕНИ ЗАНИМАВАТ С РОМСКИТЕ БЕЗЧИНСТВА И ТАКА ДО 27 ОКТОМВРИ.

42

668

преди 4 години

България 1943г. 6 милиона, 2019г. 5 милиона. Турция 1943г. 18 милиона , 2019г. 90 милиона.Изводите за вас.

41

Я ДА ВДИГНАТ РЪКА

преди 4 години

всички тук, дето искат да ни присъединяват към ТУРЦИЯ

40

Бай 100ян

преди 4 години

Само всеобщата умраза и единна позиция спрямо тази утрепана държава може да ни спаси от нейното присъствие на географската карта. Точно това е пътя! Нека Ердоганските провокации да продължат и в един прекрасен момент да излезнат от констрол!

39

Анонимен

преди 4 години

Каквото каже Ердоган - това ще е.Все пак той държи коза с 40-те милиона бежанци.Ако реши да ги пусне, не само БГ, но и целия ЕС утече в ка нала.

38

Анонимен

преди 4 години

Расизъм

37

Анонимен

преди 4 години

Тази карта не е отсега. От доста време такива се появяват в интернет. Имаше и наша карта с Македония, Източна и Западна Тракия и устието на Дунав. На Балканите, в общи линии, всеки си чертае границите както му харесва. От турците с оглед на съвремието можем да искаме да сме добри съседи и да се отнасяме с известно подозрение, всеки знае защо. И да не гледаме в чуждото канче.