14

Анонимен

преди 4 години

И от къде толкова стотици и хиляди специалисти експерти, след като в ГЕРБ са само полуграмотни калинки, начело с Еднокнижния им Вожд.

13

Факт

преди 4 години

Май спасението е на вън.Не виждам голяма разлика между турско робство и сега.

12

Бай Евстати

преди 4 години

като стана дума за това.Някой замислили се как и кой ще издаде тия пасторти на наще *** братя ?те пари няма да дадата дори да го направят, за какъв паспорт говорим като постройката не е на тяхна земяняма разрешително и като цяло не е законнав някой случай дори не е постройка а сковани дъски и боклуцив други са крадени тухли от изоставени строежиабесамо ние ли ще плащаме ?

11

Анонимен

преди 4 години

Поредната кражба на ГЕРБ-Мафията.

10

Анонимен

преди 4 години

Тези пари трябва да се бръкне в джоба този, който го е измислил. Хората нямат пряка вина за това, че голяма част от жилищата са в такова окаяно състояние. Хората нямат вина за това, че са бедни. Това е хвърлена ръкавица от страна на богатите, към всички останали - да плащат за това, че са бедни. Това е данък бедност.

9

Анонимен

преди 4 години

Българите пак са се разревали че нямат пари, но ще отидат да изтъркат билетчета от лотарията за двадесет лева и ще хвърлят няколко хилядарки през терасата. Да ни направят минималната заплата сто долара като в Русия и тогава ще видите как се живее.

8

Анонимен

преди 4 години

Това значи ,че брашнения чувал вече е изтупан .Всичко що има за крадене е откраднато.И сега ще се измислят всевъзможни начини за събиране на пари.Създават се също закони не да се спазват а за да се нарушават и да се глобяваме.

7

Българин

преди 4 години

Една овца можеш да я острижеш 10 пъти но да я одереш веднъж

6

От 5

преди 4 години

Разбира се ако се направят проверките качествено от специалисти а не както всичко се прави само формално, по български, от наши хора.

5

Анонимен

преди 4 години

Това всъщност е много добра идея. Въпреки че, че не е по избор, то на българина трябва насила да му вкараш добра идея в главата. Защото така ще знаеш какво купуваш и какво имаш - в България е масова практика всеки да строи и кърти и маха каквото му падне, махне две стени и сложи балкон. Така поне знаеш колко е безопасно.

4

Анонимен

преди 4 години

Як мандръс за пари. Точните хора пак ще гушнат милиарди, я ефектът от проформа-обследването - 0! До края на годината смятаме с цялото ми семейство да напуснем кръвопийската територия. Съвсем скоро ще останат само тъжни самотни и бедни старци, както и *** скакалци, които да "дооберат" останалото. Не знам кого ще скубят продажниците тогава!

3

Анонимен

преди 4 години

Коментарите са излишни. Слънцето самолети трябва да плаща.

2

Анонимен

преди 4 години

Егати пропадналата държава ! нема такава държава

1

Бай Евстати

преди 4 години

Колите с паспортАпартаментите с паспорта нещо за детските колички, микровълновите печки и лаптопите няма ли да измислитевсе пак това са много сериозни нещатрябват паспорти и за тяхи като сме тръгнали на тамзадължително паспорт, разрешение за ползване, удостоверение, сертификат и снимка на всеки нож и вилица че тия неща не само ги има навсякъде но са и страшно опаснипредставете си да си мажете филия с неБИО масло с неСергифициран ножУЖАС