60

Анонимен

преди 4 години

Да вкарат в затвора хакерите.Затова,че са имали намерение да охладят тиквите на депутатите с водната система за пръскане на тревата!ВЕЛИКО!Да се запише за историята.Да знаят бъдещите поколения какви "умове" са ни управлявали.

59

Анонимен

преди 4 години

Не бяха ли тия "разбирачи" и "професионалисти" от ГДБОП, които на времето ни предупреждаваха за вирус "Искам Плача"?

58

пОтин

преди 4 години

Ще стане ясно, че Москва стои зад атаката! Въпросът е, как ще реагира България и българите когато са нападнати, кои са за нашата родина, кои са предателите?! Да припомним героя генерал Вазов, който е помел казаците, стъпили на наша земя! Сега е същото.

57

Анонимен

преди 4 години

С хитрост и лукавост:в превод означава:Не можем да пробием защитата, ще му сложим нещо на лаптопа и готово, представям си погледа на съдията като на делото ще трябва да докажат че наистина са проби ли защитата.

56

Съвременник

преди 4 години

До Чиновник 13 Какъв си ти, бе, че ще даваш оценки и препоръки на останалите? Ако се мислиш за умен, много бъркаш. Не ръси гл у по сти, млъкни, че цапаш.

55

недоверчив

преди 4 години

Не знам дали сам си вярва този началника на ГДБОП Ивайло Спиридонов?Изпълняват само политически поръчки. Искат да гепят бизнеса на собственика на ТАД -ГРУП както направиха с много други.Преди време обяви, че хванал 1 380 000 фалшиви долара годни за употреба и неразпознаваеми за банкоматите.ОКАЗАХА СЕ ЕДНОСТРАННО ОТПЕЧЕТАНИ КСЕРОКАПИЯ !ГДБОП обслужват само "тиквата" за да му пълнят сметките и вдигат рейтинга.Нищо повече не може да се очаква от умствено импотентни.Лъжци.

54

Анонимен

преди 4 години

този ако не беше полицай, можеше да вземе хляба и на най-вървежната врачка по кабеларките, като го слушах по тивито как се обяснява за "доказателствата"......такива лукуми и свободни съчинения ръсеше, че бедна ви е фантазията....а накрая като лепна че по такъв начин иска да обясни за "обикновените хора", сякаш той свръх човек или айрънмен поне

53

Анонимен

преди 4 години

До Иванчо+МарийкаТой изобщо не е мислел, че ще стигнат до него, защото е ползвал Tor за да качи базата данни. Освен това си е мислел, че щом компютъра му е криптиран, няма шанс да го отключат. Да не обяснявам, че ако не знаеш как правилно да изтриеш даден файл, той си седи на диска и може да бъде възстановен.

52

Анонимен

преди 4 години

От тях става ясно, че корупцията е призната форма на управление на най-високо ниво във вътрешното ведомство. Но за това не се говори абсолютно нищо. Само можем да се досещаме защо хората на Спиридонов са спрели работата си до разкриването на наркогрупата, без да пипнат нейните покровители. Ивайло Спиридонов едва ли не се е запознал с въпросните показания, като се има предвид, че след като няколко човека се разприказваха, МВР бе мобилизирано да ги притисне, за да се откажат от думите си.

51

Киру-Шарнира

преди 4 години

Оффф. Пак ние ще плащаме сметката в Страсбург, след като ТАД груп осъди държавата заради ей такива некадърници. Ама така е, като се назначават връзкари на държавни постове.

50

УМЕН

преди 4 години

Винаги когато не може да прикриеш по друг начин колко е USран собствения ти гъззз най-лесно и удобно е да се оправдаеш с Путин и руска намеса. Очевидно тази идея е пряко заимствана от старшите ни атлантически партньори.

49

Анонимен

преди 4 години

И отново нито дума за НАПадджиите, Отпускарката и Бездомника, които вместо да пишат обяснения в ареста си живеят живота.

48

Анонимен

преди 4 години

Тез записчета от охранителните камери мое си ги гледат дома.У съдо нема им ги земат нивга!!!

47

Анонимен

преди 4 години

Кой? БСП ЛИ?

46

Анонимен

преди 4 години

Хич не е чудно,че полицията действа по коренно различен начин,когато трябва да приклещинякого в ъгъла.Едва ли точно Спиридонов не знае за наркогрупата на Мечката от Плевен, защото преди няколко месеца именно неговите подчинени от ГДБОП я окошариха.Ченгетата, обаче и до днес се правят на разсеяни за това кой и как е покровителствал престъпната банда. Свидетелски показания дадени пред съдия, разкриват злокобните мащаби на симбиозата между местни полицейски началници с хора от криминалния свят.

45

Анонимен

преди 4 години

поради изключително ниското доверие на българина към милиционерските ни структури и институции, извода е, че този може и да е прав, но е крив.Като е казал А, да продължи с Б, В и тн ... течът не е само заради хакера. Не по-малко виновни са немърливите служители обслужващи системите на НАП. Г.. Д ... Е - кой е Павков, какво е qneqnev и тн ... мнооого работа има за вас г-н Спиридонов, не сте свършили и 1/10 от нея, за да давате интервюта.

44

Смешен плач

преди 4 години

Правосъдие по медиите, започна още като Цветанов беше министър. Развяват се по всички медии, защото предварително знаят, че доказателствата в съдебната зала няма да издържат.

43

Анонимен

преди 4 години

Докато не стана ясно,че се търси информация за трите прасета,хакера беше вълшебник,предлагаше му се работа в държавната администрация,а сега изведнъж се оказа терорист.Ай стига,бе!Личните ни данни се търкалят под път и над път,но това не тревожи властта.Обачеееее,когато те са засегнати,оооо ужас!Някой иска да ги сваля от власт,представете си.Ама то целия народ иска да ви свали от власт,бе!И народа ли ще арестувате?

42

Иванчо+Марийка

преди 4 години

Как ни лъжат. Аз ще хакна база данни на една държава и после ще ги държа на компютъра си. Хем ще имам толкова мозък да го направя ама и в същото време ХИЧ няма да има мозък да ги държа на компютъра си. Това и в холивудските филми го няма бре.

41

Српска скара

преди 4 години

Всеки средноинтелигентен човек е наясно, че в цялата работа е замесен мустакатия сърбоман Цв. В. който от фалита на КТБ през 2014 г. се чуди как да срине не просто правителството, а България въобще.