45

Анонимен

преди 4 години

до 49,що пък да няма фенове на Царя.

44

ноби

преди 4 години

важното е , че от теб се оттървахме

43

Паисий

преди 4 години

Нашият човек бил "легитимен суверен" ?!?!?!Е как ще си такъв като България е република?

42

Анонимен

преди 4 години

до 45,ква криза, бе. Това си беше златен век, парите валяха тогава. За разлика от Жан, когато заплатата беше 3 долара.

41

Анонимен

преди 4 години

Както виждаме по коментарите Царят си е прав. 30 години по-късно е пълно с фенове на соц-а. Бращолевят, че имало монархофашизъм и всякакви такива измишльотини. Абе комунистчета. Когато някой е терорист (а комунистите 1923-1944 са били точно такива) не е ли нормално да е репресиран, преследван и убиван? Като комунистите са взривявали църкви пълни с хора, не е ли нормално да има репресии срещу тях? Фашизъм било. Промити ***.

40

Анонимен

преди 4 години

А ние още не можем да излезем от кризата в която ни вкара. И бял ден да не видете ти и соломон паси заради унищожаване на армията ни.

39

Анонимен

преди 4 години

Ролята на гражданското общество със сродни интереси ще бъде успокояваща, а ти си катастрофа за народа.

38

Анонимен

преди 4 години

Както Батемберг беше сменен със Сакскобургготски, така и сега ако решим да се върнем към монархична система на управление, може да се търси нова династия.

37

Анонимен

преди 4 години

Плюете, ама фактите са, че трудни и непопулярни, но необходими реформи могат да се направят само от хора на които не им трябва всеки 4 години да се правят на палячовци за да може една тълпа от полуграмотни роми и пенсионери да ги преизбере. На много реформи им трябват десетки години за да дадат ефект. Примерно при инвестиция в образование, ефектите не си проличават в рамките на един мандат.Затова аз съм напълно за това България отново да бъде монархия. Не обезателно отново под същата династия

36

Анонимен

преди 4 години

За 30 години св настаниха много като този във властта и бизнеса и ни съсипаха като народ и държава. Не трябва да им позволяваме повече да вилнеят безнаказано!

35

Анонимен

преди 4 години

Празни приказки. Видяхме какво постигнаха две поколения, радетели на другата идеология.Очаквайте нов завой.Да не забравяме че и дядо му се омраза по същия начин. Който не си вади поуки от определени събития, ще ги повтаря. И наследниците му, и целия народ.

34

Футуролог

преди 4 години

Симеон Сакскобурготски е путинист на заплата при Николай МалиновНе е майтап тъй като подозира че престолонаследника на него си е пречукан от западни службиТа значи Путин мразел МарксМожеНо за Николай Малинов не го знаех

33

До 29

преди 4 години

Даскале, защо *** абортирахте 6+ милиона българи? Римляните защо не ги пратихте в Сибир с турците? Какъв е тоя златен век бе. Вие не успяхте и да удвоите популацията на България. Некадърници.

32

трайчо

преди 4 години

този за какво се обажда. Неговия род не е български и никога не е служил на интересите на България и българския народ. Заради алчността на това семейство сме в това положение. Да не занравяме, възхода на комунистите започна благодарение на двете национални катастрофи причинени от тях през 1913 и 1918 год.

31

Анонимен

преди 4 години

Крадлив дедо пак изпълзя. Тоя път коя резиденция иска да му подарим, че да е изиграе на комар?След като излъга българите, та го качиха на власт, а после в съдружие с ДПС и БСП окраде държавата за 800 дни, какво иска?!

30

Монархист

преди 4 години

Закривай президентството, искаме си Царя!!!

29

Анонимен

преди 4 години

До ДаскалаДаскале да не спал отвит на течение?

28

Даскала

преди 4 години

Големия на проблем драги Симеоне на България е , че монархофашизма тури траен отпечатък на нашето общество и допусна фашизма да вилнее от 9..юни .1923 г. до навлизането на Съветската Армия!И днес има последователи на монархофашистите , техните издънки , които надигат глава , правят факелни шествия , обединяват се с мафията , завладяват медии и издания!Това което стана на стадиона с Англия и пълната пасивност на полицията това е ПРОБЛЕМ !

27

Футуролог

преди 4 години

Народна Република България имаше някакви достижения все пак въпреки некадърника Тодор Живков и само благодарение на истинските и големи шефове Никита Хрушчов и Леонид БрежневСССР е грандоманска мегаломания включително и за пари та нищо чудно да е верно че Брежнев се напил на лов и ни опростил сума от дълг близо половин МИЛИАРД долараЧуждия им емигрант Карл Маркс е живял като СУЛТАН при англосите като няма нито 1 ден трудов стаж и като гледал как англичаните бачкат в заводите се вдъхновил

26

Анонимен

преди 4 години

Ето сега са и 2 генерала с 1 войвода начело и пак не върви