45

На кол!

преди 5 години

За американците имал, ИМАЛ пари, но за българите няма, животното.

44

5

преди 5 години

А за лекарства , пенсии , детски ... Нямате ! Антибългари , отцеубийци ! Време е ...!

43

Анонимен

преди 5 години

Е МОЖЕ И ДА НЕ ПЛАТИШ ДЕ, ПОСЛЕ ЩЕ СИ СМЕНИШ ЖИЛИЩЕТО С ПАНЕЛКА, А КРЪСТНИКЪТ ТИ СЪЩО И ДРУГИТЕ КАТО НЕГО СЪЩО. УБЕДЕНИ ОТ ТЪЛПАТА.

42

Анонимен

преди 5 години

До КОЛКО ЛИ БЪЛГАРЧЕТАИ КОЛКО ПАРИ ДОСЕГА ДАДОХА НА МЛАДИ И ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРЧЕТА БЕ *** НЕЩАСТЕН. КОГА ДЪРТИТЕ ЧЕНГЕТА СА ДАВАЛИ ПАРИ НА МЛАДИ И ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ? НИКОГА! ДА КУПУВАТ САМОЛЕТИТЕ ИЛИ ДА ОТИВАТ ПРИ КАДАФИ!

41

Анонимен

преди 5 години

какво ли е комисионната, след като пее в един хор със Соломон Паси ???

40

КОЛКО ЛИ БЪЛГАРЧЕТА

преди 5 години

повече щяха да се родят, ако тези пари вместо да ги крадете ги давахте на МЛАДИ, ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ. А не да се чудят как да запишат с връзки детето в кварталната градина или ясла. Имах колеги цяла СОФИЯ минаваха сутрин и вечер, защото до тях нямаше свободни места в яслата

39

Анонимен

преди 5 години

Каква ли е комисионната, след като и Влади Горанов и Соломон Паси пеят в един хор .....?

38

ЗА 28

преди 5 години

До АнонименЩЕ ПЛАТИМ КОЛКОТО ТРЯБВА! АМЕРИКАНСКИЯ КОНГРЕС ГЛАСУВА ПОЧТИ СЪЩАТА СУМА КОЯТО ГЛАСУВА И БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ.

37

Анонимен

преди 5 години

Тоя няма толкова акъл.Да е жив уйко-здравния,дето му прави сметките.Научил е далаверите още от времето на соца.Жена на всички времена-зам.министър на финансите и при Костов и при Симеончо и при СерГейи при Близнашки и Герджика ,а за десерт-и при Бай. А сега-здравен,щото много разбира от здраве.

36

предложение

преди 5 години

Ако държавата спре пенсиите на "лошия човешки материал", можем да си купим 80 самолета. Да се помисли над това. То с 200 лева или без тях ... все тая.

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Лош-хубав само Веселин Марешки имаше топки да каже ,че трябва да се организира референдум за членството ни в НАТО и ЕСТочно за това на Марешки топките трябва да бъдат отстранени по хирургичен път!

34

Анонимен

преди 5 години

За доклада от ЕС забравихте много бързо. Не се споменава, подмина се "не чул, не видял". Цял ден заливате хората със самолетите, субсидиите партийни и постановките на ОП.

33

ТАВАН НА ПЕНСИИТЕ

преди 5 години

има за да има извън бюджетни излишъци повече. Вместо 100 млн на година и да няма таван ГОРАНОВ събира 3 МЛРД лева излиишък, с който подкупва ДПС да си мълчат като половината са за техни общини. И който излезе да вика под прозорците на ТИКВАТА . А пенсионери с 15 000 лв пенсия НЯМА. Просто формулата НЕ ПОЗВОЛЯВА. Само ТИКВАТА повтаря тези лъжи, защото няма разумно обяснение. За такива като ГОРАНОВ таван няма, ама той няма и нужда от пенсия

32

евала

преди 5 години

Те това е бизнесмен ...има пари, защото ги е събрал от българския народ, а той се разполага все едно му е бащиния.

31

Плащане веднага!

преди 5 години

Да се плати веднага на куп за да вземат ГЕРБ комисионните.Явно вече знаят, че ще бъдат изметени от властта.Ако е разсрочено плащане ще вземат комисионна само от първата вноска

30

Анонимен

преди 5 години

Да ги плаща и ВЕДНАГА да започват преговори за още 8 самолета.

29

Анонимен

преди 5 години

Я пък този плащач мамин златен! С чужда пита помен прави, при положение, че сделката е определено неизгодна и за пореден път показва бруталното отношение на американците към нас.Прочетете статията за Турция, която купува 100 самолета последен модел F-35, за 9 милиарда, а ние 8 самолета, модел 1978г за 1,5 милиарда долара. Ей това отношение показва колко струваме за тях и как никой не обича подлизурковците.

28

гуру от Банкя

преди 5 години

Има за американските самолети, има за партиите, защото пенсиите са по 200 лева. Като не гласуват хората, за да ги изметат ... така ще е. "Не е лошо, че човек е произлязъл от мaймуната, но е лошо, че на много хора им личи".

27

ИДЕ ВИДОВ ДЕН

преди 5 години

Разплатата е неизбежна. Виж ГОРАНОВ какво се случва с ПОРОШЕНКО в УКРАЙНА. В момента в който падна от власт му заведоха 9 дела. Вчера даже му подпалиха имението в родното село...

26

Си глупав

преди 5 години

До БРЕЙ ЧЕ НАГЪЛЗащо има таван на пенсиите бре, защо не давате на хората това, което им се полага, не давате ДЕТСКИ на младите българки да раждатТаван има заради другарете от БСП банкери бизнесмени, които са грабили като невидяли и сега трябва да получават пенсии по 15000лв.Аз не искам от държавата да дава пари жена ми да ражда.Човек ако иска деца ги прави и си ги гледа.Няма по-срамно нещо от това да чакаш на друг да ти издържа децата.Българите не искат деца, не че нямат пари да ги гледат