89

Коки

преди 4 години

Да се изплатят 1 милиард долара на битите евреи и да се обяви България за фашистка и нацистка държава. Доживотно да плаща по 1 милион на битите. Балканско - селски истории и да го осъдят този и да не ни занимават. Ако евреите са виновни с нещо също да си понесат отговорността.

88

Анонимен

преди 4 години

Ако търсите да забогатеете от евреи много се лъжете! Цепят стотинката на две,никакъв бакшиш и обидени цял живот!

87

обективен

преди 4 години

Тая страстоубийка от златоградските села направо плаши с вида си.Не знам как се е снимала на Оскарите , ама който я види на живо започва да се плаши от нежния пол.А отвори ли си устата с жълтите зъби , инстинкта за самосъхранение сработва и краката сами те понасят надалеч.

86

Ф.С.В.

преди 4 години

Каратиста вече е в ареста- много сме бързи когато става дума за чифутоланци!

85

Анонимен

преди 4 години

Мазалото вече е станало, новината е излъчена от изрелските новини и няма да може лесно да се измете с метлата под килима! Последствия ще има дори в случай че плиткоумния ни "синародник" бъде оправдан от български съд, което ми се струва много много трудно даже малко невъзможно! Да те гледа цял Изрел колко малко акъл имаш не е хич позитично!

84

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

КОМСОМОЛСКИ ФУНКЦИОНЕРИ + МУТРИ= СЛАБ СЕЗОН

83

Анонимен

преди 4 години

Настаняването на гости е от 14 часа и важи за всички! Евреите са най проблематичните гости,защото знаят че им правим евала! *** даваме за туристи на всяка цена,но това в един момент се оказва грешка! А никоя западна нация между другото не желае да бъде в един хотел с евреи. Скръндзи,с претенции!

82

Анонимен

преди 4 години

Е грубото отношение на персонала към туриста е заложено във всеки един БГ пакет по черноморието. Защо се учудвате?

81

Анонимен

преди 4 години

До ДедоИма хиляда начина да разкараш досадни клиенти, най галфонския е да нариташ жена, най- малкото значи не си мъж.

80

Анонимен

преди 4 години

До 83"Сега разбираш ли защо всички ви мразят? Жалко, че оня с мустачките не си довърши работата, та да се кротне малко светът!"Оня с мустачките вече го няма но и той не е затривал по трима на ден както става в България заради пътно-транспортните произшествия! И всичкото това заради националното българско масово плиткоумие!

79

ха-ха

преди 4 години

До ТонкатаТикварски ,Корнелия отива да провери сметките на Цвъко Апартаментаджията.Защото Цвъко не смее да отиде при дедо Дончо Тръмпестия , и от Молитвената закуска не е стъпвал във Велика Кравария.А комисионните за старите щайги Ф-16 са гоУеми...

78

Анонимен

преди 4 години

Какво се жижда на клипа. Служителят прегръща девойката все едно му е интимна приятелка - 1 на 0 за нея! Тя повишава тон и е в правото си заради няглата близост, приятелката и почва да снима, а служителя се опитва да ритне телефона от ръката и в следствие на което се подхлъзва и пада по *** - 2 на 0 за нея! След това служителят се насочва към другата снимаща и се опитва да отнеме нещо което е лична собственост!!! Тя има право да снима - публично място, 3 на 0 за нея! Ще го цепят без опойка!

77

До 68

преди 4 години

Сега разбираш ли защо всички ви мразят? Жалко, че оня с мустачките не си довърши работата, та да се кротне малко светът!

76

Анонимен

преди 4 години

Гледах клипа.Отдавна не съм се смял така.То бива парадия ама това е супер яко.Некъв гей се праи на куг-фу мастър и то пред ............жена с телефон.Ало бългapaците, ЖАЛКИ стИ !!

75

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Незапомнено слаб сезон.Мутрите го съсипаха.

74

Ф.С.В.

преди 4 години

УПРАВИТЕЛЯ КАТО Е ЧУЛ ЧЕ бГ ЩЕ БЪДЕ залята от китайски туристи - е искал да впечатли китайците с познанията си по карате- така в Световната НЕТ мрежа ще бъде видян и всички ще ходят в този хотел за да се срещнат лично с Българският Бруслии! ЙЕЕС!!

73

Анонимен

преди 4 години

Какъвто и туризмът, такива и гостите. Персоналът бие гости, гостите ритат камериерки... идилия!

72

Анонимен

преди 4 години

Представям си как министъра на туризма на Израел отива да види защо български туристи не са настанени веднага в чи.футски хотел , при условие че настаняването е след 3часа...В целия свят настаняването става след 14ч , освен ако не е договорено предварително друго.Нима трябваше да бъдат изгонени предходните гости на хотела?За да се настанят "пострадалите"?Добре са ги изхвърлили навлеците от Израел.

71

Дедо

преди 4 години

Не оправдавам поведението на персонала, но ги разбирам. Имал съм работа с подобни еврейски екземпляри и знам от опит, че са изключително нагли. И искат най-доброто, ама ако може - без пари, или да им се плати. И в това отношение единствената им конкуренция са *** на кралицата.Между другото скандалът става към 10.30 сутринта, а "богоизбраните" прекрасно знаят, че в цял свят настаняването започва от 14.00 часа, и въпреки това са се направили на гоУемата работа!

70

Анонимен

преди 4 години

Това не е хотел, а гигантски КАРАТЕ-КЛОЗЕТ.