35

до 35

преди 4 години

Само, че Турция не мисли така:) Прочети мнението на Турция които сравняват СУ-35 и шайгите Ф16

34

Анонимен

преди 4 години

Добре няма да са руски самолетите. Нека са американски. Но защо старата каруца Ф-16, 4-то поколение, с технологии от 70-те години?! И то на цена 250 милиона.5-то поколение Ф-22 струва 150 милиона. Дори за обучение на пилотите пак няма да стигне бомбастичната цена от 250 милиона.Аааа, сетих се - трябват кинти за лобизъм, за под масата и за нашите хора. Споко, той БГ данакоплатецът ще плати както винаги.

33

Анонимен

преди 4 години

Съпротивата срещу най-неизгодната сделка била "подла"... интересно. Тази сделка е меко казано престъпна срещу България

32

Анонимен

преди 4 години

Подла съпротива на цял един народ...

31

Анонимен

преди 4 години

Специализирани издания сравняват МИГ35 с Ф22 и Ф35, а ние купуваме Ф16 на безумна цена с предплащане от 100%.Не се изкушихме да закупим по-стари изтребители. Можехме да дадем парите за пенсии и заплати, но нашата армия заслужава най-доброто. Подло беше, че ни обвиниха в лобизъм, каза Бойко Борисов.Надявам се за тази сделка един ден заедно с финансовия и МО-то да си понесете отговорността.

30

Зозо

преди 4 години

Комунягииии, сънувате ли Бойко :))))))))))))))))))))))))))Май сънувате и Джамбаза, че ще иде на балотаж в София :)))))))))))))))))))

29

Анонимен

преди 4 години

Естествено че ще има съпротива плешив крадецо, след като дадохте милиарди пари на данъкоплатеца за 40 годишни корита, при положение че другите страни за тия пари купуват свръх модерния Ф35!Това беше измамата на века, и най-високата цена на която някога американците са продавали Ф16 в цялата история

28

До Анонимен 22

преди 4 години

Дреме им на американците, кой ни упавлява. Нали цунаха пАрсата. Сега ние ще гоним Михаля с тези фърчила

27

баба мара

преди 4 години

ако не си в нато и ес значи има корупция а защо падат правителствата на страничленки от добър живот сигурно с 8 самолета не решаваме нищо срещу 3000 насултана само мирен договор с русия ще ни спаси пример сащ и кюрдите в сев сирияи да не забравяме че сме в нато и ес без референдум стоп на македония за ес и нато

26

Анонимен

преди 4 години

Хората разработват 6-то поколение самолети, ние купуваме 4-то поколение моралнос остарели хвърчила. Това ако не е държавна измяна. В нормалните държави падат глави и се стига до затвор за национална измяна - КТБ 4 милиарда откраднаха, сега 3 милиарда за самолетите. Почвам да си мисля, че тоя мишкуващ народ наистина си заслужава мъките.

25

ОБЕКТИВЕН

преди 4 години

"това,което постигнахме - да признаят историята ни,от премиера Нетаняху до организации,да признават какво е направил българския народ за евреите. Не само да го признават,но и да го говорят и рекламират.Това не е лесно".Как ли е превела преводачката тази какафония от думи? Какво си постигнал с македонците?Едно голямо нищо.След години ще се говори за национално предателство спрямо историята ни,но важното е сега да се пъчим пред американците.

24

Анонимен

преди 4 години

Че има съпротива има! Но чак пък подла?! Съпротивата е.че тия самолети които ще получим след 5 години.И са проект от 70 сте години на миналият век.Можехме да ги вземем на половин цена При по сериозни преговори! Ама НЕ! И кой те излъга че са " най доброто"?!!!-:) Разбирач бе!-:)

23

Анонимен

преди 4 години

борисов борисов...това че ни продаваш не означава че ще се харесаш на краварите - НИКОЙ НЕ ОБИЧА ПРЕДАТЕЛИ И МАЙЦЕПРОДАВЦИ....

22

Анонимен

преди 4 години

Сигурен съм, че и американците ни се чудят и не могат да си обяснят как е възможно подобна личност да е премиер на държава.

21

от два гьола-никъде

преди 4 години

Далеч сме от руската помийна яма,но и западната помийна яма не ни ще.Знаците са очевадни.Отклонени посещения,липсващ посланник,отпаднала сделка с фолксфагени...нещо понамирисва.

20

Анонимен

преди 4 години

Сделката в Ф-16 е все едно да купиш 32 годишен ръждясал Опел Кадет произведен през 1987 година за 30,000 лева, но да си горд че караш западна кола, а не руска. Горе долу това е равносметката.

19

Анонимен

преди 4 години

"Беше подло, но с финансовия министър, както и с министъра на отбраната, го направихме необратимо", добави Борисов.ДА СЕ ЧЕТЕ: СПАСИХМЕ СИ ЗАДНИЦИТЕ С ПЕЕВСКИ ( МАКАР И ВРЕМЕННО ) НАЧУКАХМЕ ВИ КРЕДИТИ И ПРИКЛЕКНАХМЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ В ОТЧАЯН ОПИТ ДА ОСТАНЕМ ОЩЕ МАЛКО НА ВЛАСТ ЧЕ НИ ЗНАЯТ КЪДЕ СИ КРИЕМ КРАДЕНОТО

18

ПроСоТо

преди 4 години

ПОДЛЯРА говори за "подлост"!!!..КРРРРАССОТА!!!

17

Анонимен

преди 4 години

Най доброто било F 16 ли. Та те са остарял модел аз още не съм бил роден когато са ги правели. Да беше купил СУ 35 на Руснаците тогава можеше да се хвали чее купил най доброто. Ама нали сме били независима държава щото от нас не зависи нищо и всеки си прави гаргара със сеяндурските управноци.

16

Анонимен

преди 4 години

правиш конкурс и после в абсолютен разрез с конкурса избираш кандидата с най-малко изпълнени изисквания , най-висока цена, авансово плащане на цялата сума и морално остарял и после говориш за "яростна съпротива"....