100

Стратег

преди 5 години

Осъзнавате ли че БСП пак ще ви обере?

99

АнонимеН

преди 5 години

ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА Е ИДЕАЛНА ЗА ЕВРОПАРЛАМЕНТА ЗАЕДНО СЪС ДРУГИТЕ ШУШУМИГИ ТАМ ДЕТО НЕ ИЗХВЪРЛИХА БРИТАНИЯ КАКТО ТРЯБВАШЕ ДА СТОРЯТ И СЕ ПОДИГРАХА И С НАС И С НАСЕЛЕНИЕТО НА БРИТАНИЯ КОЕТО ИСКАШЕ ДА СА ВЪН ОТ ЕС!

98

Василев

преди 5 години

Когато цял живот си бил некадърен и мързелив, не може да искаш от утре, като се събудиш , да се сравняваш с великите , с можещите и кадърни хора!!!Хората работят и се развиват, селяни прости, има един преломен момент, когато си стъпил на някаква икономическа база и си впрегнал умовете на хората с потенциал да развиват икономиката, а не къде и кое еврофонче е сладко за гепене!Повярвайте ми, единствения правилен път е да работите къртовски и да не се ограбвате един друг!Агент Скоти Балафур!ЦРУ!

97

Ха-ха

преди 5 години

До Стратег"Скрийте личните карти на дъртите и БСП никога няма да спечели.."Ами тогава трябва и да подкараш младите с остена* да гласуват,щото повечето не си правят тоя труд...Ама и не е сигурно че ще гласуват за ГЕРБ,ако случайно се напънат.*остен-тояга с железен шип накрая,използвана за подкарване на дебелокожи животни.

96

Анонимен

преди 5 години

Засега Герб е най доброто, с БСП кошмар отново.

95

Анонимен

преди 5 години

Моя избор е между Десислава Иванчева и Ваня Григорова, а вие си гласувайте за провалените партии.

94

Анонимен

преди 5 години

Долу сороските партии ГЕРБ и другите демосрстскигендаристи

93

Стратег

преди 5 години

До ПацuАма моята не може да скрие, но примерно, аз мога да закова вратата и прозорците,з а да не излезе тъщата и гласува за ГЕРБ;)))

92

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше Главната Мутра и Цецо Шлифера,със сигурност нямаше да гласувам за БСП,най-вероятно въобще нямаше да гласувам,но ми ат *** и крадци,които мислят единствено за собствените си джобове!

91

Мда

преди 5 години

То като одъртее човек и изчатка, започва да прави простотии и започва да гласува за БСП

90

Анонимен

преди 5 години

БСП нямат шанс, електоратът им вече измря!

89

Анонимен

преди 5 години

По-голямо зло от ГЕРБ няма. Даже СДС, което беше най-голямото зло след 1989 година, бледнее пред злото на ГЕРБ.

88

Анонимен

преди 5 години

Изборът е между Византия и Западния свят..Българите трябва да знаят ,че запада не ни е поробвал ,но Византия го е правила.Предпочитам един благ папа отколкото злобен византиец .

87

бай Геро

преди 5 години

До 108След президентските имаше предсрочни чадо!

86

АнонимеН

преди 5 години

ВИЕ СИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП, ГЕРБ , ДПС И ДРУГИТЕ ИМ ***!!!АЗ ПЪК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА!! ЕЙ ДО ТУК МИ Е ДОШЛО ОТ ПРЕСТЪПНОСТТА В СЪДА, ПРОКУРАТУРАТА И ПАРЛАМЕНТА! ТОТАЛНО НЕ ОДОБРЯВАМ ПРИСЪДАТА И ОТ 20 ГОДИНИ ЗА ПОДКУП А ОСТАНАЛИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕНАКАЗАНИ!!!!

85

Мда

преди 5 години

Герб не краде, крадат и грабят и то дебело БСП

84

Анонимен

преди 5 години

Сегашните "дърти" хора бяха най-активни през 1989-1990 година в подкреша на демократите. Говоря за поколението, което тогава беше на 40-50 години и най-много искаше демокрация и пазарна икономика. Сега 30 години по-късно те са на по 70-80 години и някакъв тук предлага да им се скриели личните карти, защото гласували за БСП. Боже пази България!

83

Анонимен

преди 5 години

До бай Геро 99Ха-ха..........ча КОГА пък бат бойко е печелил ЛИЧНО срещу Корнелия??? Нещо не припомням!!! За президентските избори ли говориш? МАЙ ЧЕ БЕШЕ ОБРАТНОТО!!!!!

82

Пацu

преди 5 години

Сктий личната карта на баба си в Неделя!Спаси България!!!

81

Алекс

преди 5 години

Като не искате Доган, Пеевски , Борисов или ***. Хванете станете от дивана и си изберете една малка партия примерно БОЕЦ или подобна. Гласувайте!Иначе, ще сме последна дупка на кавала завинаги